Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow!! Dzieki ogłoszeniom worek z domkami sie rozwiazał! :)

dzis 4 osoby i kazda fajna.I też jedni-za miesiac lub dwa najwczesniej mogliby suczke zabrać.
teraz to wspołczuje opiekunom dylematu :lol:

Bo jest cudowna joanna,sa ludzie blisko chetni na nia,ale nieznajomi i generalnie nie zazdroszcze ;)

Posted

oooooooooo no to EKSTRA, że jest aż tak duży odzew!!!
tylko rzeczywiście może być problem z wyborem, bo nie ma jak forumowy domek, ale może ewentualny NAJLEPSZY domek spoza DOGO da się namówić na rejestrację tutaj:evil_lol: i relacje z domku:cool3::cool3::cool3:

Posted

Witam, zwykle jestem od rottweilerów ;), ale mam dom dla małego maluszka, w mieszkanku z dwoma paniami, jedną w średnim wieku (to ona szuka suni małej do przygarnięcia) oraz 80-letnia babulinka, mama pani, która słuzyłaby do rozpieszczania :). Towarzystwa chętnie udzieliłby ok. 5-cio letni Gucio, jamnikowaty stworek, uwielbiający sunie. Na dniach będzie kastrowany.
Dom, za który reczy nasza wolontariuszka głową ;), mogę przekazać wszelkie namiary - do kogo mam się skierowac? Troszkę tu bładzę na dogo, bo nie bywam zbyt często :oops:. Dom byłby w Gdańsku, nie wiem, czy maleństwo wysterylizowane jest? Bardzo prosze o odp. Wrazie czego namiary do mnie kasia@rottka.pl, gg 2648901

Posted

brazowa1 napisał(a):
jaanna,trzymam kciuki za dobry dom dla szarpejki :)

czy wiesz,ze lorcia powoduje,ze faceci sie ogladaja? Serio! Pani Jasia mowila,ze tez jest w szoku :lol:

No nie dość, że śliczna sama w sobie to jeszcze pomocna przy podrywie:evil_lol: same zalety.
Kciuki za dom dla szarpejki? coś mi sugerujesz?:cool1:
Czyżby domek jednak rozważał moją kandydaturę?

Posted

brazowa1 napisał(a):

czy wiesz,ze lorcia powoduje,ze faceci sie ogladaja? Serio! Pani Jasia mowila,ze tez jest w szoku :lol:

O rany! Takiego skarba z rąk wypuściłam?!?

Posted

Stała się dziś dość przykra rzecz:-( niestety muszę wycofać się z propozycji domku stałego dla Lorci:-( otrzymałam dziś telefon od pani, która adoptowała moją tymczasowiczkę Kropkę, w domu alergia i muszę psiaka zabrać. Mam teraz w domu dwie duże suczki, a Kropka to takie maleństwo jak Lorcia i postanowiłam, że w zaistniałej sytuacji Kropka zostanie u mnie. Przepraszam panią Jasię, strasznie mi żal Lorci, niepotrzebnie wzbudziłam nadzieję:-( Lorciu wybacz mi.

Posted

..i tak bywa z tymczasami-nigdy czlowiek nie wie,kiedy pies do niego wroci,a przeciez pomocy nie mozna odmowic,bo pies jakby z rodziny...

sprawa wyglada tak:u trzech z czworki domkow (skladalo sie tak,jak u joaanny-odbior pieska bylby mozliwy za miesiac,dwa)...nie pozostal ani jeden.Pozostaly,czwarty domek sie nie odezwał-nie potwierdził checi wizyty przedadopcyjnej,mielismy sie umawiać...I tym sposobem mamy domkow 0 :(

Posted

Oczywiście, że zostanę. Lorcia zapadła nam w serce i będziemy jej mocno kibicować. Mam nadzieję, że los wie co robi i nie bez przyczyny tak wszystko odwrócił, bo pewnie gdzieś czeka na Lorę najukochańszy domek, 100 razy lepszy niż mój i tego jej życzę:loveu:

Posted

dzwonila sympatyczna Pani,ale znowu......psa moglaby odebrac w maju.
Zrobimy tak-pojdziemy z pania Jasia na wizyte przedadopcyjna,ale bedziemy szukac dalej,do maja to bardzo dlugo i wszystko może ulec zmianie,takze plany adopcyjne.Wiadomo.

Posted

Ogłosiłam naszą królewnę na portalu w w w. t u s p r z e d a j . p l

Trzy I Pół Kilo Czarnej Miłości Czeka Na Dom! - szczegóły ogłoszenia

Muszę Wam powiedzieć, że właścicielem tego portalu jest wspaniały człowiek:cool1:. Gdy znalazł moje inne "psie" ogłoszenie, zaproponował, że ogłaszane przez mnie psy będą miały darmowe "promowanie" - czyli różnego rodzaju wyróżnienia. Jeszcze dziś podeśle mu Lorciowe ogłoszenie i poproszę o wypromowanie :)

Posted

Miło słyszeć takie słowa, ale chyba raczej jestem normalnym człowiekiem, to Wy jesteście wielcy. Poświęcacie czas, energię, i własne środki by te psiaki uratować. Ja ze swojej strony robię tylko kilka kliknięć...

Posted

boloo77 napisał(a):
Miło słyszeć takie słowa, ale chyba raczej jestem normalnym człowiekiem, to Wy jesteście wielcy. Poświęcacie czas, energię, i własne środki by te psiaki uratować. Ja ze swojej strony robię tylko kilka kliknięć...

Te kilka kliknięc daje psom domy,a to jest najwazniejsze. Tylko przez ogloszenia,znajdujemy psom domy.
A ja jutro zobacze Lorcie :multi: Będą fotki.
A do tego dzis poznałam drugiego pieska,ktory powoduje,ze serce mi sie ściska...Miniaturowa pudliczke wyrwana z piekła.Pudliczke ,ktora nosi wszystkie najlepsze cechy pudla.Trzy miesiace w najgorszych mrozach,w budzie! :placz::placz::placz: nie będe dzis spała.

Posted

Witam pani Bolesławie!:loveu:

Brązowa, wczoraj wieczorem odebrałam telefon od pana zainteresowanego Lorcią. Niestety w tym tygodniu jestem na wsi i zasięgiem u mnie krucho... nie mogłam się dogadać i poprosiłam telefon do Ciebie (co zresztą ma większy sens;)). Mam nadzieję, ze się nie zraził, bo dobrze mu z głosu "patrzyło":)