szuwar Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Toż ona prawie rasowa jest! Tylko co to za rasa była? Quote
szuwar Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Leć do góry maleńka. Niech cię wypatrzy Twój człowiek. Quote
wellington Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 brazowa1 napisał(a): Gdyby nie znalazl sie dom w Polsce,zaproponuje Pani Jasi adopcje zagraniczna. Gdzie ???????? Quote
brazowa1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a to juz wyjatkowo. Gdyby nie znalazl sie dom w Polsce,zaproponuje Pani Jasi adopcje zagraniczna. Quote
brazowa1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :pskoro POlacy nie potrafia policzyc paluszkow,to docenia ja za granica...to grozba!:diabloti: Quote
brazowa1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ja nie,ale Pani Jasia-tak. Lorcia jest zdolna do jezykow. Quote
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 brazowa1 napisał(a)::pskoro POlacy nie potrafia policzyc paluszkow,to docenia ja za granica...to grozba!:diabloti: Mam nadzieje ze to tylko grozba !!! Chyba nie myslisz serio takiego skarba eksportowac :mad: Quote
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 brazowa1 napisał(a):ja nie,ale Pani Jasia-tak. Lorcia jest zdolna do jezykow. Czy to zart czy serio z tym ew. eksportem :shake: ? Quote
szuwar Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Byle gdzie na pewno nie pojedzie. A dom tymczasowy potrzebuje miejsca na następne psy. Quote
akucha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czy ktoś z ogłoszeń dzwonił do Pani Janiny? Quote
brazowa1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 nie ma odzewu,dlatego zastanawiam sie,czy to nie jest wina fotek,ktore ni pokazuja faktycznej wielkosci suczki Jezeli bedzie potrzeba,pomoge pani jasi,skontaktowac sie z organizacjami dzialajacymi w Niemczech.I jezeli zapadnie decyzja,ze suczka jedzie,to pojedzie,chocby w miedzyczasie w Polsce znalazl sie najpiekniejszy dom dla niej. Quote
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Brazowa1, a w jaki sposob znajdujecie domki w Niemczech ? Wspolpracujecie z jakas sprawdzona organizacja ? Quote
akucha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Wiem, to odpowiem. Pomaga sopociakom Tundra. Ona reprezentuje legalną organizację, odpowiednik naszego TOZu chyba. Kilku sopociaków znalazło dzięki niej wspaniałe, bezpieczne domu. Kalekie, niewidome i staruszki. Ja jestem za, szkoda każdego miesiąca maluszki. Quote
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 akucha napisał(a): Ja jestem za, szkoda każdego miesiąca maluszki. Oczywiscie, zgadzam sie. Ale czy macie kontakt z tymi nowymi domkami, w tym sensie ze wiecie gdzie i u kogo znalazly ds ? Moze jestem przewrazliwiona, ale niechcialabym zeby to malenstwo wyladowalo w niemieckim schronisku - wprawdzie w dobrych warunkach - ale przeciez nie o to chodzi. A takie przypadki niestety bardzo czesto sie zdarzaja :-(. Quote
szuwar Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Zdjęcia by się rzeczywiście przydały. Na tych co są nie widać jaka mała jest fajna. No i jaka jest mała. Domu trzeba szukać jej wszędzie. I szybko. Szkoda każdego dnia. Quote
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 wellington napisał(a):Oczywiscie, zgadzam sie. Ale czy macie kontakt z tymi nowymi domkami, w tym sensie ze wiecie gdzie i u kogo znalazly ds ? Moze jestem przewrazliwiona, ale niechcialabym zeby to malenstwo wyladowalo w niemieckim schronisku - wprawdzie w dobrych warunkach - ale przeciez nie o to chodzi. A takie przypadki niestety bardzo czesto sie zdarzaja :-(. Juz wszystko wiem - jestem spokojna :lol: ! Quote
szuwar Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Małe, kochane stworzonko. No niech ją ktoś weźmie! Przecież to jeszcze dziecko. Quote
szuwar Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Marzy mi się dla niej taki super domek. Najlepiej w Trójmieście, żebym mogła ją kiedyś przypadkiem zobaczyć na ulicy i móc się zastanawiać, czy to przypadkiem nie Lorcia tak wypiękniała. No albo taki fajny dom z dogo, który by co chwila pisał "a Lorcia to..., a Lorcia tamto..."(taki domek jak Waci np.) Quote
szuwar Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 No ale w sumie to ogólnie bym chciała, żeby dom znalazła. Ślepe te ludzie, czy jak? Już nawet malutkiego i młodego psa nie chcą? Quote
szuwar Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Przeglądałam sobie wątki na "przygarnę psa" i nawet tam nikt sensowny nie szuka Lorci. Quote
szuwar Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 I taka dzielna (tu była u weterynarza): Quote
brazowa1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 trudno,.to bedzie szczekac po niemiecku Quote
Recommended Posts