madcat1981 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Obiecywałam ogł do końca tygodnia, ale już wiem, że nie zdążę do niedzieli. Przepraszam, jestem na wyjeżdzie i tylko okazyjnie mam net:oops: od nowego tygodnia ruszę pełną parą:oops: Quote
brazowa1 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 wow!! Dzieki ogłoszeniom worek z domkami sie rozwiazał! :) dzis 4 osoby i kazda fajna.I też jedni-za miesiac lub dwa najwczesniej mogliby suczke zabrać. teraz to wspołczuje opiekunom dylematu :lol: Bo jest cudowna joanna,sa ludzie blisko chetni na nia,ale nieznajomi i generalnie nie zazdroszcze ;) Quote
necia25 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 oooooooooo no to EKSTRA, że jest aż tak duży odzew!!! tylko rzeczywiście może być problem z wyborem, bo nie ma jak forumowy domek, ale może ewentualny NAJLEPSZY domek spoza DOGO da się namówić na rejestrację tutaj:evil_lol: i relacje z domku:cool3::cool3::cool3: Quote
jaanna019 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jak przebiegają rozmowy z domkami? Jest jakiś dobry kandydat? Quote
szuwar Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Brązowa, ja wierzę, że zrobisz ostrą selekcję. Tylko ten najlepszy z najlepszych domków wchodzi w grę. Quote
brazowa1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ja jestem od rozmow wstepnych-czyli jak dzwonił ktos,komu nie dalabym w zyciu psa,to nie podaje mu telefonu do opiekunow Lorci. dzis zadzownie i sie dowiem,co u suni slychac. Quote
akacha Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witam, zwykle jestem od rottweilerów ;), ale mam dom dla małego maluszka, w mieszkanku z dwoma paniami, jedną w średnim wieku (to ona szuka suni małej do przygarnięcia) oraz 80-letnia babulinka, mama pani, która słuzyłaby do rozpieszczania :). Towarzystwa chętnie udzieliłby ok. 5-cio letni Gucio, jamnikowaty stworek, uwielbiający sunie. Na dniach będzie kastrowany. Dom, za który reczy nasza wolontariuszka głową ;), mogę przekazać wszelkie namiary - do kogo mam się skierowac? Troszkę tu bładzę na dogo, bo nie bywam zbyt często :oops:. Dom byłby w Gdańsku, nie wiem, czy maleństwo wysterylizowane jest? Bardzo prosze o odp. Wrazie czego namiary do mnie kasia@rottka.pl, gg 2648901 Quote
brazowa1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jaanna,trzymam kciuki za dobry dom dla szarpejki :) czy wiesz,ze lorcia powoduje,ze faceci sie ogladaja? Serio! Pani Jasia mowila,ze tez jest w szoku :lol: Quote
akacha Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 dziękuję za informacje o Lorci, niestety domek już zdecydował. z naszej strony sprawa nieaktualna - pisze od razu i życzę czarnulce powodzenia! Quote
jaanna019 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 brazowa1 napisał(a):jaanna,trzymam kciuki za dobry dom dla szarpejki :) czy wiesz,ze lorcia powoduje,ze faceci sie ogladaja? Serio! Pani Jasia mowila,ze tez jest w szoku :lol: No nie dość, że śliczna sama w sobie to jeszcze pomocna przy podrywie:evil_lol: same zalety. Kciuki za dom dla szarpejki? coś mi sugerujesz?:cool1: Czyżby domek jednak rozważał moją kandydaturę? Quote
szuwar Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 brazowa1 napisał(a): czy wiesz,ze lorcia powoduje,ze faceci sie ogladaja? Serio! Pani Jasia mowila,ze tez jest w szoku :lol: O rany! Takiego skarba z rąk wypuściłam?!? Quote
jaanna019 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Stała się dziś dość przykra rzecz:-( niestety muszę wycofać się z propozycji domku stałego dla Lorci:-( otrzymałam dziś telefon od pani, która adoptowała moją tymczasowiczkę Kropkę, w domu alergia i muszę psiaka zabrać. Mam teraz w domu dwie duże suczki, a Kropka to takie maleństwo jak Lorcia i postanowiłam, że w zaistniałej sytuacji Kropka zostanie u mnie. Przepraszam panią Jasię, strasznie mi żal Lorci, niepotrzebnie wzbudziłam nadzieję:-( Lorciu wybacz mi. Quote
