blaira Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Hej czy spotkaliscie sie kiedys gdzies w necie zdjecie ,ze myslseliscie ze to wasz pies?? Ja szperalam 2 dni temu i w pewnym niemieckim schronisku znalazlam taka sunie a moja Rikunia wyglada tak: (po prawej moja sunia) ehh a najlepsze ejst to ze obie se z nieczech ...kurcze gdybym mogla to ta sunia normalnie mialaby u mnie juz miejsce zapewnione http://www.zaprzegowce.cyberdusk.pl/pancelot/zakopac_JPG.jpg tu jest to samo zdjecie tylko wieksze :wink: Quote
Chiko Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 a moze miedzy nami poszukamy jakichs blizniakow??? Quote
bull4fun Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 ja mam dzisiaj urodziny więc ci co z 21 .10. niech dadzą znak.....dostałam od margolci z czachy w usta. krew sie lała a ona jeszcze chciała przepraszać. mogłam pamiętać, że podskakujący bull to niebezpieczny bull. :) 8) Quote
tufi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 bull4fun - wszystkiego najlepszego! :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: Taaa, radosc bullka bywa bardzo bolesna... ;) Ja spotkalam pare miesiecy temu w schronisku sunie, ktora byla bardzo bardzo podobna do moje pierwszej suni.... Quote
bull4fun Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 dzięki!!! :smilecol: jamiczka rodziców mojego męża ma siostrę bliźniaczkę - jednojajową. są jak xero. Quote
lapis Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 sto lat sto lat... :popcorn: :popcorn: :new-bday: Quote
Sajko Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Bull4fun, to my bliźniaczki :lol: ja dzisiaj też młodsza się nie zrobiłam :cool3: wszystkiego naj naj naj :new-bday: Quote
tufi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 No to jest dzis wesolo -moj Tadzik konczy dzis miesiac :) Mam nadzieje, ze jakies pourodzinowe piwko w Poznaniu sie znajdzie, co? 8) :drinking: Quote
bull4fun Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Mówiłam!! waga to najfajniejszy znak na świecie!!! WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE. ŚCISKAM!! CAŁUSKI! :new-bday: Quote
bull4fun Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 NIC JESZCZE NIE :drinking: A JUŻ MI SIĘ LITERKI PRZESTAWIAJĄ.. OCZYWIŚCIE MIAŁO BYĆ WSZYSTKIEGO :) POPATRZ SAJKO - RUDE BULLKI MAMY...NIESAMOWITE. I DLA TADZIKA NAJLEPSZEGO! I DZIĘKOWAĆ WSZYTSKIM BARDZO. JAKŻE TO MIŁO WIRTUALNE ŻYCZENIA DOSTAĆ. PZDR, IWONA :lol: Quote
tufi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 POPATRZ SAJKO - RUDE BULLKI MAMY...NIESAMOWITE. I DLA TADZIKA NAJLEPSZEGO! Tadzik tez rudy 8) Quote
bull4fun Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 A KTO TO JEST TADZIK? ja tu od niedawna Tufi, jak wiesz, więc chyba nie zakonotowałam wszystkiego jeszcze... 8) Quote
Sajko Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Iwona, powiedz jeszcze że blondynka jesteś i zanczy, że nas w szpitalu rozdzielili :lol: a Tadzik to nowy bullik Tufi, którego odbierze niedługo :D Quote
tufi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Tadzik to miesieczny bullterier, ktory za jakis miesiac dolaczy do moich dziewczynek - bullterierki i schroniskowej Bilbuni - Tadzik jeszcze jest ze swoja mamuska :) Quote
bull4fun Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 No powiedzmy że blondynka (w lecie, jak włosy mi zjaśnieją) - ale wiesz czasem tak jest że jedno z bliźniąt ma inny kolor włosów... zielony żoliborz tonie w strugach deszczu a mnie jest tak wesoło!! :flasings: gratuluję Tedusiowi, że trafi do takiej miłej Pani.. Quote
magk Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 :BIG: :new-bday: :BIG: zdrówko wszystkich jubilatów :drinking: :drinking: :drinking: bez względu na płeć, kolor włosów lub sierści i gatunek :wink: p.s. mój szwagier też ma dzisiaj urodziny (11 :D ) pijąc jego zdrowie pewnie szampanem Piccolo!! (chyba że przemycę własny trunek :lol: )będę piła także Wasze zdrowie :drinking: Quote
azja Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Miało być o psach a sie ludzko zrobiło :D Wszystkim jubilatom składam serdeczne życzenia :D A co do psów blizniaków to jakiś czas temu spotkałam w mym rodzinnym mieście- Kaliszu sunie Asta... iden fiden jak moja Arka... nawet zrobiłam jej fotke telefonem ale nie mam kabelka żeby do kompa wrzucić... Pozdrawiam Asia Quote
lapis Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Miało być o psach a sie ludzko zrobiło :D Wszystkim jubilatom składam serdeczne życzenia :D nie ważne ważne, że jest powód do :drinking: wasze zdrówko :drinking: hej PS wyjaśniam - kłopotu z :drinking: nie mam, a okazja się przyda Quote
AMFI Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Wyciągnęłam temat Bunia z ..... Bunia z ... Quote
Recommended Posts