Guest Agata_B Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Super, że sunia jest już u Ciebie :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Bella1 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ten tatuaż w uchu może sugerować że suczka ma sterylkę Quote
irysek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 rowniez moim zdaniem imie MIKI do niej nie pasuje, chyba ze jak piesc do nosa. malizna jest slodka, jak dzis sie pojawilam w domu zaczela szczekac i domagac sie pieszczot juz od progu. wtula sie jak poprzednia sunka z dt. porzadek w pyszczku bez dwoch zdan, bo jak chuchnie, to mozna pasc, bynajmniej nie z wrazenia. jest slodka. ma tez cos z setera, to plamiste umaszczenie, taki mini seter z innym pyszczkiem. Quote
Poker Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Sunia jest przesłodka.Dzisiaj w końcu sie usmiechnęła kilka razy i naprawdę robi to przeuroczo. Pcha się na rączki do pańcia i śpi. Ładnie je, pcha się do ludzi , nie boi się.Czuje się gospochą , szczeka ,zachowuje się jakby tu od dawna mieszkała. Właśnie się oblizuję po zjedzeniu naleśniczka z rączki pańcia:evil_lol: a gdzie ja miałabym siedzieć jak nie u pańcia na kolankach :loveu: Zdziwiony kot przygląda się nowemu domownikowi, Quote
irysek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 to raczej sunia przyglada sie dziwnemu domownikowi - bonusowi :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Słodka :loveu: pewnie podoba jej się w nowym ''domku''. Cieszę się, że już nie marznie :loveu: PS. Są już zainteresowani nią? ;) Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mam prośbę, ustalcie numer telefonu do poznańskiego schroniska.Musże wyjaśnić co oznacza tatuaż , który ma w ucho Miki. Może byłą streylizowana, więc po co by ją ciąć jeszcze raz i to niepotrzebnie. Czy to jest jej imię z poprzedniego domu? Ona nie reaguje na nie. Mała jest słodka , spi z nami pod kołdrą i przesuwa się jak robal.Uwielbia mojego męża z wzajemnością.:loveu: Niestety, małpiszon jakiś, próbuje gonić kota, :mad: ale reagujemy zdecydowanie. Ogólnie jest superpsinka, nie ma kompleksów,wie po co żyje :evil_lol: Quote
Ajula Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 oj jaka śliczna :loveu: a po sterylizacji przecież zostaje ślad na brzuszku - nie zauważyłaś czegoś takiego? tel do schroniska w poznaniu jest 061 868 10 86 ale wydaje mi się, że ona nie jest ze schroniska, tylko z przytuliska u Pani Wandy Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ona teraz jest z przytuliska,ale byłą kiedyś w schronisku :mad: Dziwię się,że po takich przejściach nie spaczonego charakteru. Blizny po sterylce najczęściej nie widać.Dlatego niektóre schrony, jak nasz tatuują ucho. Szkoda ,że nie jest to ujednolicone w całej Polsce. A MIKI włazi do łózka nawet w dzień i śpi oczywiście na miejscu męża .Oni się pokochali. Quote
Weronia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Suka ma schroniskowy tatuaż. Można tam zadzwonić i zapytać o sterylkę. Podaję nr do schronu: 0618681086. Quote
Guest Agata_B Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miki to jej imię z poprzedniego domku, czy schroniskowe? ;) Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Agata_B napisał(a):Miki to jej imię z poprzedniego domku, czy schroniskowe? ;) ciągle zadaję to pytanie,ale coś odpowiedzi brak Quote
Weronia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Poker napisał(a):ciągle zadaję to pytanie,ale coś odpowiedzi brak No bo może nikt się nie orientuje.. Ale wydaje mi się, że nadane przez właścicieli, którzy ją porzucili, bo to nie imię w stylu Wandzi ;) Quote
Martali Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Przepraszam za offa:oops: Weronika, chcesz z nami jechać jutro do Przyborówka? Wczoraj napisałam Ci PW. :eviltong: Quote
Weronia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Martali napisał(a):Przepraszam za offa:oops: Weronika, chcesz z nami jechać jutro do Przyborówka? Wczoraj napisałam Ci PW. :eviltong: juz odpisałam;) Quote
Guest Agata_B Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Skoro sunia nie reaguje, a wam się to imię nie podoba (wg mnie Miki to chyba dla psa jest, nie dla suczki :eviltong:) to chyba możecie zmienić ;) Quote
Poker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sunia daje sobie doskonale radę bez imienia. Totalnie podbiła serce mojego męża.Spi na nim,obok niego, wzdłuż niego i jak tylko możecie sobie wyobrazić.Tak cudownie się śmiała jak wrócił do domu. Za mną chodziła krok w krok, no chyba że spała . Zgadniecie gdzie? Oczywiście w łóżku, pod kołdrą na miejscu pana :evil_lol: Dzis już nie zdążyłam zadzwonić do schronu,miałam dużo pracy i jeszcze sunią z innego DT odwoziłam po sterylce do domu, w sumie ok.60 km. Może jutro puszczę już ogłoszenie do wrocławskiej Wyborczej. Quote
Ajula Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 coś pięknego ta miłość do Twojego męża :lol: cięzko Wam będzie ją oddać Quote
Martali Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Sunia, biegnij po domek! :cool3: Quote
Poker Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mała ma się dobrze., waży 6.100 kg., chociaż potrafi pokazywać ząbki naszym psom.Dziś próbowała ząbków na Dolarku, który na szczęcie ma grubą tkankę podskórną :evil_lol: i nie poczuł ich zbytnio.Oczywiście z zazdrości.Tępimy w zarodku i ona doskonale wie o co chodzi. Teraz ma fazę na mnie i chodzi za mną jak cień.Ciągle chce na kolanka. W nocy przesuwała się pod kołdrą jak szczur.Mąż ją uwielbia,ja też :loveu:. Dziś zajrzałam jej porządnie jeszcze raz do gębusi i zgroza:mad:. U góry nie ma 1.zęba , 2 się kiwają.W szczęce u góry tez braki w zębach,a część strasznie pościerana, nie mówiąc o koszmarnym kamieniu.Zajeżdża jej z pysia jak z szamba.Umawiam się jak najszybciej na remont gębusi. No i najważniejsze,mała ma imię , zupełnie nietypowe pochodzące od Marylin Monroe.Ona ma na pysiu po prawej stronie małą , biała kępkę siersci,co daje wrażenie pieprzyka na czarnej mordce.Irysek skojarzyła ten"pieprzyk" własnie z Marylin Monroe.Nam sie spodobało i dla uproszczenia zostało Merlin. też na M. Co Wy na to? Quote
Guest Agata_B Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Merlin, fajne :multi::loveu: tylko, że to chyba dla chłopczyka?:oops: Quote
Poker Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jak to dla chłopczyka? :crazyeye:czy Marylin Monroe byłą mężczyzną :-o Quote
Recommended Posts