Guest Agata_B Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Poker napisał(a):dodzwoniłam się do domu gdzie bywa poprzednia właścicielka, mam zadzwonić wieczorem i mam nadzieję uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, czyli ila ma lat, czy była sterylka ? Nazywała się Mika.Ale ona w ogóle nie reaguje na to imię :shake: Sama słodycz :loveu: i co tam? rozmawiałaś z bylą właścicielka? Quote
Poker Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 rozmawiałam z teściową byłej właścicielki.Dziś ma się dowiedzieć czy mała przez te 3 lata pobytu u nich miała cieczkę czy nie. I to da 100 % pewność. A Merlisia jest przeeeesłodka ,mąż zanosi królewnę do łóżeczka na rączkach, uwielbiamy ją.:loveu: Jutro na 18.30 czyszczenie i usuwanie ząbków i prawdopodobnie sterylka.Mała dostaje antybiotyk,którego nie lubi :shake:,ale jest dzielna. Quote
Poker Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Na 100% nie miała sterylki,więc jutro będzie miała wszystko. Zresztą chyba zaczyna miec pociąg do moich psów,bo je kokietuje i zachęca do seksownych igraszek :mad: Ale jest słodka :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Poker napisał(a):Na 100% nie miała sterylki,więc jutro będzie miała wszystko. Zresztą chyba zaczyna miec pociąg do moich psów,bo je kokietuje i zachęca do seksownych igraszek :mad: Ale jest słodka :loveu: No to trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze :) No słodka jest :loveu::loveu: Quote
stonka1125 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tekst zmieniony,zmieniłam tez zdjęcia ale nie weszły,spróbuje jeszcze raz,POKER,ale ona szczęśliwa u ciebie :loveu: Quote
Poker Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 zaraz wychodzimy do weta,trzymajcie kciuki.Mała nie dostała dzisiaj jeść i tak żałośnie patrzy na mnie:-(.Teraz też śpi na kolankach.Oj ,będę beczeć jak bóbr przy oddawaniu jej :placz: Quote
stonka1125 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 oj będziesz!!!!!!!!!!!!!!!już chyba po wszystkim,ale wiem ja te małe małpki potrafią żałośnie patrzeć bez jedzonka Quote
Poker Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Już po wszystkim.Mała miała zaczynające się ropomacicze, trzeba było usunąć 10 ząbków, wszystkie były w ropie, kamień był okrutny. Dostałąm do domu antybiotyk,środek przeciwbólowy, vit.C dożylną .Jutro jej podam , bo ma wenflon zostawiony. Teraz leży owinięta w kocyki przytulona do butelki z ciepłą wodą. Jak myśmy sie w niej zakochali to głowa mała :loveu: Quote
Poker Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Stonko,przeczytałam ogłoszenie na Allegro.Wielkie dzięki za nie. Mam jednak prośbę.Czy możesz podmienić zdjęcia na te ode mnie z domu? Może nie pisz ,że jest u dogomaniaczki, wystarczy ,że w domu tymczasowym,zdanie o genezie imienia albo zlikwiduj albo napisz dlaczego ma takie, bo ludzie nie moga przeczytać poprzednich postów na dogo :cool3:, o kocie napisz,że łazi za nim i zaczepia bez agresji. Quote
BajkaB Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ależ słodka istotka.Spi supełnie jak moja Bajeczka,ona tez cała pod kołdre wchodzi. Ech Pokerko gdzie jej lepiej moze byc jak nie u Ciebie?Koniecznie musi miec domek gdzie ja będa bardzo rozpieszczali. Quote
Guest Agata_B Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Poker napisał(a):Już po wszystkim.Mała miała zaczynające się ropomacicze, trzeba było usunąć 10 ząbków, wszystkie były w ropie, kamień był okrutny. Dostałąm do domu antybiotyk,środek przeciwbólowy, vit.C dożylną .Jutro jej podam , bo ma wenflon zostawiony. Teraz leży owinięta w kocyki przytulona do butelki z ciepłą wodą. Jak myśmy sie w niej zakochali to głowa mała :loveu: To może sobie ją zostawicie? :evil_lol::evil_lol: Quote
irysek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jakby poker zostawila merlisie na stale, to musialaby zamknac DT. 3 psy to max :) Quote
Martali Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Jak się sunieczka trzyma? :cool3: Quote
Poker Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 dziś Merlinka odżyła,biega po schodach,wskakuje na łóżko.Właśnie wyjęłam jej wenflon.Ona nawet nie drgnęła.W końcu trochę zjadła,To anioł, a nie pies:loveu:. jedyna jej "wadą" jest moczenie pysia w kociej kuwecie.Potem muszę biały nochalek myć :evil_lol: Quote
Martali Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ależ ona kochana.. :evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Poker napisał(a):dziś Merlinka odżyła,biega po schodach,wskakuje na łóżko.Właśnie wyjęłam jej wenflon.Ona nawet nie drgnęła.W końcu trochę zjadła,To anioł, a nie pies:loveu:. jedyna jej "wadą" jest moczenie pysia w kociej kuwecie.Potem muszę biały nochalek myć :evil_lol: Kochana :loveu::loveu::loveu: Kuweta kryta i po kłopocie :evil_lol: Quote
Poker Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie ma potrzeby , bo ona moczy nochal jak kot coś zostawi w kuwecie,więc jestem zmuszona do natychmiastowej roli starszej toaletowej:evil_lol: Quote
Poker Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziewczyny!!!!!!!!!!! bardzo proszę zmieńcie teksty w ogłoszeniach,bo informacje są nieprawdziwe!!!!!!!!!!!Podajcie mój telefon.0713482951 Sunia ma 5-6 lat,została zabrana ze schroniska i przebywa w domku tymczasowym, w którym nie może pozostac na zawsze.Jest bardzo łagodna,wzbudza czułośc i tkliwośc. Uwielbia wszystkich ludzi,również dzieci, do psów anioł,kota zaczepia,ale nie agresywnie.To jest pies ,który musi bezwzględnie miec prawo do spania w łóżku.Najbardziej lubi przebywac na rączkach i kolankach.Ona jest po prostu przyklejona do człowieka. Jest wysterylizowana, ma uporządkowane ząbki. Quote
Martali Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jenny, Nika prosimy - zmienicie ogłoszenia. ;) Pokerku, jacyś chętni na sunieczkę są? :razz: Quote
Jenny19 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Proszę jeszcze o meila do ogłoszeń.Mogę podać swój,ale to bez sensu bo i tak wszystkich chętnych będę musiała odsyłać do Poker.Rozumiem,że suczka przebywa obecnie we Wrocławiu? Quote
Jenny19 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ale chodzi o to,że na wielu portalach email jest niezbędny,choćby po to by aktywować ogłoszenia. Quote
Martali Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jenny, podaj tylko numer który podała Poker. ;) Ok? Bo jak podasz maila do kogoś z nas to i tak będziemy odsyłać do Poker.:p Ano, przebywa we Wrocławiu. Quote
Poker Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jeszcze nikt nie dzwonił,ale ja też nie dawałam ogłoszenia do wrocławskiej Wyborczej.Jeszcze sie nie palę,ani tym bardziej mój mąż.Wiemy,że sunia musi znaleźć domek,ale choć trochę nacieszymy sie nią. Oprócz tego czekam na odpowiedź innymi kanałami. Jeżeli mejl jest potrzebny tylko do aktywacji,to podajcie swoje. Dzięki za pomoc. Ciekawe czy Weronia miała czas wziąć książeczkę zdrowia małej od p.Wandy.Przydałaby sie tutaj. Merlinda zrobiła sie trochę szczekliwa,chyba poczuła sie gospochą i pilnuje stada. W nocy coś ja bolało, bo dygotała, zrobiłam jej zastrzyk przeciwbólowy i po 15 minutach usnęła na poduszce między naszymi głowami :evil_lol:, a mąż co chwilę sprawdzał czy ona oddycha :roll: Quote
Jenny19 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 W porządku,w takim razie nowe,odświeżone ogłoszenia dla suni: eoferty kupsprzedaj kupiepsa pineska interpress giełdaogłoszeń adopcje.org 4łapy ogłoszenia24polska polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek bono-polska animalia wegetarianie gumtree petworld rozgłos.net najpewniej.pl mamoferte Quote
Recommended Posts