brazowa1 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nawet nie powinna zostac-to wspaniale miejsce,ludzie kochajacy zwierzeta.Jezeli Lorcia zblokuje miejsce,nie beda mogli pomoc żadnemu innemu zwierzakowi. Quote
necia25 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 rozumiem, domek MUSI się dla niej znaleźć! nie wiem czemu moje banerki nie działają:shake: kopiowałam te podlinkowane - zielona jestem normalnie:oops::oops::oops: Quote
madcat1981 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Spróbuj wybrac "kopiuj" a nie "kopiuj obrazek". Ale ja się tylko wymądrzam, bo u mnie w komputerze to w ogóle nie pojawiają się takie polecenia;> Quote
szuwar Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Widzę, że Lorcia podbija serca:) Quote
necia25 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='szuwar']Widzę, że Lorcia podbija serca:) podbija, podbija:loveu: Madcat dzięki - z banerkiem udało się;) Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 dzownily dwie osoby.Ale jeden pan- z daleka,a drugi-bardzo obiecujacy telefon,ale od osoby z Danii. Quote
wellington Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 obiecujacy telefon,ale od osoby z Danii. No masz, az zza morza, z Danii dzwonia ! Nawet tam o Lorci wiedza :-o :-o :-o Nie moglby ktos promem sie przejechac i sprawdzic dunski domek :eviltong: ? Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ja!!! :) ja bardzo chetnie:) to,co zrzuta na Dogo,na wizyte przedadopcyjna? :cool3::eviltong: Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a co konkretnie zle sie dzieje? ja myslalam,ze Polska to niemoralny kraj ... Quote
wellington Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Zrzute mozna zrobic, przejechac sie mozna i domek sprawdzic, ale Lorcie bym do Danii nie wyslala - tam podobno troche niemoralnie i "zle sie dzieje" :oops: Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 wellington napisał(a):Ja tam nie bylam, powoluje sie na zdanie Hamleta :p hahhahah,ojoj! jaka jestem przyziemna.Bo od razu pomyslalam, o jakiś domach publicznych dla zboczeńcow,dla zoofili.Chyba czas na urlop dla mnie. Quote
wellington Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 brazowa1 napisał(a):a co konkretnie zle sie dzieje? ja myslalam,ze Polska to niemoralny kraj ... Ja tam nie bylam, powoluje sie na zdanie Hamleta :p Quote
madcat1981 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 O:crazyeye: Dania daleko... ale może kandydat często bywa w Polsce? Quote
necia25 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 brazowa1 napisał(a):drugi-bardzo obiecujacy telefon,ale od osoby z Danii. ciekawe skąd się o Lorci dowiedział!? Quote
szuwar Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Lorcia pojechałaby do Danii? Szaleństwo! Ale by było oryginalnie. Quote
brazowa1 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 nieee,no jeszcze nie jedzie.ta pani dzowniła informacyjnie. Quote
GrzEla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jak takie malutkie cudeńko może mieć problem ze znalezieniem wspaniałego domku? Gdybym nie była tak bardzo "zazwierzęcona" nie wahałabym się ani chwili i pojechała po nią pociągiem na ten drugi koniec Polski. Ale wtedy chyba bym się musiała wyprowadzić (i tu nie chodzi o domowników, bo oni też kochają zwierzaki, a o sąsiadów...:mad:) Podepnę sobie jej banerek na Caviarnii, w końcu tam są miłośnicy malutkich zwierzątek, więc może ktoś wypatrzy...;) Quote
brazowa1 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dziekuje GrzEla,za reklamowanie Lorci. Quote
wellington Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Podepnę sobie jej banerek na Caviarnii, w końcu tam są miłośnicy malutkich zwierzątek, więc może ktoś wypatrzy...;-)Popatrzylam na to forum - tam same gryzonie :evil_lol:. Daloby sie moze Lorcie podpiac pod.......................bobra :oops: ? Quote
GrzEla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Tak Caviarnia jest poświęcona świnkom morskim, ale są tam ogólnie miłośnicy zwierząt - nie tylko gryzoni. Wydaje mi się, że nic nie szkodzi spróbować ;) Quote
selenicereus Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ja ze swojej strony mogę zaproponować cafeanimal i fora tzw "małego trójmiasta". A skoro na gryzoniowe fora to koszatniczkowe - tam tez są miłośnicy zwierząt. A poważnie: gumtree, trojmiasto? Tylko jakie numery kontaktowe podawać? Sama bym chętnie wzięła Loreczkę, ale na zwierzę muszą się zgodzić wszyscy domownicy, a mój TZ zupełnie "nieurabialny" jest.:placz::placz::placz: Mam nadzieję, że Lorka znajdzie szybko dom, w którym wszyscy będą ją uwielbiać i rozpieszczać. Quote
brazowa1 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 caviarnia-forum świnkowe,mialo swoj poczatek wlasnie tu na Dogo,wsrod milosnikow psow :) nr kontaktowe do mnie.605 325 725 -ja robie wstepna rozmowe.Tak sie umowilam z p.Jasia,poniewaz ona uwaza,ze mam wieksze doswiadczenie w rozmowach na temat psow do adopcji. Quote
madcat1981 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja ze swojej strony deklaruje ogłosic do końca tygodnia na: alegratka.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl spacerek.net przygarnij.pl nasipupile.pl zoonet.pl tusprzedaj Na cafeanimal już jest i nawet kilka osób zostawiło po sobie ślad, choć domek się jeszcze nie znalazł:/ A może osobisty profil Lorci na naszej-klasie?:cool3::cool3::cool3: Quote
brazowa1 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wow,madcat,dziekujemy! :loveu: rozmawialam z opiekunka pieska,dzis byla sympatyczna pani poznac Lorcie.Wydawaloby sie,ze to bedzie to,bardzo pasowali,ale...chyba dobrze sie stalo,ze pani Jasia,"nastraszyla" kosztami weterynaryjnymi,mowiac,ze to delikatny piesek,bo okazalo sie,ze ludzie leczyli swoje psy zawsze sami:roll:,nawet psa po wypadku. Szkoda.Ale za duze ryzyko,Lorcia zasluguje na opieke weterynaryjna. Quote
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ze ludzie leczyli swoje psy zawsze sami:roll:,nawet psa po wypadku. Mam nadzieje ze nie psim smalcem :mad: :angryy: Quote
Recommended Posts