Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pojedzie, pojedzie, będzie miała super domek.Małpa wkradła się w nasze sercem na całego.
Dziewczyna z Głogowa nie może przeboleć,że ona nie trafi do niej,Próbuję podsunąć jej inne oferty.
Czekam wciąż na ksiązeczkę zdrowia, mam nadzieję,że dotrze wkrótce, bo pani Wanda mówiła mi ,że ma ją na wierzchu.

Posted

dzisiaj była kąpiułka i suszenie suszarką.W pierwszym momencie było beee,ale potem ciepełko się spodobało:evil_lol:
Mój mąż cały czas się pyta czy łóżko będzie dostatecznie wygodne dla właścicieli jak Merlisia się położy pod kołderką:evil_lol:

Posted

Pokerku -los Cię wynagrodził za Twoje serce XXL( 10 tymczasów!!!)-domek fenomenalny:pŚlicznie połozony budynek,ostatni tuz przed lasem, piękne z klimatem mieszkane, Pani :loveu:-maliny z bitą smietaną,tylko łyzkami jesc, slicznie opowiadała o swoim piesu- pełno jego zdjęć ,to Pani mnie wypytała na okolicznosc gdzie , chadzam z moim i piesami do wet.- poleciła swojego ( znam -o.k.)Miła, śliczna, kulturalna, wrazliwa( nigdy nie uzyła słowa zdechł:oops:,padł-zawsze umarł, byla przy nim do samego końca, kiedy był chory -nie zostawiła go nigdy samego -woziła ze sobą....kiedy nie mogła być w domu.Pani nie pracuje juz -ale to przystojna babeczka w młodośrednim wieku:evil_lol:....Przyznam sie jednak do niesubordynacji -absolutnie zgodziłam sie z Panią, co do spania w łózeczku...:evil_lol:to sie zobaczy...Pani nawet [SIZE=2]kontaktowała się z ..psim psychologiem....:lol:Mysle,ze powinnaś to zostawic Pani[SIZE=3]-ja sama poszłabym do takiego domku...ale jeżeli uznałabyś,ze to dyskredytuje domek :evil_lol:..daj mi znać -ja zaraz podeślę Pani moje bidy:loveu:

Posted

koss, wielkie dzięki za wizytę :loveu:
Pisałam Ci,że czuję,że to jest TEN domek, bo ja mam nocha ,ale chciałam by formalności stało się zadość.:eviltong:
Co do łózeczka , to Merlisia pewnie sobie poradzi i wśliźnie się do niego ryjąc noskiem korytarzyk,a potem albo zrobi namiocik z kołdry albo położy się tak płasko,że będzie można ją rozgnieść :evil_lol:.Przytuli się mięciutkim i ciepłym ciałkiem, zwiniętym w rogalik i koniec.Tak załatwiła mojego męża.
On cały czas mówił do mnie,żebyś sprawdziła czy państwo mają dostatecznie szerokoie łóżko :evil_lol:
A tak naprawdę szczęściarą to jest Merlisia , a nie ja :lol:

Posted

UWAGA !!!!!

Od dziś działa nowa strona przytuliska w Przyborówku i w Ruścu !!!

[SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net

Na nowej stronie znajdziecie aktualne zdjęcia piesków do adopcji z opisami, aktualności z życia przytulisk, porady dotyczące adopcji, numery kontaktowe i inne ważne informacje. ;-)
Zapraszamy również na forum dyskusyjne
(link dostępny w jednym z działów nowej strony).

Stara strona niebawem zostanie zamknięta.

[SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!!

Posted

wczoraj przyszli państwo Merlisi byli na wizycie zapoznawczej.Przemili, ciepli ludzie.Zachwyceni sunią, a ona oczywiście siup im na kolanka:evil_lol:, taka sprzedajna dusza:mad:
Przywieźli kocyk,żeby mała pojechała ze swoimi zapachami, oczywiście we właściwym kolorze czyli czarno-białym.Merlina już się na nim wyleguje w tym czasie ,gdy nie jest na kolankach albo pod kołdrą.:evil_lol:
Zabiorą ją we wtorek albo środę.:placz:

Posted

Poker dobrze, że piszesz, bo ja już nie śmiałam pytać, wydawało mi się, że Merlisia już miała kilka dni temu jechać
cieszę się, że Państwo fajni, ale czy to są ci znad morza?

Posted

tak, to ci państwo znad morza. To był drugi telefon w sprawie Merlisi.W sumie ten pierwszy też był niezły,ale ten drugi był dla mnie właśnie TYM i nie pomyliłam się i Koss tez się nie pomyliła :evil_lol:

Posted

POKERKU-uffffff,bom juz myslała,ze cosik przechwaliłam...i nie nadaje sie, aby " rozpoznawac " ludzi ...a Państwo fajni ...i jeszcze jeden szczęsliwy koniec,...ale kiedy pomyslę o ....:shake:tych..

Posted

Merlinka pojechała :placz:dzisiaj 0 11,30 do nowego domku :multi:
Dzwoniłam po 2 godzinach jazdy,jest grzeczna siedzi na kolankach i ogląda poruszający się świat.Ona musiała jeździć samochodem , bo wskoczyła do niego bez problemu.
A ja weszłam do sypialni i zobaczyłam namiocik z kołdry jaki zawsze robiła:-(,
brakuje mi jej okrutnie :placz:
I po co ja sobie robię takie KUKU :-(

Posted

Poker :calus: dla dobra tych biedul to robisz
jak zobaczysz fotki z nowego domku, to zrobi Ci się lepiej
pewnie za chwilę będziesz miala następną biedkę pod opieką i znowu się zakochasz :lol:

Posted

Poker napisał(a):
Merlinka pojechała :placz:dzisiaj 0 11,30 do nowego domku :multi:
Dzwoniłam po 2 godzinach jazdy,jest grzeczna siedzi na kolankach i ogląda poruszający się świat.Ona musiała jeździć samochodem , bo wskoczyła do niego bez problemu.
A ja weszłam do sypialni i zobaczyłam namiocik z kołdry jaki zawsze robiła:-(,
brakuje mi jej okrutnie :placz:
I po co ja sobie robię takie KUKU :-(

Pokerku.. robisz to dla tych wszystkich piesków.. Ratujesz im życie! Gdyby nie Ty.. Merlinka pewnie nadal siedziałaby w schronisku. :-(:-(
Dziękujemy Ci za to co robisz!! :loveu::loveu::loveu:

Czekamy oczywiście na wieści z nowego domku. Zmieniam tytuł. :p