Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Pytanie od kogo ona pochodzi. Najbardziej w temacie jest tu mama Tosi, a Anetka pisała, że odbiór miałby być przy asyście policji. W mamie Tosi należy szukać źródła wiedzy.

kurcze, nie chcę tu jakichś plotek (niesprawdzonych informacji) obwieszczać...
jeden koleś z nk.(wielki miłośnik przyrody, posiadający asty, działający na rzecz ochrony praw zwierząt) dzwonił do mamy tosi i podobno właściciel ma wtyki w policji...nie wiem na ile to prawda...

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PRZEC napisał(a):
jestem tu nowy i balem sie ze mnie olejecie :eviltong:

W życiu Romana! :shake: Ilość postów nie świadczy o ich jakości. :evil_lol: Nowy człowiek = nowe pomysły! Zerknijcie na mój post 49. Ja bym się tak b.policji nie obawiała.

Posted

agaga21 napisał(a):
(...) wtyki w policji da się przeskoczyć-jak pisze majqa

Każdy kiedyś komuś kryje pupę ale wątpię by osoba na służbie chciała to robić, wiedząc, że umoczy własną i sprawa ujrzy światło dzienne. Gdyby odbiór psa był w asyście policji, a o tę, poprosiłaby fundacja, wszystko miałoby ręce i nogi. W opiece nad tym psem, na podstawie zdjęć i opisu sytuacji, zakładając, że jest prawdziwa, wnioskować można, że są poważne uchybienia.

Posted

anetek100 zakładała wątek...ale czy ona jest z jakiejś fundacji:oops: bo ja się nie orientuję...
jeśli nie to moze trzeba poprosić kogoś z fundacji ast...?

przec, a jak z transportem?rypin to gdzie jest?daleko od wa-wy?

Posted

agaga21 napisał(a):
anetek100 zakładała wątek...ale czy ona jest z jakiejś fundacji:oops: (...)
przec, a jak z transportem?rypin to gdzie jest?daleko od wa-wy?

Agago, napisz do Doddy, by zajrzała powtórnie na wątek, bo jest oferta DT, a potrzebna jest pomoc w postaci ramienia fundacji i policji w odbiorze psa. Anetka raczej nie należy do fundacji.
Rypin - W-wa w jedną stronę to ok.153km.

Posted

Doddy sobie nie poszła, tylko zadzwoniła do Ewy (podany kontakt z tym wątku).

Właściciel nie chce psa dobrowolnie oddać. Na razie zabezpieczył lepiej budę. Policja twierdzi, że warunki bytowe psa są ok... Logiczne jest jednak, że choćby na zdjęciach na dobre nie wyglądają, dlatego też sprawa będzie nadal ciągnięta.

Osoby, które deklarowały się na DT są proszone o pilotowanie sprawy i w razie co szczeniak zostanie im przekazany.

Posted

no w koncu jestem na chwile bo na chwile ale jestem:roll:
zalozylam watek na prosbe Tosi2,gdyz mimo ze mam z nia kontakt ona nie zawsze odpisze,odpowie itp.a sama niestety w tej chwili nie da rady sie pojawic,moze jak sie uda to cos napisze,ale teraz musi wystarczyc numer telefonu do jej Mamy..zaraz umieszcze w pierwszym poscie.
A ja nie naleze do fundacji;)taki jestem przyczajony tygrys z doskoku.
takze ja niewiele wiem.sorki:oops: