karusiap Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bardzo prosze o pomoc dla tej suni.Dziewczyna blakala sie podobno jakis czas,byla bardzo wychudzona. W koncu dobre osoby przygarnely ja ale tylko chwilowo.Maja pare swoich psow i brak miejsca. Sunia jest bardzo duza,podobno ok 55 kg.Mloda tak do dwoch lat.Jest sliczna i lagodna. Prawdopodobnie juz zaciazona a sterylka aborcyjna to koszt 500 zl (tak ocenil wet). Postaramy sie ja wysterylizowac ale blagam o pomoc w szukaniu domu.ma malo czasu a szkoda by trafila do schronu. Quote
Jagienka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cudo!! A za sterylką nie ma co zwlekać... im później tym gorzej... Błagamy o wsparcie finansowe... ja dzisiaj odstawiłam do wetów w Bolesławcu sukę z budowy też zaciążoną, więc potrzeby finansowe Nam się mnożą :placz: Quote
karusiap Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 watek na owczarku: Forum Owczarek.pl: Młoda, łagona - mroz, głod ... grozi jej schron Quote
aganela Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Podnosimy!!!:multi: Mało czasu jest.....:oops::roll: Quote
beka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 CZy wiadomo czy sunia toleruje koty? i czy lubi dzieci? Quote
karusiap Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 beka napisał(a):CZy wiadomo czy sunia toleruje koty? i czy lubi dzieci? nie moge sie cos skontaktowac z tymczasowymi opiekunkami:roll: jak mi sie uda,bo chcialam o sterylke zapytac,to tez spytam ale watpie czy dadza rade sprawdzic... Quote
karusiap Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 tak napisala o suni jej tymczasowa opiekunka: "Lola Demolka! ;-) ziemi, wegiel, nawóz, porozbijane doniczki, pogryzione rzeczy ... ;-) To ze ma ADHD to pewne! tak serio, jest bardzo pobudzona i domaga sie siłą kontaktu z człowiekiem... Po za tym jest bardzo inteligentna, szybko sie uczy ale roznosi ja energia, liże skacze szleje, i za kazdym razem jak wychodzi na spacer zalotnie przegląda się w lustrze ;-) " sunia potrzebuje czasu i swojego czlowieka.... Quote
Jagienka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 karusiap napisał(a): i za kazdym razem jak wychodzi na spacer zalotnie przegląda się w lustrze ;-) :lol::lol::lol: hihihihi Zeby tylko mogła się już przeglądać we własnym lustrze... Quote
agamika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ona taka duza jak Hektor , tylko ucha takie inne :evil_lol: Quote
agamika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 LOLKA - owczarek niemiecki - pokocha od zaraz (531254500) - Aukcje internetowe Allegro Młoda łagodna sunia owczarka :) adopcje org (nie ma linku jeszcze , bo czeka na akceptacje ) Quote
agamika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 LOLKA - owczarek niemiecki - pokocha od zaraz / Psy > Owczarki Niemieckie Lolka - POKOCHA OD ZARAZ : Agamika : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Lolka = OWCZAREK - POKOCHA OD ZARAZ - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Lolka - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Lolka w najzblizszym czasie trafi do hotelu,miala do wyboru schron bo jej DT wyjezdza na jakis czas.Mam nadzieje,ze po powrocie mala wroci do garazu i bedzie czekala tam na dom. czy ktos moze dorzucic sie do sterylki? Quote
karusiap Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 a to bardzo dobre pytanie:roll:do hotelu nie trafila,bo jednak mial sie kto nia zajac. Nie moge sie skontaktowac z Paniami,wczoraj wyslalam kolejnego maila,na tel bede tez probowac. Ostatnio umowilysmy sie,ze pomagam zarowno w sterylce jak i szczepieniu,ale nie moge za kogos czegos zrobic.... Mam nadzieje,ze dziewczynka medycznie zabezpieczona. Quote
Recommended Posts