Owieczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dziękujemy wszystkim za pomoc :Rose: W schronisku w Kruszewie niepozornie wygladała spod budy gdzie mieszka... Inne psy ( a jest ich kilkadziesiąt ) nie dają jej swobody ruchu. Jednak cichutko przy scianie budynku podeszła do siatki i zamerdała ogonkiem ale zaraz sie cofnęła bo reszta psiarni przybiegła też sie do nas pocieszyć. Duszka -Piratka tak ją nazwałam, nie ma oka. Prawdopodobnie straciła je po pogryzieniu. Nie wiemy dokładnie w jakich okolicznościach ale to tłumaczy jej strach przez innymi psami. Nie jest agresywna, wrecz przeciwnie. Jestem pewna, ze jest to przemiła i przytulaśna psina. Prawdopodobnie ma ok 4-5 lat i jeszcze całe życie przed nią, tylko kto pokocha tak spokojna i cichutka psinę bez oka... :-( więcej info o charakterze Dusi na str.4 oto Dusieńka Dusia juz po operacji oczka bardzo potrzebny dom tymczasowy a najlepiej docelowy Jeśli ktos chce i może pomóc Dusi finansowo proszę wpłaty kierować na konto: Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka REGON 140720148 KRS 0000265183 NIP: 759 166 77 15 Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974 z dopiekiem : Na Dusię-Piratkę Potrzebny DT bo buda to nie najlepsze miejsce dla tak delikatnego psiaka :sad: szczególnie po operacji... ogłoszona : śliczna sunia mix Sheltie . Oddam w dobre rece !! (529390371) - Aukcje internetowe Allegro Forum "Little Star" - Owczarek szetlandzki - Sheltie • Zobacz temat - Suczka mix sheltie w schronisku w Kruszewie, szuka ds lub dt Little Star Portal o rasie owczarek szetlandzki -Sheltie - Og�oszenia - Oddam w dobre r�ce... - Suczka mix sheltie w schronisku, potrzebny ds lub dt i jeszcze tu: Miłośnicy Szetlandów... Quote
Owieczka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 czy ona nie wygląda na arystokratke ?? ;) a tak się chowam jak przybiegaja inne psy... :-( Dusia jest pluszakiem do kochania i przytulania czy ktos da jej odrobine ciepła ... Quote
jayo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Gdyby sie udalo znalezc dla niej jakis tymczas, to mozna by skonsultowac ja u okulisty.. z oka cos cieknie ciagle, pewnie stan zapalny.. Sunia jest cudna.. Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Jest jedna osoba zainteresowana adopcją Dusi ale.... musimy ja wyleczyć , wysterylizować i przebadać behawioralnie czy nadaje się do domu z dziećmi :placz: Nie możemy ryzykować :shake: Błagam o tymczas !!!!! Nie pozwólmy żeby domek przepadł Tym bardziej, że psina jest jednooka co zmniejsza jej szanse na adopcje... Bez tymczau nie damy rady juz nie wspomnę o kasie :-( Quote
ludwa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 zaszczuty w kojcu pies pozostał tam? Nie można chociaż było zmienić kojca? Przy najbliższej wizycie mogą już pozostać tylko zdjęcia...:razz: Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ludwa napisał(a):zaszczuty w kojcu pies pozostał tam? Nie można chociaż było zmienić kojca? Przy najbliższej wizycie mogą już pozostać tylko zdjęcia...:razz: Nie ma mozliwości zmiany miejsca, gdyby takowa była napewno sunia byłaby przeniesiona. Quote
terra Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ojej, śliczna biedulka:-( Podniosę, dt pilnie potrzebny. Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Czy istnieje jakieś forum na którym można by ją było wkleić ?? może ktoś pomóc w ogłoszeniach ?? :-( Quote
terra Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dusia na forum sheltie i w ogłoszeniach: Forum "Little Star" - Owczarek szetlandzki - Sheltie • Zobacz temat - Suczka mix sheltie w schronisku w Kruszewie, szuka ds lub dt Little Star Portal o rasie owczarek szetlandzki -Sheltie - Og�oszenia - Oddam w dobre r�ce... - Suczka mix sheltie w schronisku, potrzebny ds lub dt i jeszcze tu: http://www.dogomania.pl/forum/f744/milosnicy-szetlandow-8491/index18.html#post11580282 Quote
supergoga Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 A dokładnie gdzie ona jest. Jaki to rejon bo nie mogę skojarzyć.:oops: Quote
terra Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Województwo mazowieckie powiat ostrołęcki. Kruszewo koło Goworowa Taka mądra nie jestem, sprawdziłam w necie:evil_lol: Quote
supergoga Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 To ja ją zaraz porozsyłam. Może znajdziemy tymczas. Jest śliczna. Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 supergoga napisał(a):To ja ją zaraz porozsyłam. Może znajdziemy tymczas. Jest śliczna. Dzięki wielkie !! dziewczyny :Rose: telefon podam na PW jeśli potrzebny do ogłoszeń Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 supergoga napisał(a):A dokładnie gdzie ona jest. Jaki to rejon bo nie mogę skojarzyć.:oops: Jak by to najprościej powiedzieć ...trochę dalej za Ostrowią ;) Quote
esperanza Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 To jest województwo mazowieckie powiat ostrołęcki. Kruszewo koło Goworowa Quote
jayo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jak trzeba bedzie transport zalatwiac, to bedziemy sie usmiechac do wszytskich zaprzyjaznionych - byle tymczas mial szanse sie znalezc. :roll: Quote
terra Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 esperanza napisał(a):To jest województwo mazowieckie powiat ostrołęcki. Kruszewo koło Goworowa :fadein: Już zmieniłam. Quote
Owieczka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Najgorsze jest czekanie... a sunia schowana pod buda boi sie wyjść ... :placz: i pewnie siedzi tam dniami i nocami :-( Quote
Ala&Zetka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Biedna mała sheltie :-( Te psy bardzo źle znoszą warunki schroniskowe... Mam nadzieję że suczka szybko trafi do nowego domku Quote
Ala&Zetka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy Duszka ma allegro? Jeśli nie to ja mogę zrobić, tylko potrzebny jest tekst ;) Quote
Owieczka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ala&Zetka napisał(a):Czy Duszka ma allegro? Jeśli nie to ja mogę zrobić, tylko potrzebny jest tekst ;) Podaj e-meila to Ci przeslę teskt. Jak możesz ja gdzieś ogłosic to będę wdzięczna bardzo :roll: Quote
Owieczka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 A może ktos Dusi zrobi banerek :roll: ja nie potrafie :shake: Quote
Recommended Posts