Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam prośbę, do tych co może po cichutku planują zawody przy okazji wystaw. Czy moglibyście napisać przy okazji których wystaw przynajmniej wstępnie planujecie? Bo nie ukrywam, że połączenie możliwości startu z wystawianiem jest bardzo kuszące, a chciałabym wiedzieć, gdzie mam się zgłosić na prezentację urody bullo-ekipy:p

Posted

Popieram prośbę Sajko - bo ja swoją bullkę wystawiam już tylko przy okazji zawodów...:razz:

I melduję, że nie robię zawodów :placz: u siebie...
za dużo wystaw w jednym terminie - Jelenia Góra "spotkała się" z Bydgoszczą, a do Bydgoszczy też nie pojadę:placz:, bo ktoś musi zrobić pokazy na wystawie w Jeleniej...

Posted

Magda i Saga napisał(a):
W Bydgoszczy w maju będą zawody przy wystawie. Impreza jest w kalendarzu, ale sędzia będzie inny, bo ten napisany odwołał udział. Jestem na etapie szukania. Sugestie mile widziane.

a Czy te zawody kończą się przed ocena psów ?? bo w takim razie bym się zgłosiła na dwie imprezki :D

Posted

U mnie ten plus, że moja mega liczna rasa to zazwyczaj max 4 osobniki, gdzie właściciele się znają:razz: więc w razie czego przesuwają sędziowanie itp;) a w terminie bydgoszczy to akurat moi nieletni są na klubówce terierów w legionowie:roll: gruby oczywiście broni barw na zawodach:evil_lol:

Posted

Hehe :razz: A moze jest możliwość, aby pies startował ostatni lub pierwszy, aby zdąrzył na ring wystawowy ? Bo często łatwiej chyba dogadać się z organizatorami zawodów niż z sędzią ;):oops:

Posted

Zawody nie skończą się przed oceną psów, będą trwały od ok 8 do ok 16-17. Raczej ocena skończy się przed końcem zawodów. Z pewnością też więcej widzów będzie przy naszym ringu:-)

Na pewno będziemy iść wystawcom na rękę. Oczywiście nie będziemy dla nich ustawiać toru na nowo, ale zawsze możemy zmienić kolejność startu.

Zresztą zawody będą dwudniowe, a krajówka jednodniowa

• 2 weeks later...
Posted

Sajko napisał(a):
U mnie ten plus, że moja mega liczna rasa to zazwyczaj max 4 osobniki, gdzie właściciele się znają:razz: więc w razie czego przesuwają sędziowanie itp;) a w terminie bydgoszczy to akurat moi nieletni są na klubówce terierów w legionowie:roll: gruby oczywiście broni barw na zawodach:evil_lol:

mieletnia Demona będzie trzymała kciuki za dziadka Drania i postara sie jak najlepiej pokazać w legionowie :evil_lol:

• 2 weeks later...