Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i poczytałam sobie posty sprzed ponad roku. Dzięki Brązowa, za przypomnienie tego wątku. Teraz przynajmniej wiem, co chce zrobić z Musztardą, tylko nie wiem jeszcze jak...

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lora nie jest delikatna.Ma muły jak amstaff. Jest delikatna pod tym względem,że jej sie szybko syfiozy skórne przypałętują, ale to pies pracujący-poluje na dziki,gania sarny,na papierzaki.

• 8 months later...
Posted

dawno nie pisałam,co u Lorki. Od pazdziernika ma kolege Łopiana. Łopian pochodzi z lubelszczyzny i jest kundlem,który wałęsał sie od kilku tygodni po okolicy. Bardzo charakterystyczny,nikt go nie znał,nowy. Znaczy się-rodzina pojechała na wakacje.

Początkowo Łopian przyjechał do Trójmiasta,żeby trafic do trójmiejskiego schronu,a nie lubelskiego. Potem wersja sie zmieniła,ze piesek jest na DT i szuka domu. Gdy dom był,okazało się,ze nieodpowiedni, po tym zdarzeniu usunełam ogłoszenie Łopiana,bo po co zawracac głowe przyzwoitym ludziom :) ;) ;)

Jest problematycznym psem,bo młody i baaardzo polujacy,nie mozna go spuszczac ze smyczy.

Co do Lorki- w sobote brała udział w coursingu,razem z chartami. I to nie jest żart. Szło jej bardzo dobrze.

Pani Jasia jest starsza osobą,chyba nie ma aparatu ( a na pewno nie potrafi go obsługiwac),stąd brak fotek.

Posted

szuwar napisał(a):
Ja zupełnie nie rozumiem jak taka starsza osoba sobie radzi z takimi "trudnymi" psami. Jestem pełna podziwu...

Z psami sobie radzi,ma to we krwi,ale technika pania Jasie odrobinke przeraża.

Posted

Kasia25 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pani Jasia wie, że tutaj tak o NIEJ?

Spokojnie,nie ma szans,żeby zajrzała,mozna pisac otwarcie.Podejrzewam,ze Pani Jasia nie wie co to mail,to nie nasza epoka.

Posted

[quote name='brazowa1']Spokojnie,nie ma szans,żeby zajrzała,mozna pisac otwarcie.Podejrzewam,ze Pani Jasia nie wie co to mail,to nie nasza epoka.

WIŚNIA jesteś ;]

Posted

No ale jak?!?!? Tyle smyczy w ręku i jeszcze piwo dała radę trzymać? Albo jest tak zdolna, albo tak nieodpowiedzialna, że psów nie pilnuje. Ja bym to jednak na Twoim miejscu sprawdziła...

Posted

brazowa, ja od Ciebie żadnego psa na pewno nie wezmę.
Słodzisz i słodzisz przyszłym właścicielom, a potem na forum brudy wyciągasz.
Nieładnie, oj nieładnie :nono::nono::nono:

• 2 months later...
Posted

Lorka to mały wojownik NINJA!:megagrin:
Tachała większe patole od niej samej i wzmagała się z mega falą! Została wdeptana w piach przez cielaka Maksymiliana ale w niczym nie przeszkodziło jej to pogonić smarka, JEST REWELACYJNA . A tak niepozornie wygląda w swojej torebusi, hehehe ;)

• 14 years later...
Posted
Dnia 12.01.2026 o 14:12, brazowa1 napisał:

Dziś odeszła Lorka. Wyjątkowa, niepowtarzalna. Wydawała się wieczna 😞

Oj, jak dawno Cię nie widziałam 🙂

Lorka [']