wanda szostek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 iwa77 napisał(a):Nie - Pola jest nadal w naszej ojczyźnie ! Odetchnęłam. Zawsze bardzo źle odbieram ich wyjazd z Polski. Przy włączeniu odpowiedzi miałam alarm z avasta, że pasożyta trzyma??? Czyżby siedział w tym poście? Quote
Poker Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 kikou, jestes niesamowita :loveu: Biedna POlunia, czy da się choć trochę poprawić jej stan zdrowia :roll:,pewnie nigdy i nikt tak się nią zajął jak teraz ... Quote
kikou Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jeszcze zapomniałam wspomnieć o krogulczych paznokietkach.... spacerować regularnie też nie było dane naszej Poluni.....:-(:shake: i w sumie to dzięki Poli i jej nowej Pani oraz Koleżance Pani Dogomaniaczce (Koleżanka opowiedziała Pani o biednej Poli i tak nawiązałyśmy kontakt i Pani zgodziła się przyjąć też inne rozbitki) ....te inne staruszki się załapały....psim swędem możnaby powiedzieć... żeby tylko dało się Polinke jeszcze zoperować, żeby chociaż z dwa latka pożyła nieszczęsna psinka jako kochany psiak na kanapie...a nie jako inkubator-maszynka do rodzenia... Quote
kikou Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Pola miała wczoraj zabieg..... dobra wiadomość jest taka że to nie rak... bardzo silne zapalenie gruczołow oraz bardzo zaawansowane ropomacicze... z buziaka też trzeba było wszystkie ząbki usunąć... Pola jest słabiuteńka jak listek....od wczoraj leży na posłanku przykryta pierzynką i wcale sie nie podnosi, wyniesiona na siku..nie ma siły przejść ani jednego kroczku.....może nawet nie przetrzyma...choć bez zabiegu i tak by umarła najwyżej za dwa dni..... ...dzisiaj zjadła troche papki z kurczaka...zaklinam los żeby to był dobry znak, że ma chęć do walki i przeżyje malutka biedna istotka.... ta psina potrzebowała pomocy już wiele tygodni temu......Boże, Boże:shake::shake: Quote
iwa77 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Mój Boże! biedne maleństwo :placz: Oby dane jej było jeszcze pożyć .... Quote
Koperek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Co więcej nam pozostaje, jak zaciskanie kciuków?! :-( Quote
Bella1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Poprostu brak mi słów :-( Proszę Polu walcz Quote
Bella1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jak się Pola czuje dzisiaj , bardzo się martwię o Nią a jednocześnie mam nadzieję że będzie dobrze Quote
kikou Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Pola żyje i chyba "idzie jej na życie", ładnie je...nawet oprócz swojej papki mielonej próbowała kumplom z miseczki kawałki jedzonka podkradać.... ....już nawet na dworze chciała sama kilka kroczków przejść... po tych dniach pełnych trwogi...dzisiaj wydaje się, że Malutka "da rade".... Quote
Bella1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Uff kamień z serca Jak się cieszę i nadal kibicuję Poli należy jej się trochę szczęścia na strość Quote
iwa77 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Poluniu kochana ! Biedna psineczko oby tak dalej ... postaraj się maleńka i zdrowiej ! Quote
martama Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Polunia, trzymam kciuki.. Nie daj się!!:loveu: Quote
kikou Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pola doszła do siebie, zupełnie wyzdrowiała..... wywalczyła sobie u Pani miejsce w łóżku....gdzie najchętniej rezyduje... na spacery biega w golfiku, który nawet lubi i tak sie rozbestwiła, że nawet podgryza Panią jak sie rozbierają po spacerku..... w tej chwili ma się naprawde dobrze.... Quote
Isadora7 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 kikou napisał(a):Pola doszła do siebie, zupełnie wyzdrowiała..... wywalczyła sobie u Pani miejsce w łóżku....gdzie najchętniej rezyduje... na spacery biega w golfiku, który nawet lubi i tak sie rozbestwiła, że nawet podgryza Panią jak sie rozbierają po spacerku..... w tej chwili ma się naprawde dobrze.... Jeszcze, jeszcze, jeszcze dla takich wiadomości. Quote
kikou Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dzisiaj odwiedziłam Polusie.... ładnie przytyła...rozgościła się na dobre w sypialni i kąsa nawet swoją pańcie jak tylko ta próbuje się ją nakłonić by opuściła łóżko....spacerki, bajerki to nie dla niej...tylko pierzynka, ewentualnie kolana....na dwór tylko do załatwiania najpilniejszych spraw.... i w te pędy do domku....jak ktoś lubi, niech sam sobie łazi po zimnicy....:evil_lol: Quote
Bella1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jak miło zobaczyć Polunię :lol: tak na podusiach powinny siedzieć wszystkie staruszki kiedy to wreście ludzie zrozumieją . Dziękuję Kikou to dzięki Tobie nasze stare bidy mają to szczęście grzać swoje stare kosteczki w domkach a nie w schroniskowych boksach :Rose::Rose::Rose: Quote
ata Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ślicznie sunia wygląda......(poznaje rękę włascicielki...);) Quote
Recommended Posts