Wyjątek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 E no e no Ciotki nie rozpędzać mi się tu :mad: Ja swojej krowy nie dam w nic wrobić :lol: Z resztą. Jedno ma to spojrzenie lepsze od drugiego. Ja to coś czuję, że oni niedługo w jakąś komitywę wejdą :evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 WYJĄTEK, PODAJ PROSZĘ NUMER TEL. DO CIEBIE DLA EWENTUALNYCH ZAINTERESOWANYCH DOMKÓW(wrzuciłam malucha tu: Logowanie do nasza-klasa.pl ) Quote
Wyjątek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A no właśnie, a ktoś robi jakies ogłoszenia? Ja w sumie moge wrzucić na net ale może ktoś ma jakiś pomysł na tekst? :razz: Mój numer to 698 681 909 znany juz i tak połowie Warszawy i nie tylko :evil_lol: Quote
Ambra Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ale historia! jak Wam się udało go wyciągnąc od tych ludzisków?:mad: Dobrze, wspaniale ze juz nie siedzi na dworze tylko w takim wesołym dt. Jak czytam twoje opowiesci tymczasowe to jakbym swoje widziała! hehe szczególnie zpeszenie własnego psa sikaniem tymczasowego:evil_lol: świetnie że sie dogadały i ze umieją się razem bawić, to dodaje sił! ja obecnie mam tymczas co ma 4 miechy i nie wie co to zabawa z drugim psem ale wie co to żarcie ! wowczas powiem wam jest problem bo każde walczy o swoj czas i swoje miejsce:shake: 3mam kciuki żeby Kofi szybko znalazł super lokum! Quote
Wyjątek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No to z tymi siuśkami podobnie mamy ;) Niby szczęściem jest, że Kofi wie, co to zabawa, ale czasami bym wolała żeby nie wiedział :evil_lol: W kazdym bądź razie Gama na razie w ogóle zazdrości nie wykazuje. Z resztą Kofi woli ją ode mnie :mad: Były dziś same caaałe 15 minut i żyja i mieszkanie też:multi: Quote
an1a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dziewczyny wstrzymajcie się na razie z ogłoszeniami. Może nie będą potrzebne. Quote
Alicja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [FONT=Arial]i se poczytalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agaga21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[quote name='an1a']Dziewczyny wstrzymajcie się na razie z ogłoszeniami. Może nie będą potrzebne.[/quote] Quote
Wyjątek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='an1a']Dziewczyny wstrzymajcie się na razie z ogłoszeniami. Może nie będą potrzebne.[/quote] Ale... juz mi chcesz go zabierać? :razz::placz::placz: Kciukasy :) Quote
Vectra Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Wyjątek']No to z tymi siuśkami podobnie mamy ;) Niby szczęściem jest, że Kofi wie, co to zabawa, ale czasami bym wolała żeby nie wiedział :evil_lol: W kazdym bądź razie Gama na razie w ogóle zazdrości nie wykazuje. Z resztą Kofi woli ją ode mnie :mad: Były dziś same caaałe 15 minut i żyja i mieszkanie też:multi:[/quote] Z tym mieszkaniem to się tak nie ciesz :diabloti: On jest dopiero u Ciebie dobę ? :cool3: Ostrożności nigdy za wiele :shake: u mnie Mania zostaje w klatce , zamykanej na kłódki .. bo jak bez kłódek to wyłazi i sieje spustoszenie :angryy: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Vectra']Z tym mieszkaniem to się tak nie ciesz :diabloti: On jest dopiero u Ciebie dobę ? :cool3: Ostrożności nigdy za wiele :shake: u mnie Mania zostaje w klatce , zamykanej na kłódki .. bo jak bez kłódek to wyłazi i sieje spustoszenie :angryy: :evil_lol:[/quote] Ale Koffi był w klatce :evil_lol: Napisała tak, bo już raz udało mu sie z niej wyleźć. na szczęscie przy mnie, więc już opanowałam niedociągnięcia:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jak dobrze się choć na jednym watku odstresić:diabloti: proszę - nie wydawajcie psa o tysiącu imion - będzie fajnie!:eviltong: Quote
