Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
... a co wchodzi w zakres "zatwierdzenia mojego dzieła"?;)

rzucenie okiem na pudliszona np czy dobrze zwiąże mu grzywe nie wiem czy dwoma gumkami czy jedna starczy takie drobne rzeczy nic czasochłonnego na pewno

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Pewnie, że się tobą zaopiekujemy ;)

:multi::multi:wiedziałam , ze na pudlarki zawsze można liczyć :multi::multi:

Posted

[quote name='.:TULA:.']Ja dołączam się do błagań Gosi i też proszę o fotki. Powodzenia dla wszystkich wystawiających justyna

Jeśli tylko światło dopisze, to będą foty i filmy. Ja się wystawiam w sobotę, więc niedziela to na większym luzie (choć będę kibicować jednej maliznie w szczeniakach na innym ringu) i będę moją szanowną rodzicielkę do pudli przekonywać... Jest szansa :eviltong:

Kolejne rozety zrobione, jeśli tylko czas dopisze, to będą też dla innych pudelsów :)

Posted

A to się okaże... Widzisz, doświadczenie mnie nauczyło, że trzeba samemu je rozdać. Bo nagle na paru wystawach rozety dane sędziemu do rozdania (zatwierdzone w katalogu itd.) nagle ginęły. Więc zobaczymy kto dostanie, bo będę biegać między dwoma ringami na górze (pudle) i na dole. Może się uda, że dostaną zwycięscy ras w innych wielkościach, zobaczymy. Na pewno dostaną wszystkie duże pudle, co więcej, to nie obiecuję.

Posted

Niektóre wyniki - do uzupełnienia

[FONT=Tahoma,Bold]826 SUKA Pudel duży morelowy otwarta AKIRA Zlaty Plysak - DĘBICA CHOLEWA LILIANA[/FONT] - I dosk
[FONT=Tahoma]
1263 PIES Pudel duży młodzieŜy OSTRAVA-PORUBA KLOBASOVÁ ANDREA ?
641 SUKA Pudel [FONT=Tahoma][SIZE=1]duży
[/FONT] młodzieŜy KOSICE LEHROTSKA LENKA ?
639 PIES Pudel [FONT=Tahoma]duży[/FONT] championów KOSICE SZOTAKOVA DAGMAR ?
97 SUKA Pudel [FONT=Tahoma]duży[/FONT] czarny otwarta - BELLA BATILDA Nontiscordardime - OSTRÓDA LICZNERSKI KRYSTIAN CWC
640 SUKA Pudel [FONT=Tahoma]duży[/FONT] pośrednia KOSICE SZOTAKOVA DAGMAR ?
638 SUKA Pudel [FONT=Tahoma]duży[/FONT] championów KOSICE SZOTAKOVA DAGMAR ?

[FONT=Tahoma]1253 PIES Pudel średni morelowy pośrednia [/FONT][/FONT]Indirica RAKKAS AH -[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1] SUSZEC GAŁUSZKA EWA [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma]CACIB[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1] 50 SUKA Pudel średni morelowy młodzieŜy ELVIRA from golden Regia - KRAKÓW SKUBIK AGNIESZKA - nb
894 SUKA Pudel średni srebrny/morelowy pośrednia BYSTRICE POD HOSTYNEM URBISOVA LIBUSE CACIB, BOB

[/FONT]
1254 PIES Pudel średni brązowy otwarta [/FONT]BASCO Fantazja Brown - [FONT=Tahoma]SUSZEC GAŁUSZKA EWA ?
1255 PIES Pudel średni [FONT=Tahoma][SIZE=1]brązowy
[/FONT]championów ARIS [/FONT]Fantazja Brown [FONT=Tahoma]SUSZEC GAŁUSZKA EWA ?
1114 SUKA Pudel średni czarny weteranów NERO NATALIE Sabadiana - WADOWICE RÓG ELśBIETA I dosk

[/FONT][FONT=Tahoma]1040 PIES Pudel miniaturowy [FONT=Tahoma][SIZE=1]morelowy [/FONT]otwarta HECTOR Karmazyowy Błękit WIETLIN POPOWICZ HENRYK CWC, res CACIB
[/FONT][FONT=Tahoma]1132 PIES Pudel miniaturowy morelowy championów FREDDIE Karmazynowy Błękit - LUBLIN KOWALCZYK URSZULA CWC, CACIB, BOB
[FONT=Tahoma][SIZE=1]1119 SUKA Pudel miniaturowy [FONT=Tahoma][SIZE=1]srebrny
[/FONT]młodzieŜy - Silberlowe PRETTY von LETICIA [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]BIELSKO-BIAŁA CISOWSKA ANETA[/FONT] Zw.Mł
1038 SUKA Pudel miniaturowy [FONT=Tahoma]morelowy [/FONT]pośrednia WIETLIN POPOWICZ HENRYK ?

