Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy wszystkim za pomoc :Rose:

W schronisku w Kruszewie niepozornie wygladała spod budy gdzie mieszka... Inne psy ( a jest ich kilkadziesiąt ) nie dają jej swobody ruchu.
Jednak cichutko przy scianie budynku podeszła do siatki i zamerdała ogonkiem ale zaraz sie cofnęła bo reszta psiarni przybiegła też sie do nas pocieszyć.

Duszka -Piratka tak ją nazwałam, nie ma oka. Prawdopodobnie straciła je po pogryzieniu. Nie wiemy dokładnie w jakich okolicznościach ale to tłumaczy jej strach przez innymi psami. Nie jest agresywna, wrecz przeciwnie.

Jestem pewna, ze jest to przemiła i przytulaśna psina. Prawdopodobnie ma ok 4-5 lat i jeszcze całe życie przed nią, tylko kto pokocha tak spokojna i cichutka psinę bez oka... :-(
więcej info o charakterze Dusi na str.4

oto Dusieńka

Dusia juz po operacji oczka
bardzo potrzebny dom tymczasowy a najlepiej docelowy

Jeśli ktos chce i może pomóc Dusi finansowo
proszę wpłaty kierować na konto:

Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
ul. Sielska 1
07-300 Ostrów Mazowiecka
REGON 140720148
KRS 0000265183
NIP: 759 166 77 15
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

z dopiekiem : Na Dusię-Piratkę

Potrzebny DT bo buda to nie najlepsze miejsce dla tak delikatnego psiaka :sad: szczególnie po operacji...

ogłoszona :

śliczna sunia mix Sheltie . Oddam w dobre rece !! (529390371) - Aukcje internetowe Allegro

Forum "Little Star" - Owczarek szetlandzki - Sheltie • Zobacz temat - Suczka mix sheltie w schronisku w Kruszewie, szuka ds lub dt

Little Star Portal o rasie owczarek szetlandzki -Sheltie - Og�oszenia - Oddam w dobre r�ce... - Suczka mix sheltie w schronisku, potrzebny ds lub dt

i jeszcze tu:
Miłośnicy Szetlandów...

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ona nie wygląda na arystokratke ?? ;)

a tak się chowam jak przybiegaja inne psy... :-(

Dusia jest pluszakiem do kochania i przytulania czy ktos da jej odrobine ciepła ...

Posted

Gdyby sie udalo znalezc dla niej jakis tymczas, to mozna by skonsultowac ja u okulisty.. z oka cos cieknie ciagle, pewnie stan zapalny..
Sunia jest cudna..

Posted

Jest jedna osoba zainteresowana adopcją Dusi ale....
musimy ja wyleczyć , wysterylizować i przebadać behawioralnie czy nadaje się do domu z dziećmi :placz: Nie możemy ryzykować :shake:

Błagam o tymczas !!!!!
Nie pozwólmy żeby domek przepadł

Tym bardziej, że psina jest jednooka co zmniejsza jej szanse na adopcje... Bez tymczau nie damy rady juz nie wspomnę o kasie :-(

Posted

ludwa napisał(a):
zaszczuty w kojcu pies pozostał tam? Nie można chociaż było zmienić kojca? Przy najbliższej wizycie mogą już pozostać tylko zdjęcia...:razz:

Nie ma mozliwości zmiany miejsca, gdyby takowa była napewno sunia byłaby przeniesiona.

Posted

supergoga napisał(a):
To ja ją zaraz porozsyłam. Może znajdziemy tymczas. Jest śliczna.

Dzięki wielkie !! dziewczyny :Rose:
telefon podam na PW jeśli potrzebny do ogłoszeń

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Czy Duszka ma allegro? Jeśli nie to ja mogę zrobić, tylko potrzebny jest tekst ;)

Podaj e-meila to Ci przeslę teskt. Jak możesz ja gdzieś ogłosic to będę wdzięczna bardzo :roll: