klepcia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ach te plotki szybko sie roznosza :) Ja z Kasia i Toto umowilam sie o 12,45 przy metrze :) Wzbudzimy sensacje idac ulica z taka grupka seterów :) Quote
klepcia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A i napisalam jeszcze do Ani od Diega - jak znasz Kasie to Anie pewnie takze:) Mam nadzieje ze do nas zawita :) Quote
mwijatak Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Coś słyszałam od Kasi, że i ona ma się pojawić :) Quote
Summer Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witajcie, po paru latach zaglądania na forum w końcu się zalogowałam :oops: To ja Kasia od rudych Summera i Vegi. Co do niedzielnego spaceru to oczywiście będziemy, a nawet będzie nas więcej na tej stacji metra. Postaram się wyciągnąć jeszcze pare osób. Pozdrawiam i do zrobaczenia :p Ps. Dobrze byłoby dać może linka z mapką dojazdu albo chociaż dokładniejszy adres - dla zmotoryzowanych;) Quote
klepcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hmmm Adres mówisz:) Mieszkam tu od ponad 15 lat i nie znam adresu ...:( To jest gorka za Kościołem który mieści sie przy skrzyżowaniu ulic Belgradzkiej i Stryjeńskich. Wszyscy na nią mówią górka przy ulicy Kazury i kazdy na Natolinie ja kojarzy ... Mapka: http://www.targeo.pl/ - nalezy wpisać w wyszukiwarke ulice Belgrzadzka i Stryjeńskich i zaraz za skrzyzowaniem jest skret w prawo w ulice Moczydłowską. W rzeczyswistości ten wjazd nie jest chyba oznaczony nazwa ulicy i to jest taka malutka osiedlowa uliczka zaraz za przystankiem na tym skrzyzowaniu. Jedziecie moczydlowska z 200m i odbijacie w prawo i szukacie miejsca parkingowego. Polana jak pojdziecie kawalek do przodu po lewej stronie. Quote
toto Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kiedy następny spacerek psy miały raj :evil_lol: Quote
mwijatak Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 My oczywiście chętne:multi:Kaja po ostatnim padła i nawet na wieczorny spacer pójścia odmówiła:crazyeye: Quote
Jureja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ile seterków:loveu: :loveu: .Wspaniały spacer mieliscie.u nas niestety nie ma zbyt wielu seterów... Więcej fotek prosze;) . Quote
klepcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Jureja'] Więcej fotek prosze;) . Po więcej zdjęć zapraszam na http://nelice.ovh.org/ :) My oczwiscie tez czekamy z nieciepliwościa na następny spacerek :) Quote
Nor(a) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jureja napisał(a):...u nas niestety nie ma zbyt wielu seterów... to tak jak i u nas... klepcia: skąd wzieliście aż tyle gordonów?:lol: co to za psiaki? :lol: ..bo Diuka to oczywiście znam ;) Quote
klepcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :D To jeszcze nie wszystkie - czesc nia dala rady dotrzec. Byla Nelice, Diuk, był Morus - adoptowany Gordon z Palucha, był Diego (FOREST Bronks) i jeszcze jeden Gordon ale nie pamietam w tej chwieli z jakiej hodowli byl piesek. A tak w ogole to nastepnym razem zapraszam was na spacerek:) W koncu lodz to nie tak daleko:) Wiem bo zdarzylo mi sie pare razcy zawitac tam zeby odwiedziec jakis lokal na jeden wieczor:) Quote
Nor(a) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 klepcia napisał(a)::D To jeszcze nie wszystkie - czesc nia dala rady dotrzec. Byla Nelice, Diuk, był Morus - adoptowany Gordon z Palucha, był Diego (FOREST Bronks) i jeszcze jeden Gordon ale nie pamietam w tej chwieli z jakiej hodowli byl piesek. A tak w ogole to nastepnym razem zapraszam was na spacerek:) W koncu lodz to nie tak daleko:) Wiem bo zdarzylo mi sie pare razcy zawitac tam zeby odwiedziec jakis lokal na jeden wieczor:) acha..Diego to Forest- wszystko jasne ;) . No moze uda nam się kiedyś odwiedzić jakiś spacerek w W-wie :lol: , albo W-we zaprosić do nas (??)..:lol: Quote
klepcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zapraszamy zapraszamy:) Szkoda ze nie wybieramy sie na wystawe do Łodzi :( To mozna by przy okazji cos zorganizowac.... Ale z tego co slyszlaam to Ania i Diego :) Quote
Nor(a) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='klepcia']Zapraszamy zapraszamy:) Szkoda ze nie wybieramy sie na wystawe do Łodzi :( uu..no myślałam, że się pokażecie na łódzkiej międzynarodówce :roll: .. A gdzie najbliższa wystawa? :) (może być na PW jak nie chcesz pisać :-) Quote
klepcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bardzo chcielismy tam pojechac ale termin nam nie pasuje :( i nie ma kto z Nelisiakiem pojechac:( Zastanawiamy sie miedzy Płockiem a Radomiem. Jeszcze nie zdecydowalismy. Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A może ktoś sie wybiera na międzynarodową w Warszawie(7 lipca)? Quote
klepcia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jezeli Nelisiak akurat nie bedzie miala cieczki to bedziemy na 100% :) Quote
Chapsio Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witam Was drodzy seterkowicze;) Jeżeli jest ktoś chętny na spacerki po"drugiej" stronie Wawy to zapraszam w okolice Łomianek. Co prawda Ursynów to moje rodzinne strony (13 lat na ul Belgradzkiej) ale teraz to dla mnie daaaleko.... w Łomiankach mamy olbrzymie połacie nieużytków zaopatrzonych w bażanty i kuropatwy oraz jeziorko pełne kaczek a po wyczerpującym spacerku w zaprzyjaźnionej stajni Wilczeniec mamy do dyspozycji bar....:cool3: My ćwiczymy właśnie do FieldTrialsów tylko ta pogoda.....ech:angryy: pozdrawiamy Chapsikowa i setery Quote
Summer Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bardzo chętnie odwiedzimy Łomianki. Obecnie okupujemy Dąbrowę Leśną ale widoki kuropatw i jeziorka są nęcące :razz: Poproszę o instruktaż dojazdu i ew. kontakt 3565989 Pozdrawiam Kasia Quote
moth Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja bym była chętna na spacer 29 kwietnia w niedzielę. Czy do tego czasu da się coś zorganizować? Tylko błagam bez błota! :mad: Wieczorem będę wracać pociągiem do Krakowa. :razz: Quote
freda Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chapsio napisał(a):Witam Was drodzy seterkowicze;) Jeżeli jest ktoś chętny na spacerki po"drugiej" stronie Wawy to zapraszam w okolice Łomianek...Chapsikowa i setery Witaj Chapsikowa Mała Molly (Just a Kiss Diervila) byłaby baaaardzo chętna. Może podpatrzymy coś co nam się przyda podczas prób polowych :lol: . No ale niestety, panienka zaczęła pierwszą cieczkę, zobaczymy ile to potrwa. Pozdrawiam Dorota i Molly Quote
Recommended Posts