Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś odbiorę wyniki badań.Kupiłam pastę do zębów.Merlisia oprócz tego,że jest szczekaczką, jest cudowna.
Państwo z Gdyni kontrolują mnie czy się właściwie nią opiekują :evil_lol:, dzwonią co 2 dni i przypytują na okoliczność :lol:

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HURA :multi::multi::multi:Merlisia ma wszystkie dobre wyniki :multi::multi::multi::multi:
za miesiąc kontrolne badania.Na razie ma być na REnalu.
Walczymy ze szczekaniem:mad:,ale je jej nie biję :shake:, po prostu jak włącza szczekaczkę z byle powodu, to wsadzam ją do toalety i wypuszczam jak ucicha.Chyba zaczyna działać.
Właśnie leży na kolankach :loveu:

Posted

cieszę się, że wyniki są dobre :lol:
szczekania wspólczuję - ja mam szczekaczkę i szczekacza w domu, i tez ciągle muszę ich uciszać, bo po prostu oszaleć można
szczególnie jak Hexi ryknie - ona jest córką dożycy niemieckiej i głos niestety odziedziczyła po mamusi

Posted

Czy ktoś ode mnie coś chciał :crazyeye:, spać spokojnie w tym domu nie dadzą :diabloti:

Wygonili mnie z łóżka :mad:, to poszłam do Frezji

Posted

Poker napisał(a):
Czy ktoś ode mnie coś chciał :crazyeye:, spać spokojnie w tym domu nie dadzą :diabloti:

Wygonili mnie z łóżka :mad:, to poszłam do Frezji

Poker- ...nie Ty jej nie oddasz...nie uwierzę ...ona będzie wolała bułke ale z Toba, niz parówke -nawet cielecą ..bez Ciebie :shake:

Posted

obie te malizny tak kocham,że głowa mała.Ale nie mogę ich zatrzymać.
Mój mąż też je uwielbia,są noszone na rączkach,śpią na kolankach , w łóżku z nami pod kołdrą.
Merlisia bardziej męża sobie upatrzyła, a Frezja mnie.
Każde z nas jest faworytem 2. psów i wspólnego kota,

• 2 weeks later...
Posted

nic nowego oprócz tego,że szczekaczka się z niej zrobiła, czuje się za bardzo odpowiedzialna za swoich ludzików.
Jest słodka i pieszczocha, lubi sie bawić piszczącą zabawką.Dziś biegała po ogródku jak szalona.
Krótkotrwała pańcia dzwoni do nas co kilka dni i kontroluje czy dobrze dbamy o małą :evil_lol:
Dałam ogłoszenie do Wyborczej, przydałyby się ponownie głoszenia i Allegro.

• 2 weeks later...
Posted

Merlisia może i postanowiła,ale my nie :shake:, chociaż oboje przepadamy za nią.
Walczymy z jej szczekaniem ,ale coś trudno nam to idzie.Poza tym nie ma do niej najmniejszych zastrzeżeń.Już gubi mniej sierści.
Nie przypomina się, bo nikt nie chce mi pomóc w ogłoszeniach.
Dałam do GW i Metra i czekam na ukazanie się.Potrzebne są na innych portalach.

Posted

Jenny 19 WIELKIE DZIĘKI DLA CIEBIE :loveu:
zajrzałam z ciekawości na ogłoszenie i w 4.łapach jest mój telefon, a Twoje nazwisko:eviltong:

Posted

Nie tylko na 4 łapach,na innych portalach również bo wyświetlają się dane właściciela konta czyli moje. Więc nie bądź zdziwiona gdy ktoś będzie się np. do Ciebie zwracał moim imieniem.;) Gdy ktoś nie czyta dokładnie ogłoszenia to później dzwoni na mój numer zamiast na ten podany w ogłoszeniu albo ma pretensje gdy mówię ,że pies w sprawie którego dzwoni jest np. w Warszawie, bo w ogłoszeniu wyświetla się moje miasto (jestem ze Śląska), które podałam podczas rejestracji konta. Trochę to utrudnia życie ale cóż zrobić.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, nikt nie dzwonił,ale Merlinka nie ma Allegro :-(
To może być tekst do ogłoszeń

Jestem małą sunią,ważę tylko 7 kg, ile mam latek dokładnie nie wiem,ale
chyba ok.6.Mimo,że 2 razy byłam w schronisku nadal bardzo kocham
wszystkich ludzi,po prostu nie mogę bez nich żyć.Psy też lubię,koty mi nie
przeszkadzają.Najlepiej się czuję przytulona na rączkach, kolankach, a
przede wszystkim pod kołderką w łóżeczku moich ludzi.
Jestem wysterylizowana i mam wyleczone ząbki.Szukam ludzi , którzy będą
mnie kochać i ja ich do końca moich dni.
Informacje tel.0713482951

Posted

anciaahk :loveu:, nie było mnie 3 dni,a tu taka miła niespodzianka :multi:, baaardzo dziękuję.
Ogłoszenie śliczne :loveu: