Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No witam,

mam pytanie wiem ze na terenie warszawy sa setery a na ursynowie ich tez nie malo...moze jakies male spotkanko kolo kopy cwila czy cos :) jakas wymiana zdan itp :D czekam na odzew i przedstawienie psiakow :> moze cos by sie wymodzilo :D

pozdroofka

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 years later...
Posted

Nelisiak sie melduje na spotkaniu :) Panie Bolku trzeba jeszcze koniecznie Abre poinformowac:)
W okolice gorku dojezdza 505,504,436,166 albo mozna sie spokojne od metra Natolin przespacerowac bo to bardzo blisko. A jak ktos by sie bal ze sie zgubi to moge odebrac z metra i mozemy razem sie przejsc.

Posted

Ja w sobotę pracuję do 16:placz: Dla mnie najlepiej by było koło 17:30:roll: Jeśli innym nie odpowiada to trudno...poczekamy do następnego razu:shake:

Ta górka to jest za kościołem przy Stryjeńskich? Taką dróżką idzie się miedzy kościołem a blokiem (na wysokości przystanku)? Jeśli tak to jestem w domu:razz:

Klepcia - może wreszcie będziemy miały okazję się poznać, bo jakoś do Choszczówki to dla mnie niezmotryzowanej za daleko;)

Posted

mamy kiedy teraz godzina moja dowolna byle nie 6 rano .Dostosuję się . Proponuje w godzinach popołudniowych najlepiej po obiadach .może mój grubasek coś spali tłuszczu

Posted

klepcia napisał(a):
Dobra to umawiamy sie o godzinie 13.00 sa polance kolo górki:) Jak ktos nie wie jak trafic to prosze sie smialo odzywac:)

My z Kasią od Vegi i Summera umówiłysmy się o 12:40 przy metrze Natolin. Słyszałam, że Ty masz nas odebrać:cool3: