anetek100 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 aha ok moge zamiescic chociaz jedno zdjecie ale wtedy jedno kofiego skasuje bio chya 5 wchodzi....nowych fotek nie mam jeszcze ale wiem ze maja byc niedlugo Quote
an1a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek'] P.s. Siusiumajtek znów nalał mi w kuchni. To juz 3 czy 4 raz :mad: Zastanawiam się czy nie ma czegoś z pęcherzem. Za każdym razem wygląda to tak, że idziemy na spacer, tam robi siq ze 2 razy zazwyczaj. Wracamy, mija może ze 20-30minut i on mi leje w domu.:roll:[/quote] Toż to sceniak :evil_lol: Biega na spacerze? Pije wodę jak wróci? Wścieka się z Gamą? Pije później? Jak w większości dałaś odpowiedź 'tak' to jest wszystko ok ;) Druga sprawa - nie koniecznie jest nauczony trzymania. Jak mu się zachce, to się zleje i tyle. Quote
anetek100 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 dobrze troche pozmienialam ale nie wiem czy ok.w skrocie napsialam ogolnie ze bylo im zle...w tej chwili nie mam zbytnio czasu ale jak cos wszelkie uwagi to pozmieniam jutro.pozdrawiam.i mizianko dla Waldusia Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='an1a']Toż to sceniak :evil_lol: Biega na spacerze? Pije wodę jak wróci? Wścieka się z Gamą? Pije później? Jak w większości dałaś odpowiedź 'tak' to jest wszystko ok ;) Druga sprawa - nie koniecznie jest nauczony trzymania. Jak mu się zachce, to się zleje i tyle. A ja nie twierdze, że jest nauczony - wręcz przeciwnie :evil_lol: Tym bardziej, że na dworze, jak już pisałam, też robi gdzie popadnie. Siku na chodnik to normalka, bo "Kofiemu się akurat zachciało" :evil_lol::evil_lol: Trawka 2 cm dalej to gooopota :eviltong: Coś kombinowałam ale jednak nie umiem robić bannerków :oops: Na dodatek nie wiem jak podlinkować :oops: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Vectra']mas podlinkowany [/quote] :Cool!::Rose: Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 szkoda ze nie mam miejsca na tak piękny banerek :roll: a widziałyscie walentynkowe kubeczki od AST-a? :razz: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 E tam, nie przesadzajmy, że znowu taki piękny :shake: Nie mam talentu :shake: A gdzie są, gdzie? Jakiś link? :razz: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Kofi ma już swoją książeczkę zdrowia. Zaszczepiliśmy się przeciwko chorobom zakaźnym. Dostaliśmy 2 porcje tabletek na odrobaczenie. Jedna porcja na za 5 dni, druga po 2 tygodniach od pierwszej. Wścieklizna za 2-3tygodnie. Kofi podbił serce Pani doktor :loveu: Nawet nie zauważył ukucia:evil_lol: A w samochodzie jechał bardzo grzecznie, wyglądając przez szybę i wzbudzając zainteresowanie wszystkich kierowców :lol: Quote
rufusowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :loveu: a w której lecznicy byliscie? :razz: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tam gdzie Tajga i Laguna - na Powstańców Śląskich 101 :) Pani doktor powiedziała, że Kofi będzie duuuuuuży :diabloti: Quote
doddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No to się cieszę, że duży malutki już zaszczepiony. Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wszyscy w poczekalni się Kofikiem zachwycali :loveu: Ja tez się zachwycam, bo coraz bardziej pojętny jest. Komendę "siad" mamy już prawie opanowaną. Doskonale też już wie, że po spacerze, siadamy przed drzwiami do mieszkania i czekamy aż pani przyjdzie ze szmatką i wytrze łapki z błota :) Lecę teraz ze szczylkiem na siq a jak wrócę to wystawię bazarek, bo znalazł się kilka rzeczy :) Pieniążki przeleje na konto Fundacji i będzie jako pokrycie kosztów weta Kofiego, a może i na inne potrzeby Fundacji. Zobaczymy ile się uzbiera :) Quote
doddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dziękować. :loveu: A z ciekawości, kto jest Sambuka? Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='doddy']Dziękować. :loveu: A z ciekawości, kto jest Sambuka?[/quote] Wstyd mi ale bazarek wystawię jutro :oops: Nie skończyłam go jeszcze, a muszę teraz wyjść. Sambuka to kotka tri, która też jest u mnie na tymczasie :) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]no to się Kofisiowi wiedzie ;)[/FONT] Quote
doddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czyli mogę wnioskować, że Kofi nie zjada nie kotów? Quote
Wyjątek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='doddy']Czyli mogę wnioskować, że Kofi nie zjada nie kotów?[/quote] Nie niestety. Kotka jest na piętrze w łazience w klatce. Próbowałam ją zapoznać z Gamą, która chciała się z nią bawić ale kotka była na nie. Strasznie się bała Gamy. Z resztą ludzi też się jeszcze trochę boi. To nie jest w pełni oswojona kotka, jest u mnie posterylkowo i raczej nie powinnam jej stresować widokiem psa, bo to co do tej pory wypracowałam w jej kontaktach z człowiekiem może legnąć w gruzach :shake: CO Z OGŁOSZENIAMI? ROBIĆ? An1u? Quote
Wyjątek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Bazarek na Kofiego i Fundację AST :multi: : http://www.dogomania.pl/forum/f99/wspaniale-ksiazki-nie-tylko-dla-dzieci-na-kofiego-fundacje-ast-do-23-02-a-131243/ Quote
an1a Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Alicja napisał(a):może podniosę ?? Po cóż? Niech śpiii :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 an1a napisał(a):Po cóż? Niech śpiii :evil_lol: On rzadko sypia :eviltong: Woli skakać, warczeć, szczekać, piszczeć, biegać itd itp:diabloti: Śpi dopiero jak go zamknę w klatce i to czasami na siedząco, żeby być w każdej chwili gotowym do zabawy :evil_lol: P.s. Postaram się dziś lub jutro wstawić nowe fotki. Quote
Wyjątek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pfff nareszcie dogo zaczęło działać:angryy: Najpierw fotki: ;) Quote
Wyjątek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Miłóść klasyczna:evil_lol: I 69 :evil_lol: Przy okazji chciałem nadmienić, że jestem niegrzeczny:diabloti: Udziabałem dziś Game w ucho i ona biedna piszczała :oops: Do tego zaczynam rozumieć do czego służy to co mam między nogami :roll: I Gama ma mnie już powoli dość :cool1: Ale zrobię maślane oczy i będzie ok ;) A ostatnie info jest takie, że dziś wypadły mi dwa zębole :lol: Pozdrawiam, Kofi:p Quote
Recommended Posts