nani ni Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 Palatina-nie jestem z Wawy ale mam tam siostre. Jej znajomi wychodza z psami do parku praskiego i nad Wisle, ale tam tez lataja straznicy, tylko chyba jakos rzadziej...U mnie tez lataja, ale jeszcze zadnego nie spotkalam i moja suczka biega zawsze bez smyczy. Chyba mialam jakies szczescie co do niej, bo mnie dla odmiany wszyscy wlasnie ostrzegali, ze te PONy takie szczekliwe, a ona nie szczeka w ogole. No i jest troche ciapowata i pozwala kazdemu psu wyciagnac sobie pileczke z pyska. :) Quote
PALATINA Posted September 17, 2003 Author Posted September 17, 2003 No to nasze PONy sa zupełnie inne! :lol: Moja szczeka i "zabije" w obronie piłeczki! Quote
nani ni Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Nie wiem, co lepsze...Kiedy musze latac za obcymi psami i im wydzierac obsmarczone pilki z pyskow, to sobie zycze, zeby moja ciapa wreszcie sama sie tym zajela... :) Quote
Recommended Posts