Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

kuna66 napisał(a):
Witam. OOOOOOOO widze, że tu się już o mnie rozmawia:p. Miałam małe problemos z logowaniem i jeszcze sie nie łapie do końca na forum, więc proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia lunkowego towarzystwa? Czemu nie, prosze bardzo można robić. Ja też mam kilka gdzieś w komputerze, kurcze tylko nie wiem gdzie. Musze poszukać. Na Lunke czekamy niecierpliwie. Ciekawe jak sie stado dogada;)

witamy kuna66!
ja też już nie mogę sie doczekać przyjazdu luny,jutro dzwonie w sprawie transportu,trzymac kciuki żeby sie udało!

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w schronie; Luna smutna, znowu schudła:roll:
Sterylka moze byc dopiero po niedzieli, bo nie ma terminów...
Moze Lunka pojedzie wczesniej do hoteliku, nie ma co jej trzymac w schronie; po sterylce znowu bedzie musiała siedziec zamknieta 7 - 10 dni...

Posted

zgadza sie ,jutro ją odbieram z dębnicy!

będziemy troche póżniej bo mąż jest na rano i dopiero o 16 będzie w domu,nakarmie chłopa i ruszamy!
ati jeżeli tak ci pasuje to daj znać!

Posted

Lunka juz poza schronem.
Zawiezliśmy ją do weta no i okazało się, ze sunia ma babeszjozę:roll:
Dostała antybiotyk, leki osłonowe.
Mam dzieję, ze bedzie dobrze.
Chyba jakas Opatrznosc czuwa nad naszą Lunką, ze nie doszło do sterylizacji, bo nie wyszłaby chyba z tego.

Posted

Luna dojedzie bezposrednio w rece Ani do Jarocina ok 14-16 godziny- dzisiaj. Wiec jak mowi Ania, jeszcze zdaza dzis podskoczyc do weta.

Posted

Torusia napisał(a):
Tola a co to jest babeszjoza?

Tak w skrócie babeszjoza to choroba przenoszona przez kleszcze.
Ati - bardzo dziękujemy za transport:loveu:

Posted

Kurde dowiedziałam się że Luna ma babeszioze. Kurcze czytałam troche o tym jak sie dowiedziałam. Pisało, ze jesli wątroba jest wyniszczona to może być kiepsko:-(
Ale nie damy się tak łatwo!!!!!!!!

Posted

jestem!
specjalne podziekownia dla ati,która załatwiła lunie transport pod sam dom:loveu:
luna skrajnie wycieńczona,odwodniona,zagłodzona,zastrupiała:shake:
słania sie na nogach ,ale widać jak bardzo sie cieszy z ludzkiego towarzystwa,zjadła pół gotowanej piersi kurczaka,dużo pije a to dobry znak,właśnie wrócilismy z laboratorium gdzie zawieźliśmy krew lunkowa do badań,ma wielka rane na uchu,wszystkie łokcie łyse,łysy czubek ogona ,poobcierane do skóry kości miednicy,przeraźliwie chuda,zapadnięte oczy,pomijam takie "drobnostki"jak gigantyczny łupież czy pazury tak długie,że już ją chyba to boli,jednym słowem kupa nieszczęścia jak wszystkie psy z zamojskiego schronu,moim skromnym zdaniem pan weterynarz będący tam na etacie jest niedouczonym rzeźnikiem,jak sobie pomyśle że chciał ją debil sterylizować to mi niedobrze:angryy:
teraz prosze o połączenie sił i modlenie sie do swoich bogów i sił wyzszych ,żeby lunie udało sie przezyc po wyrwaniu sie z tego koszmaru,ukłony tez dla zamojskiego emira za to że są,bo gdyby nie wy dziewczyny(i chłopaki)to marnie to widze:shake:
zaraz wstawie zdjęcia,zaznaczam że one nie oddają w pełnie jej wyglądu...

Posted

no to luna wygląda własnie tak(to znaczy w rzeczywistości jeszcze gorzej),a przypominam że wszyscy sie tu spieszylismy z pomoca,bo pan wet zamojski uwazał że wsjo gra i luna miała wracać na ogólne boksy bo zdrowa:mad: