Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

Ja zrobiłam przelew z BPH na konto podane przez Funię.
Wysłałam dziś do Kuny pw z potwierdzeniem przelewu i zapytaniem czy to jest prowidłowy numer konta. Potwierdzenia nie wstawię na wątek, bo sa to prywatne dane, a ja z oczywistych względów nie jestem upowazniona.

Pieniądze wpłacałam 29 kwietnia i juz dawno powinny być:roll:

Czekam na odpowiedz.

I w końcu nie wiem jakie sa ustalenia i za jaki okres to poszło, eh

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podsumowanie miesiąca kwietnia. Luna w hoteliku jest od 16 kwietnia. Do 16 maja wpłynęło tylko 180 zł.

- p. Judyta Kobylarz 20 zł
- Yana 20 zł
- Torusia 10 zł
- p. Anna Sowińska 30 zł
- Bianka0 100 zł

Na miesiąc maj wpłynęło:
- p. Judyta Kobylarz 20 zł
- Yana 20 zł

Czyli z miesiąca kwietnia brakuje do pełnej kwoty 100 zł, jak wynika z deklaracji na forum. Proszę o uregulowanie kwoty.

Posted

Nie wiem jak to liczycie,ale od nas z Janowa Lub 190 zł i 100 zł z pozostałych deklaracji daje sumę 290 zł miesięcznie.

Wpłata od p. Czesławy 60 zł na maj powinna być juz na koncie.Dzwoniłam do niej i przeprasza za opóźnienie w tym miesiącu,ale wyjeżdżała i zapomniała dać zlecenie.

Posted

a mnie sie wydaje ze liczycie jogi 2x:cool3:wklejam dane z pierwszego postu(wykasowałam funie bo ona płaciła na ade):

Jogi -50zł

Yana-20zł

Joodith20zł

Bianka0 - 100zł

Pani Czesława z Janowa Lub. - 60 zł

Pani Ania z Janowa Lub. - 30 z
trzy ostatnie deklaracje to "pilotowane"przez
Bianka0 wpłaty,z tego co zrozumiałam,to
panie płacą zawsze tę samą kwotę na
zamojskie sunie i po wyjeździe jednej z suń
od murki zgodziły się wpłacać na lunkę,nad-
wyzka miała być spożytkowana na dodatkow
potrzeby luny w hotelu,mam nadzieję ,że
jasno to wytłumaczyłam:cool3:jaśniej nie umiem
może tola pomoze............

kwota torusi nie była deklaracją,była wpłacona jednorazowo !!!!

Posted

[quote name='Torusia']Super zdjęcia, szczególnie zdjęcie nr.17:evil_lol:
Mogę przelać tylko 10 zł,proszę podać namiary

to jest post torusi ,odpowiedz na mój w którym pisałam,że zapłaciłam 66zł za lunkowe badania krwi,ta kwota nie była deklaracją stałą,czyli odliczając dyszkę torusi z janowa 190,jogi 50,yana 20 ,joodith 20,czyli janów + jogi+yana+joodith=280
postaram się to podsumowac!
joodith(pani judyta) i yana ,wpłaciły już dwa razy bo wpłacały od początku jak luna była w hotelu,czyli od kwietnia,janów lubelski(bianka+2 panie)wpłacone raz bo kwietniową deklaracje miały panie wpłaconą u murki(to wszystko było jasne bo tłumaczyłam to chyba sto razy ewie z hotelu)pozostaje sprawa zaginionych pieniędzy jogi,a poza tym wszystko powinno być proste jak drut...:cool3:

Posted

To jest hotel a nie przytułek. U nas za dobę się płaci 20 zł. Wy miałyście zniżkę 8 zł. To jest minimum. Pieniądze nie spływają. Proszę o zabranie psa z hotelu i nie przesyłanie więcej pieniędzy.

Posted

kuna66 napisał(a):
To jest hotel a nie przytułek. U nas za dobę się płaci 20 zł. Wy miałyście zniżkę 8 zł. To jest minimum. Pieniądze nie spływają. Proszę o zabranie psa z hotelu i nie przesyłanie więcej pieniędzy.

Tego typu odpowiedź widzę po raz pierwszy,a sponsoruję wiele psów na niemałe sumy miesięcznie.
Proszę napisz jakie zaległości ma w tym hotelu Luna ,pokryję je i zakończę ten spór i chyba będziemy wolały opłacać jakikolwiek przytułek niż czytać tego typu posty.
Czekam na zaległośći Luny i odpowiedź czy na konto hotelu wpłynęł 60 zł od p. Czesławy.

Posted

czyli w sumie jest 300zł sory za zamieszanie:oops:

Kuna jestem w szoku ,zmieniasz znowu zdanie .

Zmieniam tytuł wątku ,nie moze Luna być w takim hotelu Poziom twoich wypowiedzi jest żenujący .

Posted

Nie zabierałam ostatnio głosu, bo sądziłam, ze jednak jakos to wszystko ułozy się...
Dla mnie juz poprzednie posty kuny to własciwie dyskwalifikacja.
Luna to zywe stworzenia, czujące, cierpiace i tekst o suce po przejsciac, ze "przezarła: juz wszystkie pieniadze jest nie do przyjęcia.
Do tego dochodzi brak zdjęć, brak informacji, ciągłe narzekanie i winienie innych za klopoty z suką dopełniają ten zły odbiór właścicielek i hoteliku.
No a dzisiejszy tekst o przytułku pobił wszystkie poprzednie:shake:

Posted

też liczyłam że jakoś to się ułoży....
najpierw tekst że Luna przeżarła wszystkie pieniądze a teraz że to hotel a nie przytulisko:-o
zdjęć "hotelu" nie było więc na dobrą sprawę nie wiemy czy nie wygląda jak przytulisko
zgodziłaś się kuna na 8zł, podjęłaś zobowiązanie a teraz się wycofujesz?
tym bardziej że jest jeszcze wpłata od Jogi i p. Czesławy-nie wyjaśnione
wiele osób transportowało Lunę z Zamościa do Jarocina do Twojego hotelu bo zdecydowałaś się ją przyjąć!
z miłością do zwierząt i szacunkiem do ludzi i ich pracy tym bardziej że charytatywnej to niewiele masz wspólnego:shake:

Posted

ojej nie wiem co powiedzieć,po prostu brak słów,tu na dogomanii są ludzie odpowiedzialni i nie można ich tak obrażać,mam wrażenie Kuna,że Twój hotel to tylko dla pięknych zadbanych i dobrze ułożonych psów,których właściciele wyjeżdżają na krótko i nie mają co zrobić ze swoimi pupilami:shake:

Posted

ja przepraszam, że się wtrącam ale kobita mnie zdruzgotała swoimi wypowiedziami.......dobrze wiedzieć, że od tego "hoteliku" trzeba się trzymać z daleka ....a Lunce zyczę wszystkiego co naj.......

Posted

miałam sie już tutaj nie wypowiadać ale nie wyrabiam po prostu..........baaardzo przepraszam szanowny hotelik ,że wpadła mi do głowy tak idiotyczna myśl ,że wy kochacie psy że tak powiem" bez względu na cenę",jednak okazało sie że wasza miłość jest do ceny wprost proporcjonalna,za 8 zeta za dobę kochamy mniej,ale już za 20 miłość proporcjonalnie wzrasta,a za 25 to pewnie pies może nawet wam ręke oblizać,bo twarz to pewnie za seteczke na dobe,jestem zdruzgotana,nigdy o tej pani bym tak nie pomyślała,wszyscy tutaj wywalamy co miesiąc mase kasy na psy których czasami nawet nie widziałysmy inaczej niż na zdjęciach,nie pytamy dlaczego taki koszt a nie inny,kazdy daje ile może ,wszyscy kochamy psy po prostu,nie za kase,ale za te ich umęczone oczy,za to że ktos z naszego gatunku tak strasznie je skrzywdził,za to że one na to nie zasłuzyły,za to że oddają nam się całe ,traktują nas zupełnie bezkrytycznie chociaż często na to nie zasługujemy,za milion innych rzeczy też,a nawet zupełnie bez powodu,bo kochamy i już,każdy kocha inaczej i dla czego innego,ale jeżeli ktoś odpieprza takie akcje to w życiu nie uwierzę że potrafi kochać jakkolwiek i kogokolwiek,nie jest mi przykro(a wcześniej było nie wiadomo po co)jestem wściekła,oburzona i okropnie zdegustowana,jak mogłam tak się pomylić,żenada.....ktoś mądry(pozdrawiam schr.gaj) niedawno mi powiedział,że bez porażek się nie obędzie,że będzie trudno i trzeba mimo wszystko przeć do przodu dla dobra zwierzaków,no to mam ,porażka nad porażkami...

i taki mały off ,zajrzyjcie,w zamościu znowu źle,wolontariat wyrzucony,psy znowu bedą umierać na potęge
Piękna ale płochliwa - marmurkowa Fionka w obozie zagłady... PILNIE DT !!!

Posted

do ósmej ktoś się po nią zgłosi,myślę że z jasnych dla wszystkich powodów nie bede to ja osobiście,proszę dokładnie na kartce napisać,jaką luna miała tą SUPER DIETĘ(nie chciałabym,żeby u mnie podupadła na zdrowiu),dokładne informacje o częstotliwości spacerów,dokładne info o jakichkolwiek(ewentualnych) interwencjach weterynaryjnych,jezeli luna dostaje jakieś witaminy lub odżywki to dokładne info jakie,WSZYSTKO MA BYĆ OPATRZONE PODPISEM PANI EWY Z.(tez myślę że powody są jasne),a tak nawiasem mówiąc to pani ewa z.powinna wykazać odrobinę dobrej woli , jeżeli już oddaje psa osobie,która z jej winy stała się dla psa osobą obcą,i przyprowadzic psa osobiście

Posted

hotelik nie zechciał wydac psa mojemu dorosłemu synowi,pani powiedziała,że to JA(stonka1125)jestem za psa odpowiedzialna i mam przyjśc osobiście,jeżeli ja nie przyjde to zadzwonia po straz miejską .nie wiem w jakim celu,czy mieliby lune do schroniska odwieźć,czy zamknąc w areszcie mojego syna za to że ośmielił się przyjść po lunke............

Posted

w tej sytuacji myślę, że za komentarz dostałabym bana więc się powstrzymam:angryy:

Mam nadzieję, że ten hotel dostanie jak najgorsze opinie tu na forum i wszędzie gdzie się da:diabloti:

Stonka do czasu znalezienia nowego miejsca czy potrzebujesz wsparcia finansowego?

Posted

jogi napisał(a):

Mam nadzieję, że ten hotel dostanie jak najgorsze opinie tu na forum i wszędzie gdzie się da:diabloti:

A ja bym dała na czarną listę, żeby żaden dogomaniacki pies już tam nie trafił...