Jagoda1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 majqa napisał(a):W W-wie, Basiu. Czyli, wyjasniło się... Quote
basia0607 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pomyłka. Myslalam, że pies jest w Olsztynie. Przepraszam ! Quote
majqa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 doddy napisał(a):(...) Właściciel nie chce psa dobrowolnie oddać. Na razie zabezpieczył lepiej budę. Policja twierdzi, że warunki bytowe psa są ok... (...) sprawa będzie nadal ciągnięta. Osoby, które deklarowały się na DT są proszone o pilotowanie sprawy i w razie co szczeniak zostanie im przekazany. Aż zmieni się zapatrywanie właściciela lub stworzą się dodatkowe okoliczności, dowody zaniedbań, by móc działać. Na ten moment, jak widać właściciel postanowił zawalczyć o psa, poprawiając jego byt. Sprawie będą się na pewno przyglądać Ci, którzy są tam na miejscu, a którym na psie zależy. Tak ja to zrozumiałam. Quote
agaga21 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 basiagk napisał(a):Więc na co teraz czekamy? kurcze, no właśnie nie wiem...bo czekanie może psa zabić...tylko co robić??? Quote
basiagk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 W każdym razie, jakby co, jestem. Dziś już mam dość ale jutro będę i gdyby była potrzebna pomoc to służę. Czekam bardzo na wieści. Psiaku trzymaj cieplutko!!!:placz: Quote
majqa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 doddy napisał(a):(...) Na razie zabezpieczył lepiej budę.(...). Basiu, mamy tylko taką informację. Quote
agaga21 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 przecież to nawet nie była buda!!!:placz: Quote
agnieszka32 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 O Boziu :placz: W razie czego mogę pomóc finansowo, jeśli będzie taka potrzeba. Więc Basiu, nie martw się o kasę, jeśli tylko małego uda się stamtąd zabrać, to na mnie możesz liczyć. Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Czekam bardzo na wiadomość, wszyscy czekamy! Quote
agaga21 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nawet nie wiemy czy maluch żyje a jeśli tak to czy wogóle uda się go zabrać:placz::angryy: Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 basiagk napisał(a):Czy ktoś coś wie?! Czy pies żyje? Quote
agaga21 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 kurcze, znalazły się dwa tymczasy a o psie nie wiadomo czy nawet żyje... Quote
agaga21 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tengusia napisał(a):kto jest chetny na drugi tymczas ??? bo pierwszy to basiagk ??? przec. nie ma go na dogo bo ma słaby net ale mam z nim kontakt i czeka na wiadomość czy ma brać psiaka i kiedy. Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 agaga21 napisał(a):kurcze, znalazły się dwa tymczasy a o psie nie wiadomo czy nawet żyje... kto jest chetny na drugi tymczas ??? bo pierwszy to basiagk ??? Quote
Wyjątek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Awaryjnie, na niedługi czas i ja mogę się zaoferować :) Tylko co się dzieje z psiakiem? :shake: Quote
PRZEC Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja jestem chetny na 2 tymczas,lukasz zwany przec :lol: Quote
Recommended Posts