Poker Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 dziś odbiorę wyniki badań.Kupiłam pastę do zębów.Merlisia oprócz tego,że jest szczekaczką, jest cudowna. Państwo z Gdyni kontrolują mnie czy się właściwie nią opiekują :evil_lol:, dzwonią co 2 dni i przypytują na okoliczność :lol: Quote
Poker Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 HURA :multi::multi::multi:Merlisia ma wszystkie dobre wyniki :multi::multi::multi::multi: za miesiąc kontrolne badania.Na razie ma być na REnalu. Walczymy ze szczekaniem:mad:,ale je jej nie biję :shake:, po prostu jak włącza szczekaczkę z byle powodu, to wsadzam ją do toalety i wypuszczam jak ucicha.Chyba zaczyna działać. Właśnie leży na kolankach :loveu: Quote
Ajula Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 cieszę się, że wyniki są dobre :lol: szczekania wspólczuję - ja mam szczekaczkę i szczekacza w domu, i tez ciągle muszę ich uciszać, bo po prostu oszaleć można szczególnie jak Hexi ryknie - ona jest córką dożycy niemieckiej i głos niestety odziedziczyła po mamusi Quote
Poker Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Czy ktoś ode mnie coś chciał :crazyeye:, spać spokojnie w tym domu nie dadzą :diabloti: Wygonili mnie z łóżka :mad:, to poszłam do Frezji Quote
koss Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Poker napisał(a):Czy ktoś ode mnie coś chciał :crazyeye:, spać spokojnie w tym domu nie dadzą :diabloti: Wygonili mnie z łóżka :mad:, to poszłam do Frezji Poker- ...nie Ty jej nie oddasz...nie uwierzę ...ona będzie wolała bułke ale z Toba, niz parówke -nawet cielecą ..bez Ciebie :shake: Quote
Poker Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 obie te malizny tak kocham,że głowa mała.Ale nie mogę ich zatrzymać. Mój mąż też je uwielbia,są noszone na rączkach,śpią na kolankach , w łóżku z nami pod kołdrą. Merlisia bardziej męża sobie upatrzyła, a Frezja mnie. Każde z nas jest faworytem 2. psów i wspólnego kota, Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 no biedaczka tak ma szczescie ze do Ciebie trafila, oby juz jak znajdzie domek to na zawsze Quote
Poker Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 nic nowego oprócz tego,że szczekaczka się z niej zrobiła, czuje się za bardzo odpowiedzialna za swoich ludzików. Jest słodka i pieszczocha, lubi sie bawić piszczącą zabawką.Dziś biegała po ogródku jak szalona. Krótkotrwała pańcia dzwoni do nas co kilka dni i kontroluje czy dobrze dbamy o małą :evil_lol: Dałam ogłoszenie do Wyborczej, przydałyby się ponownie głoszenia i Allegro. Quote
Ajula Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Merlisia kochana chyba postanowiła na zawsze zostać u Pokera, bo juz wcale się nie przypomina :cool3: Quote
Poker Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Merlisia może i postanowiła,ale my nie :shake:, chociaż oboje przepadamy za nią. Walczymy z jej szczekaniem ,ale coś trudno nam to idzie.Poza tym nie ma do niej najmniejszych zastrzeżeń.Już gubi mniej sierści. Nie przypomina się, bo nikt nie chce mi pomóc w ogłoszeniach. Dałam do GW i Metra i czekam na ukazanie się.Potrzebne są na innych portalach. Quote
Jenny19 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ogłoszenia: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu adopcje.org dwukropek przygarnijzwierzaka ojej.pl pineska animalia.pl wegetarianie.pl gumtree rozgłos.net interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia autogiełda giełdaogłoszeń 4łapy Quote
Poker Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jenny 19 WIELKIE DZIĘKI DLA CIEBIE :loveu: zajrzałam z ciekawości na ogłoszenie i w 4.łapach jest mój telefon, a Twoje nazwisko:eviltong: Quote
Jenny19 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Nie tylko na 4 łapach,na innych portalach również bo wyświetlają się dane właściciela konta czyli moje. Więc nie bądź zdziwiona gdy ktoś będzie się np. do Ciebie zwracał moim imieniem.;) Gdy ktoś nie czyta dokładnie ogłoszenia to później dzwoni na mój numer zamiast na ten podany w ogłoszeniu albo ma pretensje gdy mówię ,że pies w sprawie którego dzwoni jest np. w Warszawie, bo w ogłoszeniu wyświetla się moje miasto (jestem ze Śląska), które podałam podczas rejestracji konta. Trochę to utrudnia życie ale cóż zrobić. Quote
Poker Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 nie ma sprawy, byle dobry domek zadzwonił :evil_lol: Quote
Ajula Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Merlisia siedzisz gdzies cichutko w kąciku i nie pchasz się na pierwszą.... co u Ciebie? nikt się nie zglosił? Quote
Poker Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Niestety, nikt nie dzwonił,ale Merlinka nie ma Allegro :-( To może być tekst do ogłoszeń Jestem małą sunią,ważę tylko 7 kg, ile mam latek dokładnie nie wiem,ale chyba ok.6.Mimo,że 2 razy byłam w schronisku nadal bardzo kocham wszystkich ludzi,po prostu nie mogę bez nich żyć.Psy też lubię,koty mi nie przeszkadzają.Najlepiej się czuję przytulona na rączkach, kolankach, a przede wszystkim pod kołderką w łóżeczku moich ludzi. Jestem wysterylizowana i mam wyleczone ząbki.Szukam ludzi , którzy będą mnie kochać i ja ich do końca moich dni. Informacje tel.0713482951 Quote
anciaahk Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Poker']Niestety, nikt nie dzwonił,ale Merlinka nie ma Allegro :-( A proponowałam 9 dni temu :mad:. Zaraz zrobię:loveu:. Proszę i czekam na uwagi: Merlisia- sunia która się uśmiecha szuka domu (624871092) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Poker Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 anciaahk :loveu:, nie było mnie 3 dni,a tu taka miła niespodzianka :multi:, baaardzo dziękuję. Ogłoszenie śliczne :loveu: Quote
Recommended Posts