Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
(...) Właściciel nie chce psa dobrowolnie oddać. Na razie zabezpieczył lepiej budę. Policja twierdzi, że warunki bytowe psa są ok... (...) sprawa będzie nadal ciągnięta. Osoby, które deklarowały się na DT są proszone o pilotowanie sprawy i w razie co szczeniak zostanie im przekazany.

Aż zmieni się zapatrywanie właściciela lub stworzą się dodatkowe okoliczności, dowody zaniedbań, by móc działać. Na ten moment, jak widać właściciel postanowił zawalczyć o psa, poprawiając jego byt. Sprawie będą się na pewno przyglądać Ci, którzy są tam na miejscu, a którym na psie zależy. Tak ja to zrozumiałam.

Posted

W każdym razie, jakby co, jestem. Dziś już mam dość ale jutro będę i gdyby była potrzebna pomoc to służę. Czekam bardzo na wieści. Psiaku trzymaj cieplutko!!!:placz:

Posted

O Boziu :placz:
W razie czego mogę pomóc finansowo, jeśli będzie taka potrzeba. Więc Basiu, nie martw się o kasę, jeśli tylko małego uda się stamtąd zabrać, to na mnie możesz liczyć.

Posted

Tengusia napisał(a):
kto jest chetny na drugi tymczas ??? bo pierwszy to basiagk ???

przec.
nie ma go na dogo bo ma słaby net ale mam z nim kontakt i czeka na wiadomość czy ma brać psiaka i kiedy.