Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byli...i nie wiem za bardzo co napisać, bo w sumie nic nadal nie wiadomo. Pani oczywiście zachwycona i oczarowana Duszką (nawet przyniosła jej smakołyki) ale po Panu nie dało się poznać...poczekamy,zobaczymy, mają to przemyśleć i się odezwać ;)

Posted

Kenny napisał(a):
:multi: dzwoniła pani dzisiaj...zdecydowali się :lol::lol::lol: prawdopodobnie w sobotę Duszka pojedzie do nowego domu...suuuuper ! :multi:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: wspaniale!!!! Ale się cieszę :lol: A już myślałam, że Duszeńka nie skradła im serc.

Posted

to mój pierwszy raz jako DT :eviltong: mam nadzieję, że kolejne też będą mieć szczęśliwe zakończenia ;) to niesamowite uczucie - kiedy odłożyłam telefon po rozmowie z przyszłą właścicielką, cieszyłam się jak głupia i skakałam z radości :eviltong: Duszka dziękuje za ściskanie kciuków ;) miejmy nadzieję, że szczęście jej nie opuści.

Posted

wiesci od Duszki z 15 lutego
wklejam dopiero teraz bo czasu mi ostatnio brakuje...

Dzien dobry,
Duszka powli oswaja sie - tesknila mocno po wyjsciu Pani i Magdy, potem na spacerze szukala Was ciagle ale z kazdym kolejnym spacerem jest lepiej. Dzis rano juz nie szukala (chyba).
Jest spokojna i adoptuje sie do nowego lokum - cala noc pieknie przespala. troche malo je, probujemy z kolejnymi potrawami (wczoraj zjadla kasze gryczana z kurczakiem, dzisiaj sprobujemy moze ryz?). Sucha karme zjadla wieczorem (po kurczaku),ale dzisiaj rano cos nie miala ochoty.

po mailu Pani jeszcze dzwonila dopytac o pare spraw
mowila ze jest coraz lepiej, aklimatyzuje sie :)