1229 PIES Pudel miniaturowy czarny młodzieŜy MR. SMART od Lalanki - ZABRANIEC LEDWOCH PATRYCJA - Zw.Mł
85 PIES Pudel miniaturowy [FONT=Tahoma]czarny [/FONT]championów CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga - KRAKÓW GŁOWA-ŁOBODZIŃSKA ANNA - BOS, CACIB
793 SUKA Pudel miniaturowy brązowy młodzieŜy GDYNIA REGLIŃSKA ANNA - Zw.Mł, N.Jun, BOB
1123 SUKA Pudel miniaturowy czarny pośrednia BELISSIMA MIO AMORE Bi-Bi - BIELSKO-BIAŁA CISOWSKA ANETA - BOS, CACIB

592 SUKA Pudel Toy biały szczeniąt ? Partenon - KRAKÓW JANOWSKA JOLANTA - w.ob
586 SUKA Pudel Toy biały młodzieŜy EMMA Kudłaty Kłębuszek - WOLA MROKOWSKA BUKS-ZIÓŁKOWSKA ADRIANNA Zw.Mł, N.Jun
1124 SUKA Pudel Toy czarny championów - Salina Westen BARBIE - WADOWICE RÓG ELŻBIETA, ANETA CISOWSKA - BOS, BOB, CACIB

[/FONT]

Posted

Dziękujemy za część wyników :loveu:

Gratulacje :loveu:
Kurcze, wiecie co jest najgorsze ?:lol: To, ze jak mnie nie ma na jakiejs wystawie to nie ma ani jednego psa toya, a jak jestem to oczywiscie pelno psow toykow :evil_lol: Ale niestety daleka droga nie pozwoliła mi na zgłoszenie do Rzeszowa :shake:
Jeszcze raz:

GRATULACJE :)

Posted

Bastien Andrei dostał NJWR i nie wiem jak na bisie... Andrea, gratuluje pięknego psa!! W ogóle wszystkim gratuluję!! Jak się załadują to wrzucę tu linki na youtube.

[FONT=Tahoma]894 SUKA Pudel średni srebrny/morelowy pośrednia BYSTRICE POD HOSTYNEM URBISOVA LIBUSE ? Indiana wzięła rasę.[/FONT]

Posted

My już dojechaliśmy do domku kawał drogi było do Rzeszowa ale opłacało się CWC zdobyte i do naszej kolekcji został ukończony CH.PL :multi: fotek kilka mam ale jestem zdechły i jutro wstawie

Posted

A tak spisały się Karmazyny na MWPR w Rzeszowie.

CH.FABIANO Karmazynowy Błękit -wł.U.Kowalczyk
V1 CWC, NDPWR, CACIB, BOB :multi::multi::multi:
(brakuje mu CACIB do uk. Int.Ch)

HECTOR Karmazynowy Błękit - wł.H.Popowicz
V1 CWC, r.CACIB
Tym samym Hectorek spełnił warunki CHAMPIONA POLSKI !!!!:multi::multi::multi:

Posted

My byliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Organizacja była świetna. Wszystko sprawnie, miło CZYSTO. Pogoda też była łądna. Bedziemy miło wspominac ta wystawe.
Wreszcie zobaczyłam Tak długo juz znane mi wirtualnie osoby . Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc i cenne rady !!
Dostalismy ZwMł , ocena doskonała, złoty medal i tym samym rozpoczeliśmy championat młodzieży.

i z pierwszym naszym złotem :multi:

ja już zaczęłam świętować :evil_lol:

Posted

caciba i r. caciba zgarneły psy pani szotakovej co i jak więcej to nie pamiętam ale za wszystkie grzechy mocno żałuje :evil_lol: My jedynie zgarneliśmy cwc i tymsamym skończyliśmy CH.PL czyli plan minimum wykonany w 100000000% :multi:

• 2 weeks later...