Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]rewelacyjna dziewczynka http://img84.imageshack.us/img84/2307/img7851af0.jpg[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ooooooo matko :crazyeye: Jaka ona jest śliczna i słodka :loveu::loveu::loveu: Nic, tylko się zakochać na zabój w takieś piękności :cool3: P.S. Super fotki :lol: Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 telefon niesmialo zaczal dzwonic oby oby wkoncu znalazly sie domki bo zal ze takie slicznosci czekaja tak dlugo :shake: Quote
Jenny19 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ogłoszenia: alegratka eoferty adopcje.org 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ogłoszenia24polska.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska.pl pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld najpewniej.pl rozgłos.net petsy.pl adopcjapsa.pl interpress.net Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Jenny19']Ogłoszenia: alegratka eoferty adopcje.org 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ogłoszenia24polska.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska.pl pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld najpewniej.pl rozgłos.net petsy.pl adopcjapsa.pl interpress.net dziekuje Jenny19 :Rose: Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :loveu:zakochałam się :oops: __________________ Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Alicja napisał(a)::loveu:zakochałam się :oops: ciotka to bierz ja Ozzulec sie ucieszy :grins: z dobrych wiesci telefony dzwonia coraz czesciej oby oby cos z tego wyszlo :modla: Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tengusia napisał(a): z dobrych wiesci telefony dzwonia coraz czesciej oby oby cos z tego wyszlo :modla: dzwonią częściej bo dodałam do allegro piękne foteczki!:eviltong: w końcu widać jakie to śliczności! mosii, masz talent, piękne zdjęcia robisz! Quote
agnieszka32 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 SUPER :multi::multi::multi: CUDOWNIE, WSPANIALE :loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 oj, jak cudownie ze się suni udało!:lol: mogę na jej allegro wstawić innego psiaka...tylko dogo mi się psuje:placz: od kilku dni i nawet nie mam jak poczytać wątki Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='mosii']a Gerda od środy w nowym domu:multi: nazywa sie teraz Delicja :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Tengusia']nazywa sie teraz Delicja :loveu: [FONT=Arial]:loveu::loveu:ale smakowicie [/FONT] Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jakże nie pamiętać :loveu: http://img25.imageshack.us/img25/4189/25022009h.jpg Quote
basiagk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pewnie, że pamiętamy! Mnie rozbraja jej brudka. Nie ukrywam że moja Abra ma taką:loveu: Cieszę się jej szczęściem:multi:! Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
agaga21 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:miodziooooooooooooooo http://img113.imageshack.us/img113/4879/gerda3.jpg jakie miodzio?? zołza pyskata:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :loveu::loveu::loveu:miodziooooooooooooooo http://img113.imageshack.us/img113/4879/gerda3.jpg Quote
Tengusia Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Gerdzia - Delicja juz po sterylizacji ;) Quote
karzelkce Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 witam wszystkich to ja adoptowalem gerdzie ale teraz nazywa sie dela.Chcialem podziekowac pani Anecie i pani Dominice za tak wspaniala i madra suczke dela ma teraz rok i 2 miesiace i jest bardzo madra jak na swoj wiek co prawda nie mnie to oceniac a dla czego powiem tak to moj pierwszy pies z takim charakterem i usposobieniem ale dajemy rade pozdrawiam Quote
Alicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='karzelkce']witam wszystkich to ja adoptowalem gerdzie ale teraz nazywa sie dela.Chcialem podziekowac pani Anecie i pani Dominice za tak wspaniala i madra suczke dela ma teraz rok i 2 miesiace i jest bardzo madra jak na swoj wiek co prawda nie mnie to oceniac a dla czego powiem tak to moj pierwszy pies z takim charakterem i usposobieniem ale dajemy rade pozdrawiam Witaj . Prosimy o częstsze zaglądanie tu , jakieś wieści o Delicji no i oczywiście w miarę możliwości fotaski ;) Quote
Recommended Posts