Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten psiak pojechał do miłej rodziny z 11letnim chłopcem, do kojca+duża posesja do biegania..... fajny, ufny koleżka, bałam sie o niego z tym kojcem...ale jak go poznałam ulżyło mi bo ma tak grube puchowe futro jak niedźwiadek....więc bedzie mu dobrze w takich warunkach....

w schronisku tak przytył od czasu tego zdięcia, że ja go poznać nie mogłam brzuszek miał prawie "do kolan"...mam nadzieje, że teraz na duzym terenie wybiega ta tusze...

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten psiak do kojca =- to on byl bardzo dlugo w schronie - nawet na dogo ma martwy watek - pozniej odszukam to wkleje ale na 85% to on - to suppperr ze az 3 psiaki wywiozlas :multi::multi::multi:

Posted

Jak ja się cieszę ,że biedny Charliś w końcu się doczekał swojego domku , cudownie ,że i pozostała dwójka szczęsliwa :multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
Posted

choroba pousuwałam te nieszczęsne foty... przesłane w jakimś takim formacie że w poczcie widac, a tu już nie...:shake: nie umiem zmienic tego formatu... moge wysłac do kogoś kto je zmieni, pomniejszy i zamieści na dogo.... hmn?

Posted

Przeczytałam tytuł i się ucieszyłam, ale gdzie potwierdzenie lub jakiś malutki opisik, gdzie chłopak ten domek znalazł, jak go nowi opiekunowie wynaleźli??:roll:

Posted

Koperek napisał(a):
Przeczytałam tytuł i się ucieszyłam, ale gdzie potwierdzenie lub jakiś malutki opisik, gdzie chłopak ten domek znalazł, jak go nowi opiekunowie wynaleźli??:roll:

na 12 i 13 stronie sa notatki jak, gdzie i dlaczego...

Posted

[quote name='kikou']na 12 i 13 stronie sa notatki jak, gdzie i dlaczego...
No tak, racja- dzięki za uświadomienie ciotki nieświadomej:eviltong:

Pięknie- 3 psiaki w domu! Jak Ty kikou te domki wynajdujesz, co??:cool3: Zdradź troszkę, to może i z tymi naszymi dużymi nieszczęściami coś da się zrobić?!:-(

Posted

te dwa dodatkowe psiunie poszły do osób, które skontaktowały sie z Panią Marysią z ogłoszeń Czarliego...ale ostatecznie szukały troche innego pieska niż sam Czarli...;)

do kogo moge wysłac fotki Charliego na maila????

..których nie jestem w stanie przenieśc na dogo sama w formacie bmp czy coś takiego... ja nie mam żadnych programów graficznych i coś mi "nie poszło" przenoszenie fotek na dogo

Posted

[quote name='kikou']te dwa dodatkowe psiunie poszły do osób, które skontaktowały sie z Panią Marysią z ogłoszeń Czarliego...ale ostatecznie szukały troche innego pieska niż sam Czarli...;)

do kogo moge wysłac fotki Charliego na maila????

..których nie jestem w stanie przenieśc na dogo sama w formacie bmp czy coś takiego... ja nie mam żadnych programów graficznych i coś mi "nie poszło" przenoszenie fotek na dogo

Jak to do kogo? Do mnie oczywiście.

• 1 month later...
Posted

PSIUNIO NIE NACIESZYŁ SIE NOWYM DOMEM!!!
( z przyczyn bliżej nie określonych, podobno zmiana mieszkania na mniejsze) znowu utracił dom na stare lata.... no comments:angryy:

Chwilowo schronienia udzieli mu Mari23... ale to rozwiązanie na pare dni, Mari ma bowiem już wiele psiaków i nie ma warunków na kolejnego...

Błagamy o pomoc!!!
to takie miłe, spokojne stworzenie, cudowny chłopaczek!!!

powrót do schroniska zabiłby go ...
błagam o pomoc w ogłaszaniu!!!

Posted

GoskaGoska napisał(a):
CZY mari23 - to p. Marysia?? Jesli nie, to czy ona wie co się stało, chyba, ze to ona :roll:
Ja pierdziele, po co ludzie biorą psy, zeby potem je oddawac :mad: cholera a co w mniejszym mieszkaniu się nie zmieści , a nie ważne :angryy:

też myślimy że to pretekst.... co to za różnica dla burka czy ma 60 metrow czy 20 skoro i tak chodzi na spacery.....

szkoda gadac po prostu.... ludzie zachowują się po prostu jak nieodpowiedzialne bachory - wstrętni....

Posted

CZY mari23 - to p. Marysia?? Jesli nie, to czy ona wie co się stało, chyba, ze to ona :roll:
Ja pierdziele, po co ludzie biorą psy, zeby potem je oddawac :mad: cholera a co w mniejszym mieszkaniu się nie zmieści , a nie ważne :angryy: