Wyjątek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Łomianki to rzut beretem ;) Jak będzie trzeba i sama pojadę :) I oczywiście jutro dzwonię. Quote
agaga21 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 UWAGA !!!! na niejakiego pana Andrzeja z Legionowa (i jego kolegi z Warszawy) szukają asta samca do rozmnażania jego nr tel. 5.. ... 107 i tel jego kolegi 7.. ... 391. panowie robią bardzo dobre wrażenie, wiedzą, że niekastrowanego nie dostaną więc chcą szczeniaka lub paromiesięcznego przed kastracją. Quote
Wyjątek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Rozmawiałam z mamą Tosi. Nie jest ona za tym, aby szczeniak był 3 tygodnie u mnie, potem tydzień w innym DT i znów wracał. W sumie zgadzam się, że taka ciągła zmiana miejsca nie jest dobra dla szczeniaka, który potrzebuje socjalizacji. Tym bardziej, że zmiana miejsca nie jest dobra dla żadnego zwierzaka. Ustaliłyśmy zatem: pomagamy w ogłoszeniach, szukamy domu. Jak wrócę z Hiszpanii- dzwonię. Jeśli Skubi nie znajdzie domu do mojego powrotu, wtedy prawdopodobnie przyjeżdża do mnie na bezterminowy tymczas. Quote
doddy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zagubiony w akcji szczeniak od dziś już nie jest zagubiony, tylko odnaleziony. Dostał imię Walduś i trafi do DT do Wyjątek. Pies jest w dobrej formie i będziemy szukać dla niego nowego domu. Walduś ma ok.4-5 miesięcy. Nie pytajcie skąd go mamy bo to zawiła historia a ja straciłam masę nerw na użeraniu się z ludźmi... najważniejsze, że szczeniak żyje i może w końcu znaleźć super dom na który zasługuje. Quote
agaga21 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie sądziłam że jeszcze o tym psiaku usłyszymy. co za szczęście że żyje i jest bezpieczny! Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='doddy']Zagubiony w akcji szczeniak od dziś już nie jest zagubiony, tylko odnaleziony. Dostał imię Walduś i trafi do DT do Wyjątek. Pies jest w dobrej formie i będziemy szukać dla niego nowego domu. Walduś ma ok.4-5 miesięcy. Nie pytajcie skąd go mamy bo to zawiła historia a ja straciłam masę nerw na użeraniu się z ludźmi... najważniejsze, że szczeniak żyje i może w końcu znaleźć super dom na który zasługuje. :cool2:[FONT=Arial] doddy [/FONT] Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 czy zagubiony w akcji chack norris vel Waldi to ten szczylek z 1 strony watku? czy z domu od mamy Tosi? bo siem zamotałam:oops: Quote
an1a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Andziu to szczylek z 1 strony, ten który nagle zniknął. [quote name='Wyjątek']Tak tak tak wszystko prawda a ja czekam z niecierpliwością na małego przybysza ;)[/quote] Dzięki za DT :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tak tak tak wszystko prawda a ja czekam z niecierpliwością na małego przybysza ;) Quote
doddy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Walduś jest piękny. Choć pewnie niebawem Wyjątek zrobi jakieś fajne fotki chłopczykowi. ;) Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A pewnie, że zrobi :razz: Dzwonił Piotrek, jeszcze tylko ok 40 minut :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='doddy']Późny ten Twój kurier :diabloti: Kurier wymyślił też kolejne imię: ROMAN vel PISTON :lol:[/quote] Późny, ale warto czekać :razz::loveu: A to z jakiej okazji? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='doddy']Późny ten Twój kurier :diabloti: Kurier wymyślił też kolejne imię: ROMAN vel PISTON :lol: [FONT=Arial]:diabloti: jak Giertych :mad:[/FONT] Quote
doddy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Późny ten Twój kurier :diabloti: Kurier wymyślił też kolejne imię: ROMAN vel PISTON :lol: Quote
doddy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Może mu się po prostu szczeniaka zachciało i nie chce oddać. :evil_lol: Ale damy radę... i jemu znajdziemy szczylka siusiumajtka na DT. :shiny: Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jest!:multi: A jak to było? Szczyl w drzwiach , Gama w drzwiach i głupia mina: co żeś mi przyprowadziła??? Zjeżyła się żeby udawać groźną ale ogon o mało jej nie odpadł :evil_lol: Po ok 3 minutach już była zabawa w najlepsze. O dziwo gama nie dała sobie wleźć na głowę i sprowadza małego do parteru. Ale bez krzyków czy agresji, bardzo delikatnie jak na nią. Z reszta maluch ani razu jeszcze nie pisnął a wręcz coraz bardziej chętny do zabawy jest :evil_lol: Ale ukróciłam im tą sielankę, ja zła i niedobra. Psiury dostały jeść- bez kłótni się obyło. Teraz siusiumajtek w klatce a Gama go pilnuje:loveu: Walduś vel Kofi (to z kolei moja wersja :P) niby był taki skory do zabawy a jak wlazł do klatki to od razu zaczeły się oczka kleić:loveu: A Gama przez kratki daje mu buziaki. No by było na razie tyle. Sytuacja opanowana, więc teraz ja ide na spokojnie coś zjeść a potem na spacerek :) Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tu już po opanowaniu tornado i jedzonku: Tu wspomniane buziaki ;) Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 2 minuty później... śpimy na siedząco :evil_lol: Kolejna minuta później: :loveu::loveu::loveu: P.s. Gama kołami do góry w przedpokoju, tyż śpi jak suseł :evil_lol: Quote
Pit-R6 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='doddy']Może mu się po prostu szczeniaka zachciało i nie chce oddać. :evil_lol: Ale damy radę... i jemu znajdziemy szczylka siusiumajtka na DT. :shiny:[/quote] Dziękuję, nie trzeba :evil_lol: Na razie mam Lagunke pod opieka i to mi w zupełności wystarcza :p Quote
an1a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Pit-R6']Dziękuję, nie trzeba :evil_lol: Na razie mam Lagunke pod opieka i to mi w zupełności wystarcza :p[/quote] E tam, tylko teraz tak mówisz :evil_lol: Zobaczysz jak będzie fajnie z takim szczylkiem, psy będą miały zajęcie :diabloti: Cieszę się, że wszystko jest ok, wczoraj już nie dałam rady śledzić wątku, bo poległam z temperaturą :cool1: Wyjątek będziesz miała tornado w domu :evil_lol: Ale przynajmniej Ci Gamę trochę wymęczy ;) Quote
Alicja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:ale Walduś bowski ...pisz ciotka jak minęła nocka :p[/FONT] Quote
rufusowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ale słodziak z niego :loveu: no i taki teges...wyrośniety juz :loveu: i jaką ma babską obróżke :evil_lol: ciesze sie ze Gama pięknie go przyjęła :loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='rufusowa'] i jaką ma babską obróżke :evil_lol: [FONT=Arial]:roll: musisz ...i teraz chłopak wpadnie w dołek :razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts