Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
Awaryjnie, na niedługi czas i ja mogę się zaoferować :)

Tylko co się dzieje z psiakiem? :shake:

tymczasy są już...tylko nie wiadomo co ze szczeniorkiem.

Posted

zadzwoniłam.
wczoraj właściciela postraszono że dziewczyny ściągną polsat i dzisiaj psiaka nie ma..."budy" też nie ma...jutro będzie złożone pismo na policji...

Posted

Alicja napisał(a):
:shake:osz cholerka ....

posprzątali...ale dziewczyny będą kontrolować...może tylko ukryli dowody żeby sprawa ucichła.......................naiwna jestem?

Posted

majqa napisał(a):
Mogli ale potraktowali to jako wdepnięcie im na odcisk i swoiste poczucie dumy. Boję się tylko jak to rozwiązali po swojemu. :-(

:shake: dlaczego tak samo pomyślałam ......

Posted

Ja nie chce mącić ale troszkę mnie denerwuje, że Tosia2 (jeśli to ta dogomaniaczka, która znalazłam i do niej pisałam) nie wypowiedziała się tutaj choć jest na dogo codziennie. Na mój Pw też nie odpisała. Troche to przykre zważywszy, że są tu ludzie chętni pomóc i bardzo się martwią.

Posted

rozmawialam z Tosia
"poruszyłysmy lokalna gazete. policja w notatce napisała ze pies ma świetne warynki. Wysłałysmy wiec skarge do Komendy Głównej policji,tą niby budę rozebrali.Nie zostawimy tej sprawy na pewno.Pani Bozena ze schroniska tez pilnuje tej sprawy,fundacja Sfora złozy zawiadomienie do prokuratury razem z fotkami.Ze szczeniakaimi bylo tak,ze zgloszono interwencje z trzema szczeniakami amstaffa,potam policjant powiedział ze jednego zabiera dla kogos tam,nie miałysmy już wpływu."takze pilicjant pieska jednego-wlasnie tego wzial wiec jest mala afera.Mama Tosi przypadkowo natknela sie na tego szczeniaka biegajacego po ulicy,zaczepiajacego ludzi.Pozostaly czas siedzi w tych warunkach zakniety,a policja broni swego stanowiska ze jest ok, pies ma dobre warunki.zobaczymy jak komenda główna sie ustosunkuje"

Posted

Czyli zachodzi podejrzenie, że właściciel posesji z tą byle jaką budą i szczeniakiem-biedakiem ma znajomosci w policji. Zapewne zna kogoś z prewencji lub dochodzeniówki i ktoś napisał mu pochlebną opinię.
Zdjęcia rpzecież nie kłamią.A próbowaliscie rpzez inspekcję weterynaryjną?
A Fundacja ViVa?

Posted

Alex78 napisał(a):
Czyli zachodzi podejrzenie, że właściciel posesji z tą byle jaką budą i szczeniakiem-biedakiem ma znajomosci w policji. Zapewne zna kogoś z prewencji lub dochodzeniówki i ktoś napisał mu pochlebną opinię.
Zdjęcia rpzecież nie kłamią.A próbowaliscie rpzez inspekcję weterynaryjną?
A Fundacja ViVa?

problem w tym że facet "posprzątał"