Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ika - Milunia jest przekochana - taka słodka, radosna iskiereczka - młodziutka, kocha ludzi, kocha się przytulać i tak cudownie patrzy :loveu: jak tylko się ją zawoła to leeeciii i się cieszy :loveu: z psami bez problemu, tylko jedzenia pilnuje biedulka po tym piekle, które przeszła:-(

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Ika - Milunia jest przekochana - taka słodka, radosna iskiereczka - młodziutka, kocha ludzi, kocha się przytulać i tak cudownie patrzy :loveu: jak tylko się ją zawoła to leeeciii i się cieszy :loveu: z psami bez problemu, tylko jedzenia pilnuje biedulka po tym piekle, które przeszła:-(

Jutro w takim razie zajmę się ogłoszeniami dla Miluni a potem dla Czarnulki. Obie są śliczne i powinny szybko znaleźć domki :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Zula słodka jest jak miód
bo to mała sunia cud :evil_lol:

Hihihihih:D

Czekolada wyśmienita ,
pyszna, słodka, znakomita.
Większa słodycz z suni tej
czekoladka z niej ze hej:cool3:

Posted

Wizyta wypadła pozytywnie. Więc teraz czekamy na wyniki rozmowy z domkiem tymczasowym, ale ja myślę,że wszystko będzie dobrze. Jeśli chcesz możesz napisać na wątku transportowym, że chcesz transport za zwrot paliwa, ale myślę, że będzie lepiej poczekać na sunię tę chwileczkę. Słuchajcie uważam, że sunia będzie miała super w domku u Koliberka. To człowiek, który widać, że kocha zwierzęta, że cieszy się, że będzie miała pod opieką Czekoladkę Zulę. To człowiek z sercem i pasją. Według mojej oceny spokojnie można Jej przekazać psa. Wie, że na psa zdarzaja sie wydatki na psa.