doddy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kofi jest od dłuższego czasu w DT u Marty Uranowej. Niestety ciężko mu znaleźć dom, bo jest strasznie zaniedbany wychowawczo. Siusia, sra, strasznie niszczy, wszystko gwałci, wyje - niby normalne, ale nie do końca dla 5-6 miesięcznego psiaka. Dzwoni o niego sporo osób, ale ciągle nikt świadom co chce wziąć na swoje barki. Kofi jest fajowa ciapa, ale potrzebuje dużo spokojnej i konsekwentnej pracy. Quote
anetek100 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 a to nasz drugi bohater w Łomiankach: Quote
rufusowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 bardzo urosły chłopaki a domu jak nie było tak nie ma :-( Quote
anetek100 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 jeszcze jedna foteczka Skubiego - Astorka Quote
rufusowa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ale już duzy chłopak :crazyeye: nikt nie dzwoni czy Wy go nie chcecie oddac? ;) Quote
anetek100 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 jeśli chodzi o skubiego vel.astora to niestety nikt nie dzwoni,a jego adopcja jest najważniejsza w tej chwili...były kiedys telefony ale od osób raczej nie znających tej rasy,bo miałam na przykład zapytanie czy duży on urośnie i czy będzie długowlosy,potem czy na pewno rasowy:roll:także tego typu,trochę dziwne,a pies jest bardzo przyjazny,dogaduje sie z psami,nie ma w nim agresji,zrównoważony i mądry Quote
Jenny19 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ogłoszenia dla Skubiego: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu dwukropek przygarnijzwierzaka adopcje.org giełdaogłoszeń 4łapy psy.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree autogiełda rozgłos.net hiperogłoszenia oxl.pl interpress.net ogłoszeniadrobne ojej.pl Quote
rufusowa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 kochana Jenny :loveu: moze teraz cos się ruszy :razz: Quote
anetek100 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Jenny wielkie dzięki bardzo bardzo,może teraz się cos ruszy bo z moich ogłoszeń cisza:( Quote
rufusowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 no i jak? były jakieś sensowne telefony, czy cisza? Quote
anetek100 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Jeśli chodzi o Skubiegi vel Astora,to Tosia już myślała,że znajdzie domek.Umowiona była wizyta,Pan przyszedł.Popatrzył..no właśnie popatrzył..oceniał go bardziej pod względem opinii jaką mają te rasy:(Tosia z Mama zachwalały,ale mówiły prawdę,że on nie ma w sobie żadnegj agresji,dogaduje się z psami,jest typem marzyciela itp,a pan mówi,że miał rotweillera i też niby był miły,ale on i tak wiedział,że może go na wiele stać złego:(nawet nie podszedł do Skubiego,nie pogłaskał,stał jak wielki taki dąb,głaz..pies nie miałby źle,facet odpowiedzialny,ale niestety Skubi to pies wbrew niby tym pozorom delikatny,marzyciel,przytulak,a pan nie lubi,jak pies skacze z radości,bo wówczas brudzi:(:(:(więc adopcja nie wypaliła Quote
anetek100 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 tu oglosilam Astorka: kupiepsa aleokazja eoferty.com adopcjapsa pineska dwukropek pajeczyna gumtree ojej olx kupsprzedaj bono-polska petworld e-zwierzak pupile.com a co u Koffiego slychać?:) Quote
doddy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Astor dziś miał szanse zamieszkać w nowym domu, bo widziałyśmy się dzisiaj z Ewą. Niestety domek nie wypalił i chłopak nadal szuka domu. Reszta rodzeństwa w nowych domach dobrze się miewa. Kofi niestety straszny szkodnik. :evil_lol: Zjadł któregoś razu kabelki w terenówce w warsztacie samochodowym. :shiny: Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/grubanio-amstaffka-maja-czy-ktos-ja-pokocha-schronisko-radom-128472/index13.html#post12408498 Quote
anetek100 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 doddy napisał(a):Astor dziś miał szanse zamieszkać w nowym domu, bo widziałyśmy się dzisiaj z Ewą. Niestety domek nie wypalił i chłopak nadal szuka domu. ehh no właśnie wiem:roll:także wznowiłam, ogłoszenia, porobiłam nowe może tym razem się uda Quote
rufusowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 gdyby nie zlanazł domku do lipca (oby znalazł), to chętnie podjadę do Łomianek i porobię mu fotki...niestety w czerwcu nie mogę Quote
anetek100 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 ja też się wybieram do łomianek,ale niestety nie znam jeszcze terminu...będę robiła fotki wszystkim psiakom więc jemu oczywiście też..odezwał się domek z Anglii w jego sprawie,ale tam chyba ta rasa zabroniona i dziś kolejny mail też odesłałam do Pani Ewy póki co galeria tylko taka http://canis.org.pl/galeria/astor2008.htm Quote
agaga21 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 cielaczek z niego! szkoda, że taki piekny psiak tak długo czeka na swój dom. Quote
anetek100 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 kolejnego maila dostałam w jego sprawie ten "wydaje się"(dałam w cudzysłów gdyż wiadomo różnie być może)sensowny.Piszą do mnie ci państwo,że otoczą go opieką,że dadzą jak najlepsze warunki,ale nawet tak miłe słowa tym bardziej w przypadku asmtaffa mogą być zaślepenienim nas wszystkich chcących pomóc.Astorek jest przecudny potrzebuje wspaniałego domu, a nie szpanerów,cwaniaków których Pani Ewa czasem musi wysłuchiwać przez telefon...także proszę o kontakt telefoniczny. Państwo powiedzieli,że na pewno zadzwonią a na pewno to wiadomo Kopernik nie żyje;)jak mówił mój Tata zrobiłam dla Astorka allegro.Odezwala się już jedna osoba.Mówi,że ma dwuletnie dziecko,a w tym roku jej pies też amstaff umarł z powodu kleszcza.Bardzo im brakuje tego pieska i chcieliby również amstafika..odesłałam do Pani Ewy oczywiście.Ehh ja mam nadzieję,że w końcu znajdzie się ten jeden ejdyny domek Quote
anetek100 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 byłam dzis w łomiankach...ehhh co za wspaniałe psiaki..Astorek to doslownie cudo:)zawsze trzymałam dystans wobec tych psiaków,ale nie dlatego,że gadają,że niedobre złe itp..po prostu ich siła mnie trochę przerastała;)ale jak dzisiaj pomiziałam Astorka zobaczyłam,że owszem jest silny,ale nie zrobi krzywdy..dosl.ownie biegał jak dzieciątko..do psiaków zero agresji,podbiegł do całej sfory i radośnie machał ogonem..esktra dosłownie jednym slowem...a wylizał ile wlezie:):):):)i gdzie ten jego dom????dzwonią same osoby typu szpanerzy,łowcy przedłużenia inteligencji lub wartości,nieciekawe typy:(:(:(:(:(a to tak cudny pies.kochany,przytulak Quote
anetek100 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 może nie powinnam się za wcześnie cieszyć,ale moja radośc jednak jest zbyt duża,by nie mówić z powodu nie zapeszania:):):)Astorek ma domek:):):):):):)Państwo zadzwonili po wyadoptowana juz rotke wiec P.Ewa zaproponowała Astorka:):):):)a jak sie miewa Koffi???sorki że zapytam bo się zgubbiłąm,on jest już na ds u Wyjątek???wybaczcie te pytanie,ale muszę się upewnić bo trochę sie zamotałam:) Quote
Recommended Posts