madcat1981 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 O nie... :placz: Czemu ty maleńka masz takiego pecha????? Lorcia, z rozpaczy zrobię ci dziś ogłoszenia, w końcu je zrobię :oops: Trzy i pół kilograma czarnego szczęścia szuka domu! Wyróżnione, tak na szczęście. A teraz lecę na spacer ze swoją... Quote
brazowa1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ..i tak bywa z tymczasami-nigdy czlowiek nie wie,kiedy pies do niego wroci,a przeciez pomocy nie mozna odmowic,bo pies jakby z rodziny... sprawa wyglada tak:u trzech z czworki domkow (skladalo sie tak,jak u joaanny-odbior pieska bylby mozliwy za miesiac,dwa)...nie pozostal ani jeden.Pozostaly,czwarty domek sie nie odezwał-nie potwierdził checi wizyty przedadopcyjnej,mielismy sie umawiać...I tym sposobem mamy domkow 0 :( Quote
Gogonek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 odwiedzę i podniosę chociaż:shake: ......takie cudeńko:placz: Quote
brazowa1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Joaanna,Twoja decyzja o pozostawieniu tymczasu,potwierdza tylko klase Waszego Domu :) Zostan z nami na watku.. Quote
jaanna019 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Oczywiście, że zostanę. Lorcia zapadła nam w serce i będziemy jej mocno kibicować. Mam nadzieję, że los wie co robi i nie bez przyczyny tak wszystko odwrócił, bo pewnie gdzieś czeka na Lorę najukochańszy domek, 100 razy lepszy niż mój i tego jej życzę:loveu: Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dzwonila sympatyczna Pani,ale znowu......psa moglaby odebrac w maju. Zrobimy tak-pojdziemy z pania Jasia na wizyte przedadopcyjna,ale bedziemy szukac dalej,do maja to bardzo dlugo i wszystko może ulec zmianie,takze plany adopcyjne.Wiadomo. Quote
necia25 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ale się u Lorci podziało ... czyli poszukiwania nadal w toku ... Quote
madcat1981 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ogłosiłam naszą królewnę na portalu w w w. t u s p r z e d a j . p l Trzy I Pół Kilo Czarnej Miłości Czeka Na Dom! - szczegóły ogłoszenia Muszę Wam powiedzieć, że właścicielem tego portalu jest wspaniały człowiek:cool1:. Gdy znalazł moje inne "psie" ogłoszenie, zaproponował, że ogłaszane przez mnie psy będą miały darmowe "promowanie" - czyli różnego rodzaju wyróżnienia. Jeszcze dziś podeśle mu Lorciowe ogłoszenie i poproszę o wypromowanie :) Quote
boloo77 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Miło słyszeć takie słowa, ale chyba raczej jestem normalnym człowiekiem, to Wy jesteście wielcy. Poświęcacie czas, energię, i własne środki by te psiaki uratować. Ja ze swojej strony robię tylko kilka kliknięć... Quote
szuwar Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Bardzo się cieszę, że Lorcia ma tu takie mie grono wielbicieli. Mam nadzieję, że w końcu szczęście się do niej uśmiechnie i znajdzie swego ludzia. Quote
jaanna019 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Lorcia ty się nie wygłupiaj i idź do nowego domu. Wiem, że ci dobrze ale inne bidy też czekają:oops: Quote
brazowa1 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 boloo77 napisał(a):Miło słyszeć takie słowa, ale chyba raczej jestem normalnym człowiekiem, to Wy jesteście wielcy. Poświęcacie czas, energię, i własne środki by te psiaki uratować. Ja ze swojej strony robię tylko kilka kliknięć... Te kilka kliknięc daje psom domy,a to jest najwazniejsze. Tylko przez ogloszenia,znajdujemy psom domy. A ja jutro zobacze Lorcie :multi: Będą fotki. A do tego dzis poznałam drugiego pieska,ktory powoduje,ze serce mi sie ściska...Miniaturowa pudliczke wyrwana z piekła.Pudliczke ,ktora nosi wszystkie najlepsze cechy pudla.Trzy miesiace w najgorszych mrozach,w budzie! :placz::placz::placz: nie będe dzis spała. Quote
madcat1981 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Witam pani Bolesławie!:loveu: Brązowa, wczoraj wieczorem odebrałam telefon od pana zainteresowanego Lorcią. Niestety w tym tygodniu jestem na wsi i zasięgiem u mnie krucho... nie mogłam się dogadać i poprosiłam telefon do Ciebie (co zresztą ma większy sens;)). Mam nadzieję, ze się nie zraził, bo dobrze mu z głosu "patrzyło":) Quote
Recommended Posts