Anna_33 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Chandler:-) bardzo dziekuje za zdjecia, mi nie za bardzo wyszly..Juz ja wklejam na 1 stronie. Ona pojechala do pani, ktora zajmuje sie wyprowadzaniem psow na ludzi ;-) Bardzo wystraszona, najchetniej pod ziemie by sie zapadla...duzo wody chyba uplynie zanim przekona sie do ludzi. Ale mielismy wybrac psa trudnego...Chandler podpowiedziala siostre Cywilki i mysle, ze to byl dobry wybor.) Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dobra, dopiero teraz weszłam obejrzeć cywilke w nowym domu, przyznaję się bez bicia. ale było warto!!!! Quote
Chandler Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [attachment=469:2556.attach] Dostałam nowe fotki Cywilki, spróbuję je zaraz wkleić. Cieszę się, że pani Joanna nadal przesyła zdjęcia, widziałam, że wysłała je również do Amikat i do ostatniejszansy. Taki dom to skarb! Cywilka jest bezpieczna, szczęśliwa i bardzo kochana, daje dużo radości domownikom. Jestem wdzięczna za ten dom dla psicy..., baaaardzo. Quote
Chandler Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [attachment=474:2562.attach] Mail od Pani Joanny: "> witam serdecznie:)))) > przesyła kilka nowych zdjęć z cywilusią:))) > rośnie nam dziewczyna bo mama ją dokarmia więc będziemy teraz ostro > ćwiczyć żeby piesio miał formę i przy okazji my:))nasz łobuz szaleje > dalej wieczorami no i zrobiła się z niej taka mamy córcia -wszędzie za > swoją Pancią chodzi czyli za naszą mamą:))jest kochana taki pieszczoch, > żeby ją głaskać,przytulać. > > pozdrawiam ciepło" Quote
jola_li Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziś dopiero poznałam Cywilkę ----- czasem dobrze trafić od razu na szczęsliwe zakończenie, a właściwie początek (nowego życia) ----- ominął mnie niepokój o jej los..... Jak to dobrze, że są Tacy Ludzie.... Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wygląda na taka słodka ciapę na tych zdjęciach, no nie :-)? dzięki za njusy! jesten z TYCH domów, no nie? Quote
Recommended Posts