Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Ja tam nie bylam, powoluje sie na zdanie Hamleta :p

hahhahah,ojoj! jaka jestem przyziemna.Bo od razu pomyslalam, o jakiś domach publicznych dla zboczeńcow,dla zoofili.Chyba czas na urlop dla mnie.

Posted

Jak takie malutkie cudeńko może mieć problem ze znalezieniem wspaniałego domku? Gdybym nie była tak bardzo "zazwierzęcona" nie wahałabym się ani chwili i pojechała po nią pociągiem na ten drugi koniec Polski. Ale wtedy chyba bym się musiała wyprowadzić (i tu nie chodzi o domowników, bo oni też kochają zwierzaki, a o sąsiadów...:mad:)
Podepnę sobie jej banerek na Caviarnii, w końcu tam są miłośnicy malutkich zwierzątek, więc może ktoś wypatrzy...;)

Posted

Podepnę sobie jej banerek na Caviarnii, w końcu tam są miłośnicy malutkich zwierzątek, więc może ktoś wypatrzy...;-)
Popatrzylam na to forum - tam same gryzonie :evil_lol:.

Daloby sie moze Lorcie podpiac pod.......................bobra :oops: ?

Posted

Tak Caviarnia jest poświęcona świnkom morskim, ale są tam ogólnie miłośnicy zwierząt - nie tylko gryzoni. Wydaje mi się, że nic nie szkodzi spróbować ;)

Posted

ja ze swojej strony mogę zaproponować cafeanimal i fora tzw "małego trójmiasta". A skoro na gryzoniowe fora to koszatniczkowe - tam tez są miłośnicy zwierząt.
A poważnie: gumtree, trojmiasto?
Tylko jakie numery kontaktowe podawać?

Sama bym chętnie wzięła Loreczkę, ale na zwierzę muszą się zgodzić wszyscy domownicy, a mój TZ zupełnie "nieurabialny" jest.:placz::placz::placz:
Mam nadzieję, że Lorka znajdzie szybko dom, w którym wszyscy będą ją uwielbiać i rozpieszczać.

Posted

caviarnia-forum świnkowe,mialo swoj poczatek wlasnie tu na Dogo,wsrod milosnikow psow :)
nr kontaktowe do mnie.605 325 725 -ja robie wstepna rozmowe.Tak sie umowilam z p.Jasia,poniewaz ona uwaza,ze mam wieksze doswiadczenie w rozmowach na temat psow do adopcji.

Posted

Ja ze swojej strony deklaruje ogłosic do końca tygodnia na:

alegratka.pl
adopcjapsa.pl
kupsprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
spacerek.net

przygarnij.pl
nasipupile.pl
zoonet.pl
tusprzedaj

Na cafeanimal już jest i nawet kilka osób zostawiło po sobie ślad, choć domek się jeszcze nie znalazł:/

A może osobisty profil Lorci na naszej-klasie?:cool3::cool3::cool3:

Posted

wow,madcat,dziekujemy! :loveu:
rozmawialam z opiekunka pieska,dzis byla sympatyczna pani poznac Lorcie.Wydawaloby sie,ze to bedzie to,bardzo pasowali,ale...chyba dobrze sie stalo,ze pani Jasia,"nastraszyla" kosztami weterynaryjnymi,mowiac,ze to delikatny piesek,bo okazalo sie,ze ludzie leczyli swoje psy zawsze sami:roll:,nawet psa po wypadku.
Szkoda.Ale za duze ryzyko,Lorcia zasluguje na opieke weterynaryjna.