IKA & SONIA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 :shake: cisza ... Chociaż tyle, że Zulka ma jeszcze aktualne ogłoszenia. Domku przybywaj!!! Quote
Koliberek34 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Mialam wyjazd w sprawach zawodowych i nie moglam byc na miejscu,zeby odebrac Zule.Przyjazd Zulki tez byl przesuwany na inne dni,ale ja to staralam sie zrozumiec.Najbardziej pewnymi dniami,kiedy Zula moze do mni przyjechac to jest weekend,wtedy na pewno nigdzie nie wyjezdzam.;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Koliberku my też się staramy zrozumieć, tylko wysłałaś bardzo krótkie info i nie napisałaś kiedy ew Zula mogłaby do Ciebie przyjechać - stąd wątpliwości czy nie zrezygnowałaś - po prostu mamy doświadczenia z różnymi ludźmi w adopcjach Quote
Koliberek34 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wiec na kiedy ustalamy przyjazd Zulki? Quote
malawaszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 to musisz ustalić z missieek - nie wiem kiedy Jej Tata będzie znowu jechał :niewiem: Zulcia czuje się coraz bardziej jak u siebie i wychodzą nieporządane zachowania - ona jest bardzo żywiołowa, teraz szaleje ze szczeniakami, bawi się jak szczeniak i potrafi w zabawie złapać do pyska coś np papierowego i poszatkować na kawałeczki, zostawiona sama w domu też potrafi coś pogryźć więc najlepiej byłoby jakby przynajmniej na początku zostawała w kennel klatce żeby uniknąć zniszczeń bo z nudów Zulcia może mieć różne pomysły aha no i Koliberku - w razie kolejnych wyjazdów czy będzie miał kto się zająć Zulą? Quote
Koliberek34 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Kiedy Zula juz bedzie u mnie,a jakbym gdzies wyjezdzala,to bedzie pod opieka mojego chlopaka.A po jakims czasie bedzie juz jezdzila ze mna.Skoro na razie nie wiadomo,kiedy bedzie ten transport,to czy da rade zaszczepic Zulke przeciwko tym wszystkim zakaznym chorobom? To chyba nie jest az takim problemem? Quote
masienka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Koliberku, na transportowym dwa posty nad Twoim jest oferta transportu Katowice Warszawa prawie co weekend. ;) Quote
Koliberek34 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 masienka napisał(a):Koliberku, na transportowym dwa posty nad Twoim jest oferta transportu Katowice Warszawa prawie co weekend. ;) Ale to z Katowic,a nie z Krakowa :shake: . Czy Zula ma jakies problemy skorne,bo na poczatku watku tak doczytalam? Czy moznaby bylo zaszczepic Zule?:roll: Quote
malawaszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 szczepienie musisz uzgodnić z missieek a co do transportu to Zula jest niemal dokładnie między Krakowem i Katowicami więc jakby był transport z Katowic to też nie problem ją tam podwieźć skórne już minęły z tego ci ja się orientuję - Zulcia dostała Advocate Quote
Ewelina.w38 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pomóż futrzakom znajdującym sie u Missieek! Zapraszam na nowy bazarek z poszeweczkami handmade, unikatowe, niedrogie, śliczne:lol: Idealne na prezent i do domu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/poszewkowy-bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-131815/#post11812019 Quote
Koliberek34 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Missieek-czy da rade zrobic to o czym pisalam Ci w sms-ie? Quote
Koliberek34 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jezeli wszystko dobrze pojdzie,to Zulka bedzie u mnie w ten weekend.:lol: Quote
missieek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Zula zaszczepiona wczoraj ja nie wiem czy dam rade podrzucic ja do katowic w piatek jesli by trzeba bylo :roll: z kotami bardzo dobrze sie dogaduje Quote
missiaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Koliberek34 napisał(a):A jak Zulka reaguje na koty? Na koty dobrze reguje:) Nie gryzie ich ani nic. Zula jest taka ze wszedzie jej pełno bardzo sie chcę bawić więc moglaby zaczepiac kota do zabawy ale przyznam szczerze ze tego nie zauwazylam. wiec to tylko takie domysly po tym jak widziałam jak zaczepia szczeniaki zeby sie z nimi bawic. Bo strasznie lubi sie bawic z inymi psami. Wrecz to kocha. Quote
Koliberek34 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Szkoda,ze poszukiwania transportu tak dlugo trwaja.:shake: Quote
Koliberek34 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Koliberek34 napisał(a):Szkoda,ze poszukiwania transportu tak dlugo trwaja.:shake: Nio i cisza.Szkoda byloby mi rezygnowac z dania DS Zulce.Aszkoda,zeby sunia nadal szukala nastepnego domku.:shake: Quote
polciuaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Koliberku nei zniechecaj sie.;) Szukanie transportu nie zawsze trwa niedługo.;) Musimy być cierpliwi,chociaż wiem,ze pewnie na Twoim miejscu byłabym jeszcze bardziej dociekliwa i upierdliwa.:razz: Quote
malawaszka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Koliberek34 napisał(a):Nio i cisza.Szkoda byloby mi rezygnowac z dania DS Zulce.Aszkoda,zeby sunia nadal szukala nastepnego domku.:shake: Koliberek, a Ty szukasz tez transportu? może ktoś Z twoich znajomych jeździ czasem na trasie Kraków/Katowice - Warszawa? Tata missieek jechał to wtedy nie mogłaś, więc trzeba poczekać aż pojedzie znowu, chyba że znajdziesz kogoś od siebie... :roll: Quote
Koliberek34 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 malawaszka napisał(a):Koliberek, a Ty szukasz tez transportu? może ktoś Z twoich znajomych jeździ czasem na trasie Kraków/Katowice - Warszawa? Tata missieek jechał to wtedy nie mogłaś, więc trzeba poczekać aż pojedzie znowu, chyba że znajdziesz kogoś od siebie... :roll: Tak,ja caly czas szukam jakiegos transportu.:cool1: Mialam juz prawie zalatwiony transport z Katowic w piatek rano,ale byl problem z dowozem Zulki do Katowic.:shake: A ja tez nie moge siedziec non-stop na Dogomani,bo tez mam swoja prace.Moze niech Zulka szuka domku blizej Katowic,skoro szukanie transportu tak dlugo ma trwac.Ja wtedy dam DS innemu psiakowi. A szkoda,bo bardzo chcialam wziasc Zulke do siebie.:shake: Chyba,ze cos da sie wykombinowac z tym transportem? Moze chociaz ktos bedzie jechal pociagiem do Warszawy???:roll: Quote
missieek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Koliberek34 napisał(a):Tak,ja caly czas szukam jakiegos transportu.:cool1: Mialam juz prawie zalatwiony transport z Katowic w piatek rano,ale byl problem z dowozem Zulki do Katowic.:shake: A ja tez nie moge siedziec non-stop na Dogomani,bo tez mam swoja prace.Moze niech Zulka szuka domku blizej Katowic,skoro szukanie transportu tak dlugo ma trwac.Ja wtedy dam DS innemu psiakowi. A szkoda,bo bardzo chcialam wziasc Zulke do siebie.:shake: Chyba,ze cos da sie wykombinowac z tym transportem? Moze chociaz ktos bedzie jechal pociagiem do Warszawy???:roll: napisalam tylko 'ja nie wiem czy dam rade podrzucic ja do katowic w piatek' nawet nie napisalas o ktorej w piatek bylby ewentualny transport, nie zapytalas czy ktos da rade ja na konkretna godzine dostarczyc, jesli ja bym nie byla w stanie Quote
malawaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zrobisz jak uważasz, jesli nie możesz się już doczekać - niestety nikt z nas nie może rzucić wszystkiego i jechać do Wawy - ani ze względów czasowych ani finansowych więc trzeba szukać okazji Quote
Recommended Posts