anetek100 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 witajcie.nie bylo mnie troche na tym watku,a tu takie wiesci.jejku jak sie ciesze.dokladam sie do ogloszen.tez pomoge.bardzo chetnie.aha myslalam zeby zmienic tytul watku i zdjecia na pierwszej stronie w po prostu poszukiwanie dt lu ds dla pieska od Tosi mamy no i ds dla tego....czy w ogole rozlaczyc te watki??nie wiem sama;) Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]:hmmmm: to jak młodzieniec się zowie :razz:;)[/FONT] Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='andzia69']jak dobrze się choć na jednym watku odstresić:diabloti: proszę - nie wydawajcie psa o tysiącu imion - będzie fajnie!:eviltong: Ale jakim tysiącu? Były tylko 4 :evil_lol: [quote name='anetek100']witajcie.nie bylo mnie troche na tym watku,a tu takie wiesci.jejku jak sie ciesze.dokladam sie do ogloszen.tez pomoge.bardzo chetnie.aha myslalam zeby zmienic tytul watku i zdjecia na pierwszej stronie w po prostu poszukiwanie dt lu ds dla pieska od Tosi mamy no i ds dla tego....czy w ogole rozlaczyc te watki??nie wiem sama;) Na pewno zmienić tytuł i dodać nowe zdjęcia na pierwszą stronę :) Co z tym rozdzieleniem wątków to ja tyż nie wiem. Na pewno by było bardziej przejrzyście dla nowych w tym wątku dogomaniaków i potencjalnych osób zainteresowanych :) Z ogłoszeniami, jak napisała an1a, na razie się wstrzymujemy- do odwołania ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: to jak młodzieniec się zowie :razz:;)[/FONT] Walduś vel Roman vel Piston został przeze mnie ochrzczony Kofi i tak też mu wołają od 2 dni :razz: Jemu na razie jeszcze nie przyszło do głowy, że to o nim, ale pracujemy nad tym :) Za to dobrze reaguje na "Gama" :evil_lol: Owczy pęd znaczy się :evil_lol: Jak ona to i on :evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 podpisuję się pod petycją zeby Kofiego na razie nie oddawać :evil_lol: będzie wesoły wątek :p a telefon juz zapisałam :diabloti: jaki podobny do mojego :-o to chyba przeznaczenie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:oddasz ...takiego słodziaka ????[/FONT] Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Chwilunia, jakie nie oddawać? :mad: Chcecie żebym się zakochała? :cool1: Quote
Vectra Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek'] Chcecie żebym się zakochała? :cool1:[/quote] chyba za późno na chcenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przecież już toffasz pieska :loveu: :diabloti: Quote
an1a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek']Chwilunia, jakie nie oddawać? :mad: Chcecie żebym się zakochała? :cool1:[/quote] Masz serce oddawać takiego kochanego pieska? :( Quote
rufusowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='an1a']Masz serce oddawać takiego kochanego pieska? :([/quote] chyba ffcale nie ma serca :shake: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:oddasz ...takiego słodziaka ????[/FONT] [quote name='Vectra']chyba za późno na chcenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przecież już toffasz pieska :loveu: :diabloti: [quote name='an1a']Masz serce oddawać takiego kochanego pieska? :( [quote name='rufusowa']chyba ffcale nie ma serca :shake: Ciotki nie podpuszczać mnie :mad: Tak, chyba juz go kocham:oops: Ale o to nie trudno :roll::loveu: I ja ffcale bez serca nie jestem tylko, co gorsza- bez kasy:shake: Nie stać mnie po prostu w tej chwili na drugiego psa :placz: Inaczej już bym go miała:lol: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja bym fotki z poprzednich warunków zostawiła. Dlaczego ukrywać zło? :razz: Ide teraz na siq z małym. Jak wrócę postaram się coś stworzyć, co wrzucisz do pierwszego postu :) Quote
anetek100 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 hmm to zmienie moze na dwa młode amstaffy czekaja na ds. i dodam fotki kofiego;)oraz tego od Tosi,a te zza krat i poprzednich warunkow to juz chyba nie...moze byc?? EDIT: dobra zmienilam.zerknijcie czy tak moze byc i czy moge podac te dane co sa...w razie czego edytuj i juz:):):) Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No i jest super, choć ja bym zostawiła te zdjęcia z "budą" i napisała kilka słow, jaka była przeszłość Kofiego. Nie ma aktualnych zdjęć Skubiego? :razz: P.s. Siusiumajtek znów nalał mi w kuchni. To juz 3 czy 4 raz :mad: Zastanawiam się czy nie ma czegoś z pęcherzem. Za każdym razem wygląda to tak, że idziemy na spacer, tam robi siq ze 2 razy zazwyczaj. Wracamy, mija może ze 20-30minut i on mi leje w domu.:roll: Quote
Recommended Posts