Cobra Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 daje pare zdj akit z czestochowskiej wystawy http://www.cobra-wolf.prv.pl w dziale wystawa. stawke jesli ktos chce moge tez podac ale wynikow nie znam :( Quote
Matagi Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Supeeeeeeeer foty!!!!!Tatku,polałeś moje zagrypione serce miodem :P :P :P Byłam bardzo ciekawa jak wygląda jedna taka akita.....,nigdzie nie mogłam trafić na zdjecie tego psa,a Ty go masz :P Cieszem siem bardzo :P A jeszcze bardziej sie cieszę,że masz zdjęcia zwycięzcy z klasy otwartej,to pies z mojej hodowli-OSOROSHII Matagiinu Pl,brat Twego ulubieńca.... :P Quote
donya Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Właśnie ja też oglądałam zdjecia, są super Matagi Gratulacje :multi: Nie znalazłaś może zdjęcia freda z wystawy w legionowie? Quote
Matagi Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Właśnie ja też oglądałam zdjecia, są superMatagi Gratulacje :multi: Nie znalazłaś może zdjęcia freda z wystawy w legionowie? Dzięki Donya!!!! :P Znalazłam,mam wszystko,zaczęłam Ci wysyłać foty,ale w którymś momencie zaczęły wracać....chyba Ci zapchałam skrzynkę :oops: :o Nie wiem co doszło.... :o Jeżeli możesz podaj mi na priva swój numer telefonu,zadzwonię i uzgodnimy co masz a co nie doszło.Gadać mi szybciej niz pisać- grypa :evil: Quote
Ziemniak Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Zdjecia Shoguna CWC, NPwR, BOB oraz ODY Zw.Ml Wynikow innych pieskow nie znam, dakladne ale Kamil wszystkie spisal. Pozdr Quote
Matagi Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Gratulacje!!!! :P :P :P ODA mi się podoba :P :P :P Quote
Agappe Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 a czy ktoś mógłby podać chociaż stawke??? Quote
Ziemniak Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Podaje wyniki z Czestochowy: psy kl.ml 1.ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze - Zw.Mł 2.FUMIKO Pa-Lis -dosk kl.otwarta 1.OSOROSHII Mataginu- CWC 2.BOSS Kumade - dosk 3.ASZTAR Imaginacja -dosk 4.GAIBUN Zelazny Jar - b.dobra kl.ch 1.SHOGUN Halne Wzgórze - CWC, NPwR, BOB suki: kl.szcz 1.ENISA Porazyniaka - ob? kl.ml 1. BU Yamamoto - bdb? 2.KURIMU Tajgeta - bdb kl.pos 1.AISHA Polkrza - bdb kl.otw CHOKAI Pa-Lis -nieobecna Oceny suk zamieszczam orintacyjnie, gdyz nie jestem ich pewien na 100%. Prawda jest, ze zadna z suk nie wyszla do porownania o zw.rasy. Quote
Agappe Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Podaje wyniki z Czestochowy:psy kl.ml 1.ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze - Zw.Mł 2.FUMIKO Pa-Lis -dosk kl.otwarta 1.OSOROSHII Mataginu- CWC 2.BOSS Kumade - dosk 3.ASZTAR Imaginacja -dosk 4.GAIBUN Zelazny Jar - b.dobra kl.ch 1.SHOGUN Halne Wzgórze - CWC, NPwR, BOB suki: kl.szcz 1.ENISA Porazyniaka - ob? kl.ml 1. BU Yamamoto - bdb? 2.KURIMU Tajgeta - bdb kl.pos 1.AISHA Polkrza - bdb kl.otw CHOKAI Pa-Lis -nieobecna Oceny suk zamieszczam orintacyjnie, gdyz nie jestem ich pewien na 100%. Prawda jest, ze zadna z suk nie wyszla do porownania o zw.rasy. dziękuję :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((((( bede ryczeć!!!! jakbym była na tej *@#%&@%# wystawie to Anatka by dostała to swoje CWC.. grrrrrrrrrrrrr :((((((( jestem wsiekła na samą siebie!!! :( Quote
Recommended Posts