agnieszka32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Tengusia']dzieki slonce wielkie :Rose: allegro dla wszystkich trzech psiaczkow ma zrobic agaga21 ;-) [SIZE=2]Jak agaga21, to możemy się spodziewać pięknych „aukcji” i to w bardzo szybkim czasie (dziewczyna-błyskawica :cool3:). [SIZE=2]Agaga21 jesteś aniołem :loveu: Quote
agaga21 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='agnieszka32'][SIZE=2]Jak agaga21, to możemy się spodziewać pięknych „aukcji” i to w bardzo szybkim czasie (dziewczyna-błyskawica :cool3:). [SIZE=2]Agaga21 jesteś aniołem :loveu: eee, przestań bo mi głupio...tengusia mnie o allegro poprosiła kilka dni temu ale jeszcze nie zrobiłam bo na te zdjęcia czekam:oops: Quote
Dinka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ogloszenia dla Gerdy: kokosy.pl pineska.pl pajeczyna.pl petsy.pl wegetarianie.pl vetmozga.com petworld.pl animalia.pl Quote
Tengusia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Dinka napisał(a):Ogloszenia dla Gerdy: kokosy.pl pineska.pl pajeczyna.pl petsy.pl wegetarianie.pl vetmozga.com petworld.pl animalia.pl dzieki :Rose: Quote
agaga21 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Szczeniak amstaff porzucony w mroźne dni ! suka (530584280) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Tengusia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Agaga21 dzieki za akcje allegro :loveu: teraz czekam na duuuuuuuuzo telefonow Quote
Dinka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nie ma za co:loveu: Mam nadzieję,że pomoże i Gerda szybko znajdzie odpowiadzialnych właścicieli. :loveu: Quote
Tengusia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 dzisiaj dzwonil starszy pan chcacy adoptowac Gerde i wiecie co on pracuje w ochronie i szuka pieska zeby mogl z nim do pracy chodzic (znowu nie wiem czy sie smiac czy plakac :diabloti:) pan bez zadnego doswiadczenia wiec delikatnie odmowilam mowiac ze pan moze sobie nie dac rady z psem tego typu i zeby podjechal do naszego schroniska moze tam jakas sierotka mu wpadnie w oko ;) Quote
agaga21 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ależ ty tengusiu masz "szczęście" do tych ochroniarzy:evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ogłoszenia Gerduni: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl Quote
Tengusia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Ogłoszenia Gerduni: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.ogloszenia.vtele.info www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl jestes wielka Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Tengusia']dzisiaj dzwonil starszy pan chcacy adoptowac Gerde i wiecie co on pracuje w ochronie i szuka pieska zeby mogl z nim do pracy chodzic (znowu nie wiem czy sie smiac czy plakac :diabloti:) pan bez zadnego doswiadczenia wiec delikatnie odmowilam mowiac ze pan moze sobie nie dac rady z psem tego typu i zeby podjechal do naszego schroniska moze tam jakas sierotka mu wpadnie w oko ;) :crazyeye: Tenqusiu ....TZ zacznie być zazdrosny o panów z ochrony :roll::razz::razz:...dla mnie to jakaś paranoja ....Ci panowie .... Quote
Tengusia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 cegielka ktora jutro rozesle za aukcje cegielkowa ... dzis nie mam juz sil :mdleje: Quote
Tengusia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Mosii zyjecie tam jeszcze czy was zasypalo :helo: co tam slychac u Gerdzi ??? Quote
mosii Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Gerdzia ach Gerdzia :p uczymy sie wszystkiego Fajna sunia z niej, typowy terrier, cięta, zacieta, oszczekująca, fajna sunia dla kogos kto bedzie umiał jej potencjał wykorzystać. ciągle sika z domu:mad: Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Gerdzia i ty znajdziesz ten jedyny, wyjatkowy domek :grins: Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 z bazarkow na chwile obecna mam 68zl + 75zl z cegielek na Omena :crazyeye: calosc przelalam na konto fundacji SOS na pokrycie kosztow utrzymania naszych trzech psow w hotelu u Mosii ;) Quote
mosii Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Gerda uczy sie obserwując jak szkole swoje psy, zajmuje miejsce w szeregu, podpatruje i wykonuje komendy:lol: Quote
Tengusia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 dziewczyny jesli mozna prosic o wznowienie ogloszen Gerdy tak co by je do gory podbic !!!!!! Blekitna pieknosc !!!! schronisko katowice !!!! [Katowice] błękitna amstaff ka porzucona, czeka na dom w schronisku !!! Quote
Recommended Posts