Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I pojechała :placz::multi:
Cała rodzina przesympatyczna, widac ,że kochają zwierzaki.
Merlinka bardzo się im spodobała, oczywiście zaraz się przytulała, jak to ona.
Podpisaliśmy umowę, wszystko wytłumaczyłam o nerkach, karmieniu, łącznie z demonstracją czyszczenia ząbków.
Państwo przywieźli mi winko dla poprawienia humoru, ślicznego aniołka z serduszkiem, 2 ksiązeczki z mottami i dali 200 zł na następną bidę.
Jestem spokojna o domek, Merlince będzie dobrze.Imię zostaje.
Obiecali relacje i zdjęcia.

Posted

Miałam telefon z nowego DS.Merlisia biega po całym domu i poznaje kąty.Kot na razie nie ma ochoty na koleżeństwo.Sunia przechodzi z rąk do rąk,podoba się im bardzo i to własnie chodzi :evil_lol:

Posted

Mam już pełno zdjęć,ale wieczorem wkleję, bo teraz byłam zajęta nową bidą.
Rano rodzinka dzwoniła,są zachwyceni Merlinką.Spała najpierw z seniorką rodu,a potem z córką i zięciem , między nimi.Zjadła swoje jedzonko, była na spacerku.Zwiedza kąty, ogródek i bawi się.Myślę,że tym razem będzie dobrze.:evil_lol:

Posted

oczywiście wieczorny telefon też był.Cała rodzina jest zachwycona, mówią,że telewizora nie potrzebują.
A Merlinka wędrują z rączek na rączki i z kolan na kolana.Rozpuszczą łobuza całkowicie :loveu:Dobrze,że ona ma taki kosmopolityczny charakter :evil_lol:

Posted

Gratuluję Pokerku Tobie i nowej rodzince Merlinki wielkie dzięki.
Cały czas myślałam o Was, ale nie miałam odwagi pytać, aby nie zapeszać.
Jaką nową bidę masz u siebie?
Całuski dla Merlinki i będę ciepło myślała przez najbliższe dni o jej nowej rodzince.
Pozdrawiam ...

Posted

Na 3.zdjęciu to nie uśmiech :shake:, to mina walecznego psa,który próbował podczas zabawy zamienić się w lwa i pożreć człowieka:evil_lol:

Posted

Pańcia Merlinki, jak to się przedstawia nowa jej mamusia dzwoni codzinnie,żeby opowiedzieć co u małej.Rodzina zakochana,a Merlinka żywiołek, pełno jej wszędzie.
Wczoraj bardzo dokładnie wylizała kota, państwo nie mogli się nadziwić.
Uwielbiają ją, mówią,że pies - ideał i jak ktoś mógł jej nie chcieć :crazyeye:
Trafił swój na swego :evil_lol:

Posted

Dziś pańcia Merlinki znowu dzwoniła i nie mogła się nachwalić małej.Przegoniła rodzinę po lesie, nie mogli za nią nadążyć :evil_lol: ( na smyczy oczywiście), gania po domu i ogródku jak szalona, jest grzeczna, uwielbia się czesać, stoi grzecznie przy myciu łapek, nie sępi, wszystkich wita radośnie, obcych obszczekuje jak trzeba.Ma same zalet, pies idealny,a do tego śliczny, mądry, inetigentny i brak słów. :loveu: Ja to już dawno wiedziałam :evil_lol:
I co Wy na to ? Żyć, nie umierać :loveu: