Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E no e no Ciotki nie rozpędzać mi się tu :mad: Ja swojej krowy nie dam w nic wrobić :lol:

Z resztą. Jedno ma to spojrzenie lepsze od drugiego. Ja to coś czuję, że oni niedługo w jakąś komitywę wejdą :evil_lol::evil_lol:

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A no właśnie, a ktoś robi jakies ogłoszenia?
Ja w sumie moge wrzucić na net ale może ktoś ma jakiś pomysł na tekst? :razz:

Mój numer to 698 681 909 znany juz i tak połowie Warszawy i nie tylko :evil_lol:

Posted

ale historia! jak Wam się udało go wyciągnąc od tych ludzisków?:mad:
Dobrze, wspaniale ze juz nie siedzi na dworze tylko w takim wesołym dt. Jak czytam twoje opowiesci tymczasowe to jakbym swoje widziała! hehe
szczególnie zpeszenie własnego psa sikaniem tymczasowego:evil_lol:

świetnie że sie dogadały i ze umieją się razem bawić, to dodaje sił!
ja obecnie mam tymczas co ma 4 miechy i nie wie co to zabawa z drugim psem ale wie co to żarcie ! wowczas powiem wam jest problem bo każde walczy o swoj czas i swoje miejsce:shake:

3mam kciuki żeby Kofi szybko znalazł super lokum!

Posted

No to z tymi siuśkami podobnie mamy ;)

Niby szczęściem jest, że Kofi wie, co to zabawa, ale czasami bym wolała żeby nie wiedział :evil_lol:
W kazdym bądź razie Gama na razie w ogóle zazdrości nie wykazuje. Z resztą Kofi woli ją ode mnie :mad:
Były dziś same caaałe 15 minut i żyja i mieszkanie też:multi:

Posted

[quote name='Wyjątek']No to z tymi siuśkami podobnie mamy ;)

Niby szczęściem jest, że Kofi wie, co to zabawa, ale czasami bym wolała żeby nie wiedział :evil_lol:
W kazdym bądź razie Gama na razie w ogóle zazdrości nie wykazuje. Z resztą Kofi woli ją ode mnie :mad:
Były dziś same caaałe 15 minut i żyja i mieszkanie też:multi:[/quote]
Z tym mieszkaniem to się tak nie ciesz :diabloti:
On jest dopiero u Ciebie dobę ? :cool3:
Ostrożności nigdy za wiele :shake: u mnie Mania zostaje w klatce , zamykanej na kłódki .. bo jak bez kłódek to wyłazi i sieje spustoszenie :angryy: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Z tym mieszkaniem to się tak nie ciesz :diabloti:
On jest dopiero u Ciebie dobę ? :cool3:
Ostrożności nigdy za wiele :shake: u mnie Mania zostaje w klatce , zamykanej na kłódki .. bo jak bez kłódek to wyłazi i sieje spustoszenie :angryy: :evil_lol:[/quote]

Ale Koffi był w klatce :evil_lol:
Napisała tak, bo już raz udało mu sie z niej wyleźć. na szczęscie przy mnie, więc już opanowałam niedociągnięcia:evil_lol:

Posted

witajcie.nie bylo mnie troche na tym watku,a tu takie wiesci.jejku jak sie ciesze.dokladam sie do ogloszen.tez pomoge.bardzo chetnie.aha myslalam zeby zmienic tytul watku i zdjecia na pierwszej stronie w po prostu poszukiwanie dt lu ds dla pieska od Tosi mamy no i ds dla tego....czy w ogole rozlaczyc te watki??nie wiem sama;)

Posted

[quote name='andzia69']jak dobrze się choć na jednym watku odstresić:diabloti:

proszę - nie wydawajcie psa o tysiącu imion - będzie fajnie!:eviltong:

Ale jakim tysiącu? Były tylko 4 :evil_lol:

[quote name='anetek100']witajcie.nie bylo mnie troche na tym watku,a tu takie wiesci.jejku jak sie ciesze.dokladam sie do ogloszen.tez pomoge.bardzo chetnie.aha myslalam zeby zmienic tytul watku i zdjecia na pierwszej stronie w po prostu poszukiwanie dt lu ds dla pieska od Tosi mamy no i ds dla tego....czy w ogole rozlaczyc te watki??nie wiem sama;)

Na pewno zmienić tytuł i dodać nowe zdjęcia na pierwszą stronę :) Co z tym rozdzieleniem wątków to ja tyż nie wiem. Na pewno by było bardziej przejrzyście dla nowych w tym wątku dogomaniaków i potencjalnych osób zainteresowanych :)
Z ogłoszeniami, jak napisała an1a, na razie się wstrzymujemy- do odwołania ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: to jak młodzieniec się zowie :razz:;)[/FONT]

Walduś vel Roman vel Piston został przeze mnie ochrzczony Kofi i tak też mu wołają od 2 dni :razz:
Jemu na razie jeszcze nie przyszło do głowy, że to o nim, ale pracujemy nad tym :)
Za to dobrze reaguje na "Gama" :evil_lol: Owczy pęd znaczy się :evil_lol: Jak ona to i on :evil_lol:

Posted

podpisuję się pod petycją zeby Kofiego na razie nie oddawać :evil_lol:

będzie wesoły wątek :p

a telefon juz zapisałam :diabloti: jaki podobny do mojego :-o to chyba przeznaczenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']
Chcecie żebym się zakochała? :cool1:[/quote]
chyba za późno na chcenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
przecież już toffasz pieska :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Wyjątek']Chwilunia, jakie nie oddawać? :mad:

Chcecie żebym się zakochała? :cool1:[/quote]
Masz serce oddawać takiego kochanego pieska? :(

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:oddasz ...takiego słodziaka ????[/FONT]

[quote name='Vectra']chyba za późno na chcenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
przecież już toffasz pieska :loveu: :diabloti:

[quote name='an1a']Masz serce oddawać takiego kochanego pieska? :(

[quote name='rufusowa']chyba ffcale nie ma serca :shake:

Ciotki nie podpuszczać mnie :mad:
Tak, chyba juz go kocham:oops: Ale o to nie trudno :roll::loveu:
I ja ffcale bez serca nie jestem tylko, co gorsza- bez kasy:shake: Nie stać mnie po prostu w tej chwili na drugiego psa :placz: Inaczej już bym go miała:lol:

Posted

Ja bym fotki z poprzednich warunków zostawiła. Dlaczego ukrywać zło? :razz:

Ide teraz na siq z małym. Jak wrócę postaram się coś stworzyć, co wrzucisz do pierwszego postu :)

Posted

hmm to zmienie moze na dwa młode amstaffy czekaja na ds. i dodam fotki kofiego;)oraz tego od Tosi,a te zza krat i poprzednich warunkow to juz chyba nie...moze byc??

EDIT: dobra zmienilam.zerknijcie czy tak moze byc i czy moge podac te dane co sa...w razie czego edytuj i juz:):):)

Posted

No i jest super, choć ja bym zostawiła te zdjęcia z "budą" i napisała kilka słow, jaka była przeszłość Kofiego.

Nie ma aktualnych zdjęć Skubiego? :razz:

P.s. Siusiumajtek znów nalał mi w kuchni. To juz 3 czy 4 raz :mad: Zastanawiam się czy nie ma czegoś z pęcherzem. Za każdym razem wygląda to tak, że idziemy na spacer, tam robi siq ze 2 razy zazwyczaj. Wracamy, mija może ze 20-30minut i on mi leje w domu.:roll: