kikou Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 06.02.2010 ...i tak to gdzieś na przełomie roku 2009 i 2010 domek tymczasowy przyznał, co już pewnie czuł od pierwszego spotkania okraszonego suto łzami...,że już dawno tymczasowy nie jest i oficjalnie "przysposobił " naszego biedaczka i tak to biedny Czarliś z ulicy do schroniska, ze schroniska do nieudanego domku, aż w końcu zyskał najlepszy z możliwych, kochający i mądry dom u Mari23!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: wielu jeszcze szczęśliwych dni pieseczku!!!! 04.06.09 PSIUNIO NIE NACIESZYŁ SIE NOWYM DOMEM!!! ( z przyczyn bliżej nie określonych, podobno zmiana mieszkania na mniejsze) znowu utracił dom na stare lata.... no comments:angryy: Chwilowo schronienia udzieli mu Mari23... ale to rozwiązanie na pare dni, Mari ma bowiem już wiele psiaków i nie ma warunków na kolejnego... Błagamy o pomoc!!! to takie miłe, spokojne stworzenie, cudowny chłopaczek!!! Pies, ok.9-12 lat , umaszczenie czarne z białą piersią , włos dłuższy, wielkość średnia. Został znaleziony i przebywa w schronisku od 27.12.2008 Jego numer schroniskowy 2149/08 Dość spokojny , łagodny i w miarę przymilny, kontaktowy. Do innych psów raczej zgodny ! Niezbyt szczekliwy ! W schronisku jest koszmarne przepełnienie... miejsca nie przybywa...trzeba "usuwać" psy. Charliś jest nienajmłodszy w związku z tym jest bardzo poważnie zagrożony eutanazją, bez POMOCY zostanie po prostu uśmiercony... mimo, że jest zdrowy i mógłby być jeszcze kilka latek cudownym towarzyszem.... PROWIZORYCZNY TEKST DO OGŁOSZEŃ: CZARLIŚ... Pies, ok.9-12 lat , umaszczenie czarne z białą piersią , włos dłuższy, wielkość średnia. Został znaleziony i przebywa w schronie od 27.12.2008. Nr schroniskowy:[SIZE=2] 2149/08. Dość spokojny , łagodny, kontaktowy i w miarę przymilny. Do psów raczej zgodny. Nie za bardzo szczekliwy! Piesek przebywa we Wrocławiu, w schronisku dla bezdomnych zwierząt na ul. Skarbowców 52. Ma bardzo małe szanse na przetrwanie w tak trudnych warunkach! Jego serduszko oczekuje pilnej pomocy! OGŁOSZENIA CZARLISIA: 15.01.09 Starszy, czarny, średni - może się zgubił (529779709) - Aukcje internetowe Allegro 17.01.09 - bono-polska.pl - ojej.pl - pajeczyna.pl - pineska.pl - animalia.pl - wroclaw.gumtree.pl - petworld.pl - vetmozga.com - autogielda.pl - adopcjapsa.pl - rozglos.net - anonseogloszenia.pl - najpewniej.pl - mammisia.pl - petsy.pl - vendito.pl - e-zwierzak.pl Wyróżniona Alegratka : Starszy Charlie b�aga o dom ! E-Oferty: Starszy Charlie b�aga o dom ! / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw Kokosy: Starszy Charlie błaga o dom ! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kupiepsa: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Przygarnijzwierzaka : notatka Koperek z dn. 11.02.09: Średniaczka odwiedziłam wczoraj. Trzyma się dobrze, śpi zwinięty w kuleczkę, w skrzyneczce. Fizycznie wyczułam, że jedzonko pochłania, bo raczej nie schudł. Ale psychicznie obniża nam się CHARLIŚ niesłychanie!:-( To nie ten sam radosny, który witał mnie niedługo po przyjęciu. Nawet nie chciał ze mną gadać...:shake: Zresztą zobaczcie sami: Piesek przebywa we Wrocławiu, w schronisku dla bezdomnych zwierząt na ul. Skarbowców Quote
kikou Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 268KB. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 241KB. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 278KB. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 286KB. Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 to ja. mam automatyczna subskrybcje, jak cos nabazgrzę ;) Quote
kikou Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 w tej chwili w schronisku, w boksie staruszków jest znowu koszmarne przepełnienie....a to oznacza, że prędzej czy później.... trzeba będzie zrobić miejsce i wtedy.... wiadomo...... starszaki mogą trafić do Piotra.....:cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 piesek wygląda nie najgorzej... jeszcze. do adopcji 8p wrzuciłaś? Quote
Koperek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nie wygląda mi nawet na te 9 lat, ale cóż... może... W każdym razie rzeczywiście długo się prawie pustą szesnastką nie nacieszyłam:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 wpadam na kolejny przybijający, samotny wąteczek.... Quote
bumerang Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 to taki mix flacika dajcie więcej fotek porobie mu ogłoszenia i dam na flacie forum! Quote
kikou Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 chyba flacik miniaturka;);) mamy w tej chwili tylko te 3 fotki, zrób mu prosze cokolwiek z tymi fotami jakie są..... a na drugą ture ogłoszeń postaramy sie o wiecej zdięć..... Quote
bumerang Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 na kogo pisać w ogłoszeniach namiary w sprawie ew. adopcji? Quote
kikou Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 podawaj prosze w ogłoszeniach jego numer schroniskowy: 2149/08 i może nadamy mu jakieś imię do ogłoszeń? a namiar może być na mnie: 0792 333 938 info@sewo-life.com Quote
iwa77 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Coś nie ma tych ogłoszeń :roll::roll::roll: Quote
Isadora7 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Wyróżnione allegro oddziedziczone po Kubusiu Starszy, czarny, średni - może się zgubił (529779709) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
kikou Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 bardzo dziękujemy!!!!..... ....i prosimy o ogłoszenia na innych portalach...... ....ja ciągle naiwnie wierze, że te pieski się gubią....ale dzisiaj mnie Panie w schronisku "wyprostowały" i oświeciły, że w grudniu zawsze zapełniają się schroniska....bo "święci" obywatele w ramach przygotowan do świąt Bożego Narodzenia robią porządki w domach i m.in. wywalają na zbity pysk stare śmierdzące psiaki......... Quote
Recommended Posts