Owieczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O matko az serce boli na sama myśl o tym zimnie :placz: Ile może ważyc mała pchełka ? Czy sa jakies zdjęcia jak jest na rekach ?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pchełka nie ma zdjęć na rękach. Na moje oko jest wielkości i wagi(?) kota. Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :-(:-(:-(:-( Nie wiem czemu zniknęły wszystkie ogłoszenia na Gumtree!!! Wyć!!! Dobrze,że allegro zostało!:oops: Pchełka ma allegro Szczenię PCHEŁKA_ za duża _ za stara_by_ŻYĆ ! (526318548) - Aukcje internetowe Allegro Quote
zuzlikowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kochana nika28 napisał(a):Moge tylko porobić ogłoszenia... inaczej nie mogę pomóc :-( Kochana porób te ogłoszenia! Mnie one coś nie wychodzą!!:-(:-(:-( Znikają!:placz: Możesz kopiować allegro Lejdi i Pchełki! Jak chcesz! Quote
BUDRYSEK Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Pchełka moze miec domek w Wieprzu k/Andrychowa potrzebna wizyta p/adopcyjna Rodzinka fajna,Pchełka będzie pieskiem domowym córka Agnieszka :lol: juz czeka mam problemy z moja radiówką non stop tracę zasięg kontakt ze mną 607 488 598 pomóżcie znalezc osobe na wizytę jak bedzie ok zawioze Pchełkę do domku Quote
zuzlikowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Budrysku, z Wieprza do Żywca jest ok.30km! I to max.! Quote
BUDRYSEK Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 wiem,że to niedaleko ale ja mam znaczne ograniczenia czasowe :-( dobrze byłoby gdyby ktos mogł podjechac do domku a ja Ją potem tam zawiozę Quote
zuzlikowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przeleciałam mapę dogomaniaków- najbliżsi z Chrzanowa i Bielska!!! Quote
nika28 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale byłoby fajnie jakby domek wypalił :loveu: Trzymam kciuki :kciuki: Ogłoszenia dla Lejdi porobię jutro, bo dzisiaj już nie dam rady :shake: Quote
BUDRYSEK Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Pchełka i Lejdi na dzisiejszym spacerku Pchełka uwielbia nosic się na rękach a Lejdi jak to widzi to tez chce :lol: latają jak torpedy Quote
Owieczka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bo Lejdi to pani z dobrego domu i wie co dobre :loveu: pewnie kanapą i fotelem też by nie pogardziła :eviltong: Więc komu taką cudna sunie nakolankowo - kanapową ?? :razz: I co w końcu z domem dla pchełki :eggface: ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Z samego Andrychowa/Wieprza nie ma nikogo na mapie pomocy dogo. Ja niestety nie dysponuję transportem :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ogłosiłam tutaj Lejdi, z Pchełką się wstrzymałam: Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
zuzlikowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zrobiłam Lejdi ogłoszenia na Gumtree(znowu:diabloti:) katowickim i krakowskim! Może tym razem nie wyrzucą:angryy::angryy::angryy: Nr referencyjny ogłoszenia 2l_LEJDI_bez ciepłego futra_ ZAMARZA w schronisku!_Pomocy! na : 98938415 Nr referencyjny ogłoszenia Maleńka_jaśniutka_MAMUŚKA-2l. LEJDI...zamarza !!! POMOCY! na : 98939325 Dodałam nowe foteczki... i do starych ogłoszeń też!!!...bardzo się przydadzą... Lejdunia pięknie się prezentuje...a jaka...zadowolona, dumna na rączkach!!!:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Lejdi może mieć domek w Czerwionce/Śląsk potrzebna wizyta Quote
Owieczka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 O matko :lol: trzymam kciuki baaaardzo mocno !! Quote
nika28 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Miałam właśnie robić ogłoszenia, ale się wstrzymam :roll:. Bardzo mocno trzymam kciuki za domek !!! :kciuki: Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Lejdi może mieć domek w Czerwionce/Śląsk potrzebna wizyta W Czerwionce koło Leszczyn??? To blisko Rybnika,ale w Leszczynach też ktoś jest!!! Cioteczki...pilna wizyta potrzebna!! Pomóżcie Lejdi ! :oops: Napisałam do Madzi_K i jade z mapy:loveu:. Może coś z tego wyjdzie! Quote
Madzia_K Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jestem. Dziewczyny, gdzie ta Czerwionka, bo ja jestem osioł w kwestii mapy:oops:? ______ edit: już wiem. Mam blisko do Rybnika. Dogadam się tylko w kwestii transportu ( kochany mężu pomóż! )...i wieczorkiem dam odpowiedź, kiedy mogę, ok? Quote
BUDRYSEK Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Madzia_K napisał(a):Jestem. Dziewczyny, gdzie ta Czerwionka, bo ja jestem osioł w kwestii mapy:oops:? ______ edit: już wiem. Mam blisko do Rybnika. Dogadam się tylko w kwestii transportu ( kochany mężu pomóż! )...i wieczorkiem dam odpowiedź, kiedy mogę, ok? świetnie :lol: to czekamy na info Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Madzia_K napisał(a):Jestem. Dziewczyny, gdzie ta Czerwionka, bo ja jestem osioł w kwestii mapy:oops:? ______ edit: już wiem. Mam blisko do Rybnika. Dogadam się tylko w kwestii transportu ( kochany mężu pomóż! )...i wieczorkiem dam odpowiedź, kiedy mogę, ok? Madziu_K ....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ..jesteś kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A resztę pochwał już ...po wizycie;) ...i tak jesteś...WIELKA!:multi: Quote
Recommended Posts