Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postanowiłam wstawić kilka przeróbek zdjęć moich maluchów i tym samym przypomnieć o naszym istnieniu;)

Kiarcia

Syriana i Fabio

Fabio

Ps. zapraszam na moją odnowioną stronkę

• 6 months later...
Posted

KIARA 25.05.2005 - 18.07.2009

Tego co się stało nie potrafię opisać żadnymi słowami podobnie jak nie potrafię opisać żadnymi słowami mojego bólu, żalu, rozpaczy, bezsilności w stosunku do okrutnego losu, żadne tłumaczenia, przelane łzy nie potrafią mi pomóc w uśmierzeniu bólu po tej stracie................
Odeszła moja wspaniała,ukochana, mądra, cudowna dziewczynka. Nie potrafię tego zrozumieć, nie potrafię się z tym pogodzić, nie potrafię o niczym innym myśleć........ tak strasznie mi brakuje mi jej ślicznej czarno białej mordeczki, jej obecności, machającego ogonka, jej mądrego spojrzenia prosto w oczy, naszego wspólnego rozumienia bez słów, naszych wspólnych psio-ludzkich rozmów....... żal mi serce rozdziera że mogę o niej powiedzieć już jedynie że była .............

Posted

Tęczowy most

To tylko pies, tak mówisz ,tylko pies...
a ja ci powiem ,że pies to często jest więcej niż człowiek
on nie ma duszy, mówisz...popatrz jeszcze raz.
Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie, a kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba
to niedaleko pies wyrusza przecież przy tobie jest psie niebo z tobą zostanie jego dusza...

B.Borzymowska

Posted

:placz: Szkoda Kiarci , niestety psiaki cierpią przez ludzkie błędy.Sama również tego doświadczyłam.Kondolencje od Koko(siostry ).Jedyne pocieszenie,że "tam" już nie ma bólu i nie dosięga ich ludzka głupota.

• 6 months later...
Posted

Ja uwielbiam łaciate lhasaczki od samego początku łaciatki miałam, z pewnością decydując się na miot szczeniąt ten aspekt będę brać pod uwagę. Zdjęcia lhasaczków postaram się wstawić jutro.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='EwikB']Foty jak zawsze świetne , no i kiedy spotkamy sie na jakiejś wystawie ? Sezon 2010 rozpoczęty :-)[/QUOTE]
Z planowaniem wystaw mam pewien kłopot bo wiele terminów zajmują mi moje studia podyplomowe ale, z pewnością na kilka wystaw pojadę, nie wiem tylko jeszcze na jakie.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...