Voewick Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jeszcze jedno ogłoszenie o transport: http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilne-zalesie-gorne-ursynow-potrzebny-przewoz-na-badanie-130528/#post11701459 Quote
Voewick Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jayo napisał(a):Nie wiem, czy sie wyrobie z czasem, ale zawioze Dusie na USG. Musimy sprawdzic jej sledzione, bo operacje moze miec juz w przyszlym tygodniu. Dzis ja wyczesalam, jutro postaram sie zrobic jakies fotki. Jayo:bigcool: super!!! Czekamy na fotki :smile: :loveu: Quote
maja602 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dusia już ma ogłoszenia na adopcje.org i na stronach Mój pis. Mogą być telefony. Quote
Owieczka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 maja602 napisał(a):Dusia już ma ogłoszenia na adopcje.org i na stronach Mój pis. Mogą być telefony. Ojej dzieki :lol: trzymam kciuki Quote
esperanza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dusia będzie miała we wtorek, 3 lutego o 11.15 zabieg u dr Garncarza. Poszukujemy transportu! Na sunię trzeba poczekać około godziny i potem odwieźć. Quote
supergoga Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mogę jedynie mocvno kciuki zaciskac za sunię. Urzekająca jest. Będzie dobrze! Quote
jayo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wczoraj mialam telefon od Pani, ktora adoptowala jakis czas temu owczarka szkockiego i sunia jej sie spodobala do towarzystwa chlopakowi, ma sie zastanowic, ale na razie cisza. :shake: Quote
maja602 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To by była ładna para. Niech się zastanowi, tak będzie lepiej. Quote
Owieczka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Yajo pamiętaj o tym że Dusia jest trochę zaborcza. Pamiętasz jak mi chciała Abi zjeść w poczekalni u okulisty :shake: Ogólnie reaguje obojetnie na psiaki ale jeśli chodzi o pierwszeństwo do pieszczot to nie popuści. :diabloti: Quote
esperanza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nadal nie mamy transportu dla Dusi na wtorek Quote
Voewick Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ciężko z tym transportem,szkoda ,że nie umiem pomóc...znowu przepadnie termin zabiegu??? Quote
jayo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 TZ przewiozl sunie w obie strony - juz jest po zabiegu. Pierwszy pies, ktory po podaniu glupiego jasia nie wymiotowal, ale .....zrobil kupe :evil_lol: Jest cudna, troche jednak za bardzo utuczona - musimy jej kupic karme light :oops: Troche warkala po oglupiaczu, bo nie wiedziala co sie z nia dzieje, ale naprawde jest cudnym zwierzakiem. I strasznie placze zamykana w kojcu :placz::placz: Quote
Voewick Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 To wspaniele,że się udało:multi: Z tego co piszecie mała ma fajny charakterek,a co do tuszy...prawdziwe jest hasło:"nie ma większego łasucha niż sheltie",sama odchudzam teraz jedną łakomczuchę;) Quote
maja602 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cieszę sie, że wszystko pomyślnie. Była w bardzo dobrych rękach. Ukłony dla dr. Garncarza. :Rose: Quote
jayo Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='maja602']Czy są wiadomości od Dusi?[/quote] Nic zlego sie nie dzieje, ale trzeba bedzie do niej koniecznie zajrzec. Moze jutro uda mi sie poprosic lare, zeby do niej zajrzala.. Quote
Owieczka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Ciężko tak jeździć za Wawe jak mamy w zasadzie tylko jeden transport :shake: może ktoś by skoczył do Dusi i innych psiaków w odwiedziny, zdjęcia zrobic itp. :modla: Quote
jayo Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 U Dusi na razie wszytsko ok, ale mimo wszytsko trzeba podjechac do panienki. Szukamy cieplego domeczku dla suni .. Quote
jayo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nikt z ogloszen nie dzwoni, ale sunia sie na pewno doczeka swojego miejsca.. Quote
necia25 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dusiu śmigaj na wieczorny spacerek po domeczek migusiem :lol: czekamy na nowe foteczki ... i chętne na Dusię domeczki:cool3: Quote
Recommended Posts