Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej czy spotkaliscie sie kiedys gdzies w necie zdjecie ,ze myslseliscie ze to wasz pies??

Ja szperalam 2 dni temu i w pewnym niemieckim schronisku znalazlam taka sunie Lady.jpg

a moja Rikunia wyglada tak: (po prawej moja sunia)

zakopac_resize.JPG

ehh a najlepsze ejst to ze obie se z nieczech ...kurcze gdybym mogla to ta sunia normalnie mialaby u mnie juz miejsce zapewnione

http://www.zaprzegowce.cyberdusk.pl/pancelot/zakopac_JPG.jpg tu jest to samo zdjecie tylko wieksze :wink:

Posted

ja mam dzisiaj urodziny więc ci co z 21 .10. niech dadzą znak.....dostałam od margolci z czachy w usta. krew sie lała a ona jeszcze chciała przepraszać. mogłam pamiętać, że podskakujący bull to niebezpieczny bull. :) 8)

Posted

bull4fun - wszystkiego najlepszego! :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking:

Taaa, radosc bullka bywa bardzo bolesna... ;)

Ja spotkalam pare miesiecy temu w schronisku sunie, ktora byla bardzo bardzo podobna do moje pierwszej suni....

Posted

NIC JESZCZE NIE :drinking: A JUŻ MI SIĘ LITERKI PRZESTAWIAJĄ.. OCZYWIŚCIE MIAŁO BYĆ WSZYSTKIEGO :)

POPATRZ SAJKO - RUDE BULLKI MAMY...NIESAMOWITE.

I DLA TADZIKA NAJLEPSZEGO!

I DZIĘKOWAĆ WSZYTSKIM BARDZO. JAKŻE TO MIŁO WIRTUALNE ŻYCZENIA DOSTAĆ.

PZDR, IWONA :lol:

Posted

Tadzik to miesieczny bullterier, ktory za jakis miesiac dolaczy do moich dziewczynek - bullterierki i schroniskowej Bilbuni - Tadzik jeszcze jest ze swoja mamuska :)

Posted

No powiedzmy że blondynka (w lecie, jak włosy mi zjaśnieją) - ale wiesz czasem tak jest że jedno z bliźniąt ma inny kolor włosów... zielony żoliborz tonie w strugach deszczu a mnie jest tak wesoło!! :flasings:

gratuluję Tedusiowi, że trafi do takiej miłej Pani..

Posted

:BIG: :new-bday: :BIG:

zdrówko wszystkich jubilatów :drinking: :drinking: :drinking: bez względu na płeć, kolor włosów lub sierści i gatunek :wink:

p.s. mój szwagier też ma dzisiaj urodziny (11 :D ) pijąc jego zdrowie pewnie szampanem Piccolo!! (chyba że przemycę własny trunek :lol: )będę piła także Wasze zdrowie :drinking:

Posted

Miało być o psach a sie ludzko zrobiło :D Wszystkim jubilatom składam serdeczne życzenia :D

A co do psów blizniaków to jakiś czas temu spotkałam w mym rodzinnym mieście- Kaliszu sunie Asta... iden fiden jak moja Arka... nawet zrobiłam jej fotke telefonem ale nie mam kabelka żeby do kompa wrzucić...

Pozdrawiam

Asia

Posted
Miało być o psach a sie ludzko zrobiło :D Wszystkim jubilatom składam serdeczne życzenia :D

nie ważne ważne, że jest powód do :drinking:

wasze zdrówko :drinking: hej

PS

wyjaśniam - kłopotu z :drinking: nie mam, a okazja się przyda

• 1 month later...