Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wznowie aukcje, walczymy o biedaka do skutku. Quote
ecci Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 tak mało tu osób:-(nikt tu nie zagląda prawie:-( Quote
Isadora7 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ecci']tak mało tu osób:-(nikt tu nie zagląda prawie:-([/quote] Jak ty tu jesteś to ja też :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Z tego ostatniego Allegro , które wystawiła ponownie Isadorka zgłosiła się Pani , która twierdziła ,że Charlie podobny jest do jej zaginionego psa.Podchwycilismy temat! Ja oczywiście napisałam do Pani , zrobiłam też parę nowych zdjęc Charliemu i je przesłałam. Jak na razie Pani nie raczyła odpowiedzieć! :shake::shake::shake: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ecci napisał(a):tak mało tu osób:-(nikt tu nie zagląda prawie:-( Kurna no przeoczyłam dziadka:roll:;) Quote
iwa77 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Reniu - lepiej późno niż wcale ! Dobrze ,że jesteś kochana :loveu: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 iwa77 napisał(a):Reniu - lepiej późno niż wcale ! Dobrze ,że jesteś kochana :loveu: Jesssu już mam milion takich dziadków w "zakładkach".Jak im pomóc:shake: Quote
Koperek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Średniaczka odwiedziłam wczoraj. Trzyma się dobrze, śpi zwinięty w kuleczkę, w skrzyneczce. Fizycznie wyczułam, że jedzonko pochłania, bo raczej nie schudł. Ale psychicznie obniża nam się CHARLIŚ niesłychanie!:-( To nie ten sam radosny, który witał mnie niedługo po przyjęciu. Nawet nie chciał ze mną gadać...:shake: Zresztą zobaczcie sami: ...nie słucham cię... Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Koperek']Średniaczka odwiedziłam wczoraj. Trzyma się dobrze, śpi zwinięty w kuleczkę, w skrzyneczce. Fizycznie wyczułam, że jedzonko pochłania, bo raczej nie schudł. Ale psychicznie obniża nam się CHARLIŚ niesłychanie!:-( To nie ten sam radosny, który witał mnie niedługo po przyjęciu. Nawet nie chciał ze mną gadać...:shake: O matko,następny popada w depresje:placz: Co tu robić? Dt/ds brak,pieniążków na dt też niet...:shake: Te psiaki wykończą psychicznie i siebie i nas:sad: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no tak.... :shake: ta pani dalej nic? ja bym przycisneła o odpowiedź - kurczę, kwestia kultury osobistej - nie, to nie, ale trzeba to napisać! Quote
kikou Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 wstawiłam Charlisia na jeden niemiecki portal jako pilny przypadek.... ma pecha, ze jest taki sredni... gdyby był maluśki.... to zawsze łatwiej ciut.... Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kikou napisał(a):wstawiłam Charlisia na jeden niemiecki portal jako pilny przypadek.... ma pecha, ze jest taki sredni... gdyby był maluśki.... to zawsze łatwiej ciut.... No ale średniemu łatwiej,niż dużemu....eh,porąbane to wszystko:shake: Charlisiu co z Tobą zrobić piesku?:-( Quote
iwa77 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pani poszukująca swojego zaginionego psa odpowiedziała - niestety to nie Charliś.... Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 iwa77 napisał(a):Pani poszukująca swojego zaginionego psa odpowiedziała - niestety to nie Charliś.... Szkoda,wielka szkoda...:shake: Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 To co Iwonko, allegrujemy Charlisia tak? Quote
kikou Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 ostatni większy pakiet ogłoszeń Maluszka był 17stycznia.... wszystkie już na pewno mocno pospadały.... Quote
Lionees Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to narazie podniose staruszka...:roll: Quote
Lionees Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [SIZE="5"]A co tu tak cicho,co? :shake::shake::shake::mad: [SIZE="6"]Proszę odwiedzać psiaka :modla::modla::modla: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 odwiedzamy ,odwiedzamy i mocno wierzymy, ze sie uda... bylam dzis u Charlisia.. lezal okryty warsterka sniegu, cialko trzeslo mu sie jak galareta.. oj biedusio :placz: Quote
kikou Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='kikou']ostatni większy pakiet ogłoszeń Maluszka był 17stycznia.... wszystkie już na pewno mocno pospadały.... Czarli prosi o nowe ogłoszenia!!! Quote
Moniss Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Oby się znalazł właściciel. Są jakieś wieści o nim?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 O właścicielu? nie. Nie znalazł się do tej pory to już się wcale nie znajdzie.. :shake: Quote
Lionees Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']odwiedzamy ,odwiedzamy i mocno wierzymy, ze sie uda... bylam dzis u Charlisia.. lezal okryty warsterka sniegu, cialko trzeslo mu sie jak galareta.. oj biedusio :placz: O mój świecie.....:placz: Quote
Recommended Posts