dziobek Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Witam wszystkich serdecznie !!! :P Nazywam się Łukasz pseudo DZIOBEK i jestem z Katowic konkretnie Osiedla Witosa. Jestem właścicielem 5-cio miesięcznej suczki BANITA rasy Ca De Bou–Pies z Majorki. Mam już kilku znajomych z którymi dość systematycznie spotykam się na lotnisku na Muchowcu i spacerujemy przeważnie w stronę doliny 3 stawów. Gdyby ktoś się chciał przyłączyć serdecznie zapraszam !!!:oops: My chodzimy albo popołudniami albo wieczorami w zależności ja się dogadamy !!! Pieski które ze mną chodzą to Goolden Retriewer – Maja 4,5 roku oraz Bokser – Lenka też 4,5 roku. Galerię mojej Banity i przyjaciół ze spaceru można obejrzeć tu : www.fotogalerie.pl/galeria/galeria_dziobek Czekam na odpowiedzi. :lol: Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Wybrałabym się z wami :) Mam 4 miesięczną goldenice:) Ale Piekary są troche drogi od Katowic więc chyba nic z tego nei wyjdzie :( Pozdrawiam ----------------------- Justyna i Arga Quote
dziobek Posted October 21, 2004 Author Posted October 21, 2004 No to wiekośćią będzie mniej więcej rówana z moją Banitą pewnie fajnie by się razem bawiły :angel: Możę kiedyś na sobotę albo niedzilę byś się wybrała do Katowic. Ps. Z jakiej hodowli brałaś psiaka ?? może od Zygmunta.S. Zagłębia ?? Moja żona chce jeszcze Goldisia wałśnie z tej hodowli. AAAA i Majka ta z mojej galerii też jest od niego, chociaż on teraz ma raczej kremową hodowlę. POZDROWIONKA. :P Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Moja sunia jest z Wrocławia :) Wiec nie są ze soba chyba spokrewnione :) A moze któregoś z tamtych piesków ojcem jest Barbo Scandinavia Finland? Jak tak to moze to i dalekie rodzeństwo ;) :D Jedynie tą sobote miałabym wolną bo w niedziele o 16 mamy z Argą psie przedszkole w Katowicach :) JAk cos to jeszcze się zgadamy :) -------------------- Pozdrawiam Justyna i Arga Quote
dziobek Posted October 21, 2004 Author Posted October 21, 2004 Pewnie , że tak ale to już konkretnie w weekend. A może przed albo po przedszkolu, jak masz Gadu-Gadu To kliknij i podaj nr mój nr jak poniżej w zakładce: 757590. :drinking: POZDROWINIA. Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Jak cos to potem napisze na gg bo teraz jestem w pracy :D I robie sobie - w sumie teraz nic nie robie 8) :D Potem napisze. Przedszkole kończy sie około 18-18.30 więc odpada. A przed przedszkolem raczej nie bo mi sunia padnie ;) Quote
Matisse Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 My się chętnie dołączymy kiedyś do takich spotkań. W tygodniu raczej odpada, bo wieczorami szybko się ciemno robi, ale może jakiś weekend? Jak mi jeszcze ktoś wytłumaczy jak dojechać z Batorego na Muchowiec :oops: Dziobek ja niedaleko mieszkam pewnie więc ty będziesz wiedział jak dojechać. Quote
dziobek Posted October 21, 2004 Author Posted October 21, 2004 No kieruj się na GEANT w Katowicach, a może wiesz gdzie to jest ??? Muchowiec – Dolina 3 stawów to te POLE które widać jak się jedzie z tyłu GEANTA na pewno trafisz !!! Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Cholerka dołączyłabym się :D Ale jechać z Argą w autobusie to udręka :wink: A samochodem znając moją orientacje w terenie nei dojade :( Quote
marco Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Witam serdecznie ,ostatnio bardzo często chodzę po terenie lotniska z moim psem 9 miesięczny CTR, więc może kiedyś nasze psy pobiegają razem. :Dog_run: Quote
dziobek Posted October 27, 2004 Author Posted October 27, 2004 Witam serdecznie ,ostatnio bardzo często chodzę po terenie lotniska z moim psem 9 miesięczny CTR, więc może kiedyś nasze psy pobiegają razem. Pewnie, że tak dziś bedę ok. 16.00 ÷ 17.00. co to CTR, sorry za niekompetencje :oops: Quote
marco Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Dzisiaj niestety nie mogę, ale innym razem bardzo chętnie, a CTR to Czarny Terier Rosyjski zwany też czernyszem, rasa jest mało znana ,a zanim go kupilem to nic o nich nie wiedziałem, podobny jest do sznaucera olbrzyma Quote
dziobek Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Mój piesek ma już 1/2 roku, nadal spacerujemy po Muchowcu i czekamy na chętnych do zabawy !!! Quote
asiunia Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Hej!! Temat dosc stary ale odswiezam :wink: Czy nadal sobie tam spacerkujecie? :D Quote
asiunia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Hej!! To ja sie pisze na spacerek w jakis weekendzik :D Quote
aleb Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Czy bedzie jakieś najbliższe spotkanko i gdzie? :) Quote
mrowka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no to moze jakis spacerek wkoncu? :wink: My sie piszemy tylko kiedy? Quote
mrowka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Hallo Haallo jest tu jeszcze ktoś? Moze jakies spotkanko w ktorys weekendzik? :D Quote
M&M&O&I Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Może za tydzień jak będzie ładna pogoda ?? Naprzykład w sobote ?? Co wy o tym myślicie ?? Ja z Iryskiem bardzo chętnie :) Quote
dziobek Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Aaa irysek tooo jako pożywienie jak sądzę :loveu: :dog: Quote
iwcza Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 temat trochę stary... ;) Ja też często chodzę po "lotnisku" z Beaglem Tofim... na lotnisku znany jako Wielki uciekinier. Quote
katik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ja tez często jestem na Muchowcu z Magią, spotykamy się ze znajomymi labkami. :) Quote
Wandalka17 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Mam 7 miesięczną goldenke , byłabym chętna w przyszłym tyg ( weekend ) . Tylko małe pytanie jak dostać się na te lotnisko tzn jakim autobusem i gdzie wysiąść ?? Quote
Recommended Posts