Sajko Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mam prośbę, do tych co może po cichutku planują zawody przy okazji wystaw. Czy moglibyście napisać przy okazji których wystaw przynajmniej wstępnie planujecie? Bo nie ukrywam, że połączenie możliwości startu z wystawianiem jest bardzo kuszące, a chciałabym wiedzieć, gdzie mam się zgłosić na prezentację urody bullo-ekipy:p Quote
CHI Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Popieram prośbę Sajko - bo ja swoją bullkę wystawiam już tylko przy okazji zawodów...:razz: I melduję, że nie robię zawodów :placz: u siebie... za dużo wystaw w jednym terminie - Jelenia Góra "spotkała się" z Bydgoszczą, a do Bydgoszczy też nie pojadę:placz:, bo ktoś musi zrobić pokazy na wystawie w Jeleniej... Quote
Magda i Saga Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 W Bydgoszczy w maju będą zawody przy wystawie. Impreza jest w kalendarzu, ale sędzia będzie inny, bo ten napisany odwołał udział. Jestem na etapie szukania. Sugestie mile widziane. Quote
Śnieżynka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Magda i Saga napisał(a):W Bydgoszczy w maju będą zawody przy wystawie. Impreza jest w kalendarzu, ale sędzia będzie inny, bo ten napisany odwołał udział. Jestem na etapie szukania. Sugestie mile widziane. a Czy te zawody kończą się przed ocena psów ?? bo w takim razie bym się zgłosiła na dwie imprezki :D Quote
Dynamique Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No własnie to takie troche ryzykowne w "jednym czasie" , ale juz kilka razy myślałam nad tym :cool3: Quote
Sajko Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 U mnie ten plus, że moja mega liczna rasa to zazwyczaj max 4 osobniki, gdzie właściciele się znają:razz: więc w razie czego przesuwają sędziowanie itp;) a w terminie bydgoszczy to akurat moi nieletni są na klubówce terierów w legionowie:roll: gruby oczywiście broni barw na zawodach:evil_lol: Quote
Dynamique Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hehe :razz: A moze jest możliwość, aby pies startował ostatni lub pierwszy, aby zdąrzył na ring wystawowy ? Bo często łatwiej chyba dogadać się z organizatorami zawodów niż z sędzią ;):oops: Quote
Dynamique Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Trzeba trafić na "odpowiedniego" sędziego :razz: Quote
Dynamique Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Posty przeskakują :angryy::angryy::angryy: Quote
Magda i Saga Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zawody nie skończą się przed oceną psów, będą trwały od ok 8 do ok 16-17. Raczej ocena skończy się przed końcem zawodów. Z pewnością też więcej widzów będzie przy naszym ringu:-) Na pewno będziemy iść wystawcom na rękę. Oczywiście nie będziemy dla nich ustawiać toru na nowo, ale zawsze możemy zmienić kolejność startu. Zresztą zawody będą dwudniowe, a krajówka jednodniowa Quote
CASIA&ttb Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Sajko napisał(a):U mnie ten plus, że moja mega liczna rasa to zazwyczaj max 4 osobniki, gdzie właściciele się znają:razz: więc w razie czego przesuwają sędziowanie itp;) a w terminie bydgoszczy to akurat moi nieletni są na klubówce terierów w legionowie:roll: gruby oczywiście broni barw na zawodach:evil_lol: mieletnia Demona będzie trzymała kciuki za dziadka Drania i postara sie jak najlepiej pokazać w legionowie :evil_lol: Quote
dog_master Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jako, że w kalendarzu już jest informacja: http://zkwp-szkolenie.pl/kalendarz/kalendarz_agility.pdf to można już chyba oficjalnie powiedzieć, że przy wystawie w Sopocie będą zawody ;) Quote
Recommended Posts