Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']dzieki slonce wielkie :Rose:

allegro dla wszystkich trzech psiaczkow ma zrobic agaga21 ;-)

[SIZE=2]Jak agaga21, to możemy się spodziewać pięknych „aukcji” i to w bardzo szybkim czasie (dziewczyna-błyskawica :cool3:).
[SIZE=2]Agaga21 jesteś aniołem :loveu:

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32'][SIZE=2]Jak agaga21, to możemy się spodziewać pięknych „aukcji” i to w bardzo szybkim czasie (dziewczyna-błyskawica :cool3:).
[SIZE=2]Agaga21 jesteś aniołem :loveu:
eee, przestań bo mi głupio...tengusia mnie o allegro poprosiła kilka dni temu ale jeszcze nie zrobiłam bo na te zdjęcia czekam:oops:

Posted

dzisiaj dzwonil starszy pan chcacy adoptowac Gerde i wiecie co on pracuje w ochronie i szuka pieska zeby mogl z nim do pracy chodzic (znowu nie wiem czy sie smiac czy plakac :diabloti:)

pan bez zadnego doswiadczenia wiec delikatnie odmowilam mowiac ze pan moze sobie nie dac rady z psem tego typu i zeby podjechal do naszego schroniska moze tam jakas sierotka mu wpadnie w oko ;)

Posted

[quote name='Tengusia']dzisiaj dzwonil starszy pan chcacy adoptowac Gerde i wiecie co on pracuje w ochronie i szuka pieska zeby mogl z nim do pracy chodzic (znowu nie wiem czy sie smiac czy plakac :diabloti:)

pan bez zadnego doswiadczenia wiec delikatnie odmowilam mowiac ze pan moze sobie nie dac rady z psem tego typu i zeby podjechal do naszego schroniska moze tam jakas sierotka mu wpadnie w oko ;)

:crazyeye: Tenqusiu ....TZ zacznie być zazdrosny o panów z ochrony :roll::razz::razz:...dla mnie to jakaś paranoja ....Ci panowie ....

Posted

Gerdzia ach Gerdzia :p

uczymy sie wszystkiego
Fajna sunia z niej, typowy terrier, cięta, zacieta, oszczekująca, fajna sunia dla kogos kto bedzie umiał jej potencjał wykorzystać.

ciągle sika z domu:mad:

Posted

z bazarkow na chwile obecna mam 68zl + 75zl z cegielek na Omena :crazyeye: calosc przelalam na konto fundacji SOS na pokrycie kosztow utrzymania naszych trzech psow w hotelu u Mosii ;)