_beatka_ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bej został znaleziony na ulicy w jednej z podwarszawskich miejscowości. Biegł przerażony środkiem ruchliwej ulicy... Nie znamy jego przeszłości, ale musiał wiele przejść w życiu bo boi się nieznajomych mu osób. W stosunku do tymczasowego opiekuna zachowuje się jak normalny pies, nie ma z nim problemów. Do innych psów zachowuje się wzorowo, jest grzeczny i bezkonfliktowy, obecnie mieszka z dwoma i świetnie się dogadują. W domu nie sprawia kłopotów, załatwia się na dworze. Na skutek tego co spotkało go w przeszłości jest trochę lękliwy, dlatego szukamy dla niego wyjątkowej rodziny. Ludzi spokojnych i odpowiedzialnych, którzy zechcą poświęcić mu czas i pokażą że nie każdy człowiek jest zły. Bej jest pięknym, młodym psem. Ma ok. 1 roku. Ma śliczną dłuższą sierść i oryginalne umaszczenie:) Jest niewielki, głową sięga do kolana. Wyglada jak owczarek australijski mix:) Piesek zostanie wydany do nowego domu zaszczepiony i odrobaczony. [SIZE=5] w sprawie adopcji prosimy o kontakt tel. 0601 925 696 asiaf1@interia.pl Quote
REJA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Co u Beja? Tak mi go żal ,że nie ma domku.Ma pysio jak moja Kolunia (też w typie owczarka ausralijskiego) Quote
_beatka_ Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Bej nadal szuka domu, zainteresowanie nim jest zerowe:-( Quote
BasiaD Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bej, wracaj śliczny na początek prosić cioteczki o domek! Quote
asiaf1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ani jednego telefonu od miesięcy mimo, że jest ogłaszany non stop na wielu stronach:-( Quote
mysza 1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Moze fotki ma niezbyt urokliwe, często z tego powodu ludzie nie dzwonią. Quote
REJA Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Biedaczek:-( przecież młodziutki jest, a też nikt go nie chce. Podniosę pieseczka. Quote
REJA Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 U Beja tak cicho.Mam nadzieję , że chociaż w DT jest mu dobrze. Quote
asiaf1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Trzymajcie kciuki za dalsze losy Beja -od czwartku mieszka z nową rodziną :-). Na razie wszyscy się poznają. Bej jest strachliwy ale już złapał nic porozumienia z córką nowych właścicieli. mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze :-) Quote
REJA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Super!! Jednak dostał swoją szansę. Trzymam kciuki i życzę rodzince dużo cierpliwości do Beja. Poczatki są zawsze trudne , ale mam nadzieję że psiak znalazł swoją rodzinę. Quote
Recommended Posts