malawaszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ika - Milunia jest przekochana - taka słodka, radosna iskiereczka - młodziutka, kocha ludzi, kocha się przytulać i tak cudownie patrzy :loveu: jak tylko się ją zawoła to leeeciii i się cieszy :loveu: z psami bez problemu, tylko jedzenia pilnuje biedulka po tym piekle, które przeszła:-( Quote
IKA & SONIA Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 malawaszka napisał(a):Ika - Milunia jest przekochana - taka słodka, radosna iskiereczka - młodziutka, kocha ludzi, kocha się przytulać i tak cudownie patrzy :loveu: jak tylko się ją zawoła to leeeciii i się cieszy :loveu: z psami bez problemu, tylko jedzenia pilnuje biedulka po tym piekle, które przeszła:-( Jutro w takim razie zajmę się ogłoszeniami dla Miluni a potem dla Czarnulki. Obie są śliczne i powinny szybko znaleźć domki :loveu::loveu::loveu: Quote
IKA & SONIA Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Na razie ogłosiłam Milunię na tych stronkach: www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.gieldaogloszen.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ja zapomniałam chyba napisać, że to nie jest Milunia tylko Zula :oops: Zula słodka jest jak miód bo to mała sunia cud :evil_lol: ZAPRASZAM NA BAZAREK Z KALENDARZAMI PRZYSTANI OCALENIE http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-przystani-ocelenie-na-tymczasy-u-missieek-do-31-a-129915/ Quote
IKA & SONIA Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Będzie w takim razie małe zamieszanie, bo we wszystkich ogłoszeniach podałam imię Milka a nie Zula :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 to nic - missieek będzie wiedziała o kogo chodzi :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzbanek-kubki-zodiak-bizu-pojemniki-puzzle-na-tymczasy-u-missieek-do-31-stycznia-129916/#post11652927 Quote
IKA & SONIA Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Kolejne ogłoszenia stokrotki :loveu: www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl www.animalia.pl www.mojpupil.pl Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :loveu::loveu::loveu:dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zula na allegro wyróżnionym z Minką Suczka czarna mniejsza od kota i slodka czekoladka (537136131) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
missiaa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 malawaszka napisał(a):Zula słodka jest jak miód bo to mała sunia cud :evil_lol: Hihihihih:D Czekolada wyśmienita , pyszna, słodka, znakomita. Większa słodycz z suni tej czekoladka z niej ze hej:cool3: Quote
missiaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czekoladko znajdz domek i niech Twoim ludziom zyje sie słodko Quote
Koliberek34 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 missiaa napisał(a):Czekoladko znajdz domek i niech Twoim ludziom zyje sie słodko My rozmawialysmy wczoraj wieczorem na temat Zuli.Jestem gotowa dac jej DS.Czekoladka skradla mi serce.:roll: Quote
Koliberek34 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 malawaszka napisał(a):Koliberek trzymam :kciuki: Bardzo sie przydadza.;) Quote
IKA & SONIA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 dogomanka_ napisał(a):Ja również trzymam kciukasy.:loveu: Ja również dołaczam się, od samego początku kibicuję Czekoladce :loveu: Quote
masienka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Koliberek34 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mialam dzis wizyte przed adopcyjna bardzo milej Pani,ale tu jakos cisza.:shake: Nie wiem jaka zostala podjeta decyzja odnosnie Zuli. Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wizyta wypadła pozytywnie. Więc teraz czekamy na wyniki rozmowy z domkiem tymczasowym, ale ja myślę,że wszystko będzie dobrze. Jeśli chcesz możesz napisać na wątku transportowym, że chcesz transport za zwrot paliwa, ale myślę, że będzie lepiej poczekać na sunię tę chwileczkę. Słuchajcie uważam, że sunia będzie miała super w domku u Koliberka. To człowiek, który widać, że kocha zwierzęta, że cieszy się, że będzie miała pod opieką Czekoladkę Zulę. To człowiek z sercem i pasją. Według mojej oceny spokojnie można Jej przekazać psa. Wie, że na psa zdarzaja sie wydatki na psa. Quote
malawaszka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Koliberek34 napisał(a):Mialam dzis wizyte przed adopcyjna bardzo milej Pani,ale tu jakos cisza.:shake: Nie wiem jaka zostala podjeta decyzja odnosnie Zuli. szukamy transportu :loveu: :multi: Quote
IKA & SONIA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Czyli Zulka będzie miała wspaniały domek u Koliberek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts