Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA !!!!
na niejakiego pana Andrzeja z Legionowa (i jego kolegi z Warszawy) szukają asta samca do rozmnażania jego nr tel. 5.. ... 107 i tel jego kolegi 7.. ... 391.
panowie robią bardzo dobre wrażenie, wiedzą, że niekastrowanego nie dostaną więc chcą szczeniaka lub paromiesięcznego przed kastracją.

Posted

Rozmawiałam z mamą Tosi.
Nie jest ona za tym, aby szczeniak był 3 tygodnie u mnie, potem tydzień w innym DT i znów wracał.
W sumie zgadzam się, że taka ciągła zmiana miejsca nie jest dobra dla szczeniaka, który potrzebuje socjalizacji. Tym bardziej, że zmiana miejsca nie jest dobra dla żadnego zwierzaka.
Ustaliłyśmy zatem: pomagamy w ogłoszeniach, szukamy domu. Jak wrócę z Hiszpanii- dzwonię. Jeśli Skubi nie znajdzie domu do mojego powrotu, wtedy prawdopodobnie przyjeżdża do mnie na bezterminowy tymczas.

• 2 weeks later...
Posted

Zagubiony w akcji szczeniak od dziś już nie jest zagubiony, tylko odnaleziony.

Dostał imię Walduś i trafi do DT do Wyjątek.
Pies jest w dobrej formie i będziemy szukać dla niego nowego domu.

Walduś ma ok.4-5 miesięcy.

Nie pytajcie skąd go mamy bo to zawiła historia a ja straciłam masę nerw na użeraniu się z ludźmi... najważniejsze, że szczeniak żyje i może w końcu znaleźć super dom na który zasługuje.

Posted

[quote name='doddy']Zagubiony w akcji szczeniak od dziś już nie jest zagubiony, tylko odnaleziony.

Dostał imię Walduś i trafi do DT do Wyjątek.
Pies jest w dobrej formie i będziemy szukać dla niego nowego domu.

Walduś ma ok.4-5 miesięcy.

Nie pytajcie skąd go mamy bo to zawiła historia a ja straciłam masę nerw na użeraniu się z ludźmi... najważniejsze, że szczeniak żyje i może w końcu znaleźć super dom na który zasługuje.

:cool2:[FONT=Arial] doddy [/FONT]

Posted

Andziu to szczylek z 1 strony, ten który nagle zniknął.
[quote name='Wyjątek']Tak tak tak wszystko prawda a ja czekam z niecierpliwością na małego przybysza ;)[/quote]
Dzięki za DT :loveu:

Posted

[quote name='doddy']Późny ten Twój kurier :diabloti:

Kurier wymyślił też kolejne imię:
ROMAN vel PISTON :lol:[/quote]

Późny, ale warto czekać :razz::loveu:

A to z jakiej okazji? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jest!:multi:

A jak to było?
Szczyl w drzwiach , Gama w drzwiach i głupia mina: co żeś mi przyprowadziła???
Zjeżyła się żeby udawać groźną ale ogon o mało jej nie odpadł :evil_lol:
Po ok 3 minutach już była zabawa w najlepsze. O dziwo gama nie dała sobie wleźć na głowę i sprowadza małego do parteru. Ale bez krzyków czy agresji, bardzo delikatnie jak na nią. Z reszta maluch ani razu jeszcze nie pisnął a wręcz coraz bardziej chętny do zabawy jest :evil_lol:

Ale ukróciłam im tą sielankę, ja zła i niedobra.
Psiury dostały jeść- bez kłótni się obyło. Teraz siusiumajtek w klatce a Gama go pilnuje:loveu:
Walduś vel Kofi (to z kolei moja wersja :P) niby był taki skory do zabawy a jak wlazł do klatki to od razu zaczeły się oczka kleić:loveu:
A Gama przez kratki daje mu buziaki.

No by było na razie tyle. Sytuacja opanowana, więc teraz ja ide na spokojnie coś zjeść a potem na spacerek :)

Posted

[quote name='doddy']Może mu się po prostu szczeniaka zachciało i nie chce oddać. :evil_lol:

Ale damy radę... i jemu znajdziemy szczylka siusiumajtka na DT. :shiny:[/quote]

Dziękuję, nie trzeba :evil_lol:

Na razie mam Lagunke pod opieka i to mi w zupełności wystarcza :p

Posted

[quote name='Pit-R6']Dziękuję, nie trzeba :evil_lol:

Na razie mam Lagunke pod opieka i to mi w zupełności wystarcza :p[/quote]
E tam, tylko teraz tak mówisz :evil_lol: Zobaczysz jak będzie fajnie z takim szczylkiem, psy będą miały zajęcie :diabloti:

Cieszę się, że wszystko jest ok, wczoraj już nie dałam rady śledzić wątku, bo poległam z temperaturą :cool1:
Wyjątek będziesz miała tornado w domu :evil_lol: Ale przynajmniej Ci Gamę trochę wymęczy ;)