Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']jest niesamowita i łobuzica.Taka do tulenia i kochania.Pani Jasia pisala,ze juz nauczyla sie spania w łóżku:) :multi:[/QUOTE]

Sama się nauczyła? :evil_lol:

W górę Lorciu, maszeruj po dom!

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='akucha']Sama się nauczyła? :evil_lol:
[/quote]

ze takich rzeczy to sie psy piorunem ucza same, cud jakis; smakolyczki nie potrzebne w tym temacie :evil_lol:

Posted

Pół "pracowego" dnia spędziłam dziś na robieniu banerka, ale ni jestem zadowolona z efektu:oops: Może mi któraś z bardziej doświadczonych graficznie cioteczek coś podpowiedzieć? Co zrobić, by obrazek po zmianie rozmiaru 100x100 px się nie rozmazał??? Mi wychodzi wszystko ładnie w Corelu ale po eksporcie... kiepsko...

Lorcia, musisz jeszcze chwilę wytrzymac mała:p Ale jak widzę jest ci milutko pod kołderką:crazyeye: więc na pewno nie narzekasz:p

Posted

:lol: mysle,ze mala ma sie jak paczek masle,zwłaszcza,ze gdy tylko może-chodzi z Pania Jasia do pracy.Lorcie lubia z całego serca i pewnie nie szukaliby domu,gdyby nie swiadomość,ze jest w schronisku stary pies,ktorego moga uratowac.Pies,ktory juz zaczal chorowac.Udalo sie zainteresowac tym psem Pania Jasie.W miedzyczasie znalazla Lorke,wiadomo,ze jej nie oddadza do schroniska,aby uratowac drugiego psa.Wiec Lorka poszla na DT,ale tamten staruch ma obiecane,ze MA DOM.
A jeżeli szukanie domu sie przedłuzy,to tamten kundel moze najzwyczajniej nie dozyc.

Posted

dzownily dwie soby i pytały o Lrcie,ale jednej (zreszta bardzo mila pani i mamy nadzieje,ze przygarnie psa w potrzebie) Opiekunka Lorci odmowila,bo szukala przede wszystkim towarzystwa dla swojego psa w ogrodzie i drugi pan,ktory swojego poprzedniego psa wypuszczal luzem i pies poszedl w sina dal.

Posted

[quote name='kakadu']
u nas pokutuje przeswiadczenie, ze jesli sie bierze psa, to sie robi wielka łaske i nikt z tego tytulu nie ma prawa niczego wymagac, tylko lac w gacie ze szczescia, ze sie chetny znalazl do adopcji...
kiedy to sie zmieni? :wallbash:

No wlasnie, kiedy ?

Słodziutka jest i malutka. Szkoda, że zdjęcia nie moga tego oddać.

Oddaja, oddaja :lol:. Nawet nie trzeba miec wyobrazni - widac wszystko :loveu:

Posted

Dokladnie tak,wellington.
A pies ma być bez skazy i czytac w myslach (straszne wymagania,bo nawet czlowiekowi ciezko byloby im podołac).Bo jak nie,to sie niewdziecznika zwraca z pretensjami do schroniska.

Posted

Lorcia jest Cudowna - musi się dla niej domek znaleźć ...
gdyby nie to, że mam małe dzieciaki i męża, który na drugiego psiaka nie chce się zgodzić:angryy: (o odległości już nie wspomnę) to, kto wie ...

w każdym razie moje serce też podbiła:loveu:

trzymam mocno kciukasy za Super Lorcie:loveu: i super domek dla Niej!!!

chciałam dodać jej banerek do swojego podpisu, ale nie wiem jak się to robi;(

Posted

ciesze sie,ze Lorcia ma grono wielbicielek ;)

Od wczoraj uczy sie z klikerem i jest wielce genialna suczka,poniewaz nauczyla sie wlaśnie targetowania :cool3:
Pani Jasia nam oszalała :lol:

Posted

no właśnie - Lorcia jest w super miejscu jak widzę:lol: - szkoda, że nie może tam zostać na stałe ... choć myślę, że jest bezpieczna, bo przecież do schronu na 100% nie trafi:lol:

a to, że się "wepchnęła" w kolejkę - widać, że spryciulka z niej:evil_lol:;)

ooo i z podpisem mi się udało - banerek Lorci i u mnie:cool3::lol: