funia Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 ''Miłośnicy cycków, az mi niedobrze. '' zacytowałam ostatnie zdanie z wypowiedzi Kuny ,tzn ,pewnie córki Kuny która wybiera się na weterynarię . Czy dla Ciebie czułe określenie psa leżącego w fajnej wyluzowanej pozycji jest niestosowne ? Ja myślę ,ze masz problemy ze sobą i okazywaniem uczuć i jesteś osoba która jest zimna jak lód ,moze zastanów sie z tą weterynarią :cool1: Tam trzeba mieć powołanie i uczucia...... Quote
stonka1125 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 własnie odebrałam przesyłkę od ati,dziękujemy! Quote
kuna66 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dziecko, kto tu nie umie pieniędzy wysyłać:razz:? W diagnozę nie bawiliśmy się sami, bo wet ją oglądał. Teraz avatarek.......... ech nie ma się do czego przyczepić to zawsze coś się znajdzie. Mi tam się podoba:lol:, ale usunę jak tak razi. Rodzice Maciusia też mają podobny i jakoś nikt ich nie ocenia na podstawie obrazka. Nie córki kuny tylko kuna. Ja bardzo kocham zwierzęta, są lepsze od ludzi, bo moga cię tylko ugryźć, ale tyłki, kupy i cycki jakoś do mnie nie przemawiają. Jeśli cycek to czułe określenie to ja dziękuje. Quote
stonka1125 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 poproszę wstawić na wątek skan diagnozy weterynaryjnej(w książeczce nic nie ma na ten temat),i zalecenia weterynarza w tej sytuacji,bo muszę wiedzieć czy ma alergie,czy grzybice ?z góry dziekuję. Quote
kuna66 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Przecież od szarlatanów nie korzysta się z pomocy. Niestety nie mogę ci pomóc. Quote
bianka0 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Stonka,na Lunę na początku czerwca wypada przelew 100 zł ode mnie,30 zł od p.Ani i 60 zł od p. Czesławy.Proszę o Twoje dane do przelewu na PW.Czy wydasz je na leczenie,czy na karmę,czy za jej pobyt ,decyzję zostawiam Tobie. Obie sponsorki nie są na dogo.Z doskoku pokazuję im wątki i zdjęcia podopiecznych psiaków.Przy tych dyskusjach na wątku Luny wstyd mi pokazać istniejące posty żeby się nie zniechęciły. Czy można by było zająć się już tylko Luną i zapomnieć o jej pobycie w hoteliku ? Quote
stonka1125 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 bianka0-dzieki:loveu: wszystkie rachunki za leczenie luny wstawię na watek(jezeli luna wcześniej wyjechałaby ode mnie to pieniążki pojada z nią) doszły przelewy jogi-50zł torusia-10zł Quote
jogi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Stonka miałam wczoraj napisac, że jakoś tak dropiato u ciebie:evil_lol: Nie pytaja sie ludzie, czy aby nie masz chodowli:eviltong: Quote
Torusia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 stonka fajowe zdjęcia i świetne allegro i tak ładnie napisane :lol: super,super!!! a czemu kuna teraz tak często odwiedza ten wątek, jak prosiłyśmy żeby coś napisała o Lunie bo się martwimy to się nie odzywała a teraz ma naprawdę dużo do powiedzenia :diabloti: Quote
stonka1125 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 pomyslelismy z mężem dzisiaj,żeby nie przerzucać jej z miejsca na miejsce,raczej nie ma szans na domowy tymczas(gdyby taki się znalazł,to luniasta mogłaby sie przeprowadzic),a szkoda byłoby teraz oddać ją z powrotem do boksu,jeżeli dalismy rade cztery dni to damy i dłużej,pieniażki przeznaczymy na lunkowe(ewentualne)leczenie,jeżeli zostana to bedzie miała na transport do nowego domku,dzisiaj kupilismy jej szelki (w prezencie od ciotek 18.49zł)i smyczke (w prezencie od nas),jutro luna sie ładnie zaprezentuje na zdjeciach spacerowych,na poniedziałek albo wtorek wstępnie jestem umówiona ze szkoleniowcem(gratis dla lunki:lol:)pani sprawdzi co tam lunke na tych spacerkach tak nakręca,na razie dostaliśmy telefoniczne instrukcje i będziemy sie ich trzymać,a wy trzymajcie kciuki! Quote
Torusia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 trzymamy kciuki,ale jak WY sobie poradzicie? a tak poza nawiasem mówiąc,to uważam,że jeśli zostaną jakieś ,,lunkowe''pieniążki,to WAM też się coś należy za to WASZE DOBRE SERCE!!!:loveu: Quote
jkp Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 SIE ZGADZAM !!! skoro mozemy sie zrzucic na Lunke w hoteliku to możemy na płatny DT u Stonki ot co !!! ( TYM BARDZIEJ,ZE NA PEWNO MA KOSZTY, KTORYCH NIE DA SIE TAK PO PROSTU PRZEDSTAWIC NA RACHUNKU !!) I NIC W TYM ZłEGO !!. I POPROSZE KONTO NA PW:razz: Quote
stonka1125 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Torusia napisał(a):trzymamy kciuki,ale jak WY sobie poradzicie? a tak poza nawiasem mówiąc,to uważam,że jeśli zostaną jakieś ,,lunkowe''pieniążki,to WAM też się coś należy za to WASZE DOBRE SERCE!!!:loveu: ja ci torusia dam pieniążki za dobre serce:mad: powiem szczerze ze zupełnie sobie tego nie wyobrażałam,naprawdę mysłałam ze to jest fizycznie zupełnie niemozliwe,ale luna zupełnie nie jest absorbująca w domu,trochę pośpi,troche pobawi się z alta,poprzytula się,myslałam że będe musiała izolować przy jedzeniu,ale jedzą w czwórkę micha w michę i jest ok,nawet koty pałętające się przy jedzeniu jej nie przeszkadzaja(chociaz przyznam ze na to jeszcze mam schizę i zawsze ktos siedzi przy nich jak jedzą),jest ogólnie ok,a kawałek miejsca do leżenia zawsze się znajdzie,najbardziej się boje wiecie czego.........(nowego domku) Quote
robkowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Luna-wyżłowata,skrzywdzona przez los,pokochaj! Luna-wyżłowata,skrzywdzona przez los,pokochaj! / Psy > Wyżły - Jarocin Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia - Adopcje - Luna-wyżłowata,skrzywdzona przez los,pokochaj! - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t - Og�oszenia adopcyjne Spacer z psem? Niech Twój pies pozna inne psy i pieski ! Luna jest też na ogłoszenia 24polska i gumtree stonka Ty mieszkasz w Jarocinie w woj. wielkopolskim? sprawdzałam na mapie i były też inne woj Jarocina to zdjęcie z pysiolem z bliska jest super:loveu: pięknie się Luniasta prezentuje, oczywiście wykorzystałam do ogłoszeń Quote
stonka1125 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dzięki robkowa,może ktoś się w lunce zakocha,a jarocin w wielkopolsce:lol: Quote
stonka1125 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 obiecane spacerkowe w nowych szelkach od ciotek wędruje... znowu każą się gapic w obiektyw... rozpoczęta nauka wyciszania luny...wszyscy chcą skorzystać....trzeba będzie ćwiczyć indywidualnie:lol: konczymy spacer i wychodzimy na osiedle,trzeba towarzystwo ubezwłasnowolnić:evil_lol: Quote
kuna66 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Torusia napisał(a):stonka fajowe zdjęcia i świetne allegro i tak ładnie napisane :lol: super,super!!! a czemu kuna teraz tak często odwiedza ten wątek, jak prosiłyśmy żeby coś napisała o Lunie bo się martwimy to się nie odzywała a teraz ma naprawdę dużo do powiedzenia :diabloti: Mam częste problemy z netem, no cóż tak bywa. Poza tym nie znoszę jak mnie ktoś niesłusznie z błotem miesza:diabloti: Quote
robkowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 te 4 pysie zwrócone do góry są niesamowite:loveu: stonka w jakimś konkursie fotograficznym powinnaś wziąć udział:lol: i opanować taką gromadę na spacerze to też pewnie nie prosta sprawa?:razz: Quote
Torusia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Bardzo fajne zdjęcia,podziwiam Cię Aniu jak Ty sobie świetnie radzisz :loveu: Quote
stonka1125 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 musiałam odrobaczyc lunke,tak dzisiaj jakoś w kooo zajrzałam i były robale,dostała PRATEL,koszt 15zł za trzy tabletki,dostała 2 i pół,połówka została,ale musze teraz reszte towarzystwa odrobaczyć więc się nie zmarnuje,może to było przyczyną nie przybierania na wadze(chociaż mnie się wydaje że lunka nabiera masy). wpłynęło 20zł od funi zapomniałabym,luna(jako jedyna,bo płatka przychodzi tylko rano się poprzytulać pod kołderka) spi z nami w łózku więc szukamy domku z duzym łóżkiem:evil_lol: Quote
jogi Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Stonka jakie to były robale?? Bo w Zamościu królują tasiemce, a na to pratel nie zadziała absolutnie Quote
stonka1125 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 malutkie takie,jak przecinki,białe,tak dziwacznie ruszające się sprawdziłam w książeczkach kocich bo miały takie same dwa lata temu,odrobaczane były drontalem ,po pierwszej dawce miały podaną następną po tygodniu,to moze ten drontal jej dać?i chyba musiałabym wszystkim podac to samo no nie? Quote
Recommended Posts