iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Koperek - co to za różnica , ze słomą w sierści czy bez - i tak nikogo nie obchodzi stara suka .... Straszne to jest ! Quote
Lionees Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 iwa77 napisał(a):Koperek - co to za różnica , ze słomą w sierści czy bez - i tak nikogo nie obchodzi stara suka .... Straszne to jest ! Jest wiele osób,którym żal przeokrutny jest suni,ale co my możemy?Jedynie podnieść :shake::-( Quote
Koperek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 iwa77 napisał(a):Koperek - co to za różnica , ze słomą w sierści czy bez - i tak nikogo nie obchodzi stara suka .... Straszne to jest ! Nie pisz iwa takich głupot, bo mi się poważnie narazisz!:mad: Mam nadzieję, że to był jedyny i ostatni raz! A swoją drogą to przeciez to jest PUDELEK, które są bardzo łagodne, inteligentne, wrażliwe, delikatne i poukładane! Jak się ją oglosi to powinien szybciej znaleźć się dobry domek, niż dla dziesięcioletnich czarnych kundelków. Kto zaczyna allego, alegratka, ojej itd???:cool3: Quote
iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Jeżeli kogoś uraziłam swoją wypowiedzią to przepraszam ! Quote
iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Na potrzeby ogłoszeniowe pudelka dostała ode mnie imię POLA ! Quote
Koperek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przecież Ciebie POLCIA obchodzi, mnie i jeszcze co najmniej kilku, dobrych dogomaniaków :) Więc do broni piśmienniczo-internetowej! (tekst z pierwszego postu do ogłoszeń?) i heja na portale!:evil_lol: Quote
malagos Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 E tam, to niesprawiedliwe, marzyć o pudelku, a mieć 5 kundelków plus dwa z Oolkusza na dt :placz: Quote
wanda szostek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 U mnie tez wysyp kundelków. Trzy moje i dwa na DT. Quote
iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Malagos - marzenia się nieraz spełniają , czego Ci z całego serca życzę ! (a przez to skorzysta kiedyś, jakiś pudelek którego na pewno przygarniesz) Quote
wanda szostek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zadzwoniłam w sprawie Poli do pani, która kiedyś chciała bardzo pudelka. Bardzo mi przykro, ale pani już ma 6-cio miesięcznego kundelka. Nie udało się. Quote
gameta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jak można wyrzucić z domu 16letniego psa ? No k....a jak ???? Quote
iwa77 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Isadorko banerek piękny - bardzo dziękujemy z Polunią ! Wandziu dziękuję ,że próbowałaś pomóc ! Gameta - ja tego tez nigdy nie zrozumiem ! Quote
gameta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Iwa, sprawdź proszę jak ona się zachowuje w stosunku do innych psów - czy mogłaby być drugim psem w rodzinie ? Quote
iwa77 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Gameta - babcinka przebywa obecnie z ok. 10 psami w jednym boksie .Fakt ,że to w większości takie same staruszki jak i ona choć są tam i młodsze! Ona jest jeszcze przestraszona i bardzo spokojna ! Zatargów nie ma ! Quote
martama Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Zrobiłam Poli ogłoszenia na : -gumtree -adopcje.org -e-zwierzaki Polunia trzymam kciuki za ciebie malutka:loveu: Quote
Bella1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Pola jest do zabrania na już , nie obowiązuje ją kwarantanna Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja już tez kombinuje z Niemcami bo kolejki po nią nie widzę :-( Jutro jada sprawdzać jak z kotami się dogada Quote
Koperek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Negri napisał(a):Ja już tez kombinuje z Niemcami bo kolejki po nią nie widzę :-( Jutro jada sprawdzać jak z kotami się dogada Przecież POLCIA nawet tych kotów nie dogodni :eviltong::p Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Wiem :evil_lol: Ale sprawdzić muszę :eviltong: tak dla zasady;) Quote
iwa77 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ogłoszenia dla POLI : ALLEGRO : Pudelka POLA błaga o pomoc w znalezieniu domu. (529759867) - Aukcje internetowe Allegro Wyróżniona Alegratka : Pudelka POLA b�aga o pomoc ! Eoferty : Pudelka POLA b�aga o pomoc ! / Psy > Pudle - Wroc�aw Gumtree Wrocław: Pudelka POLA błaga o pomoc ! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Kokosy: Pudelka POLA błaga o pomoc ! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Adopcjapsa: Tak d�ugo jak by�a m�oda , sprawna , pot / Pudel / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupie psa: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Ojej: Pudelka POLA błaga o pomoc ! ojej.pl Przygarnijzwierzaka: Pudelka POLA b�aga o pomoc ! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Adopcje.org + E-zwierzaki Quote
Recommended Posts