Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kofi jest od dłuższego czasu w DT u Marty Uranowej. Niestety ciężko mu znaleźć dom, bo jest strasznie zaniedbany wychowawczo. Siusia, sra, strasznie niszczy, wszystko gwałci, wyje - niby normalne, ale nie do końca dla 5-6 miesięcznego psiaka.
Dzwoni o niego sporo osób, ale ciągle nikt świadom co chce wziąć na swoje barki. Kofi jest fajowa ciapa, ale potrzebuje dużo spokojnej i konsekwentnej pracy.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

jeśli chodzi o skubiego vel.astora to niestety nikt nie dzwoni,a jego adopcja jest najważniejsza w tej chwili...były kiedys telefony ale od osób raczej nie znających tej rasy,bo miałam na przykład zapytanie czy duży on urośnie i czy będzie długowlosy,potem czy na pewno rasowy:roll:także tego typu,trochę dziwne,a pies jest bardzo przyjazny,dogaduje sie z psami,nie ma w nim agresji,zrównoważony i mądry

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli chodzi o Skubiegi vel Astora,to Tosia już myślała,że znajdzie domek.Umowiona była wizyta,Pan przyszedł.Popatrzył..no właśnie popatrzył..oceniał go bardziej pod względem opinii jaką mają te rasy:(Tosia z Mama zachwalały,ale mówiły prawdę,że on nie ma w sobie żadnegj agresji,dogaduje się z psami,jest typem marzyciela itp,a pan mówi,że miał rotweillera i też niby był miły,ale on i tak wiedział,że może go na wiele stać złego:(nawet nie podszedł do Skubiego,nie pogłaskał,stał jak wielki taki dąb,głaz..pies nie miałby źle,facet odpowiedzialny,ale niestety Skubi to pies wbrew niby tym pozorom delikatny,marzyciel,przytulak,a pan nie lubi,jak pies skacze z radości,bo wówczas brudzi:(:(:(więc adopcja nie wypaliła

• 1 month later...
Posted

tu oglosilam Astorka:
kupiepsa
aleokazja
eoferty.com
adopcjapsa
pineska
dwukropek
pajeczyna
gumtree
ojej
olx
kupsprzedaj
bono-polska
petworld
e-zwierzak
pupile.com

a co u Koffiego slychać?:)

Posted

Astor dziś miał szanse zamieszkać w nowym domu, bo widziałyśmy się dzisiaj z Ewą. Niestety domek nie wypalił i chłopak nadal szuka domu.

Reszta rodzeństwa w nowych domach dobrze się miewa. Kofi niestety straszny szkodnik. :evil_lol: Zjadł któregoś razu kabelki w terenówce w warsztacie samochodowym. :shiny:

Posted

doddy napisał(a):
Astor dziś miał szanse zamieszkać w nowym domu, bo widziałyśmy się dzisiaj z Ewą. Niestety domek nie wypalił i chłopak nadal szuka domu.

ehh no właśnie wiem:roll:także wznowiłam, ogłoszenia, porobiłam nowe może tym razem się uda

Posted

kolejnego maila dostałam w jego sprawie ten "wydaje się"(dałam w cudzysłów gdyż wiadomo różnie być może)sensowny.Piszą do mnie ci państwo,że otoczą go opieką,że dadzą jak najlepsze warunki,ale nawet tak miłe słowa tym bardziej w przypadku asmtaffa mogą być zaślepenienim nas wszystkich chcących pomóc.Astorek jest przecudny potrzebuje wspaniałego domu, a nie szpanerów,cwaniaków których Pani Ewa czasem musi wysłuchiwać przez telefon...także proszę o kontakt telefoniczny. Państwo powiedzieli,że na pewno zadzwonią a na pewno to wiadomo Kopernik nie żyje;)jak mówił mój Tata

zrobiłam dla Astorka allegro.Odezwala się już jedna osoba.Mówi,że ma dwuletnie dziecko,a w tym roku jej pies też amstaff umarł z powodu kleszcza.Bardzo im brakuje tego pieska i chcieliby również amstafika..odesłałam do Pani Ewy oczywiście.Ehh ja mam nadzieję,że w końcu znajdzie się ten jeden ejdyny domek

• 1 month later...
Posted

byłam dzis w łomiankach...ehhh co za wspaniałe psiaki..Astorek to doslownie cudo:)zawsze trzymałam dystans wobec tych psiaków,ale nie dlatego,że gadają,że niedobre złe itp..po prostu ich siła mnie trochę przerastała;)ale jak dzisiaj pomiziałam Astorka zobaczyłam,że owszem jest silny,ale nie zrobi krzywdy..dosl.ownie biegał jak dzieciątko..do psiaków zero agresji,podbiegł do całej sfory i radośnie machał ogonem..esktra dosłownie jednym slowem...a wylizał ile wlezie:):):):)i gdzie ten jego dom????dzwonią same osoby typu szpanerzy,łowcy przedłużenia inteligencji lub wartości,nieciekawe typy:(:(:(:(:(a to tak cudny pies.kochany,przytulak

• 2 weeks later...
Posted

może nie powinnam się za wcześnie cieszyć,ale moja radośc jednak jest zbyt duża,by nie mówić z powodu nie zapeszania:):):)Astorek ma domek:):):):):):)Państwo zadzwonili po wyadoptowana juz rotke wiec P.Ewa zaproponowała Astorka:):):):)a jak sie miewa Koffi???sorki że zapytam bo się zgubbiłąm,on jest już na ds u Wyjątek???wybaczcie te pytanie,ale muszę się upewnić bo trochę sie zamotałam:)