Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Martali napisał(a):
Jutro wielki dzień?:loveu:

Tak, to juz jutro:multi::multi:

Guest Agata_B
Posted

To już dziś! :multi::loveu:
Poker, sunia już w drodze?

Posted

Miki od ok.godziny już u nas :lol: podróż przebiegła spokojnie na kolanach kierowcy :evil_lol:.
Po wejściu do domu prawie nie zwróciła uwagi na nasze psy,natomiast kot baaardzo ją intryguje.Co tez to takiego czarnego łazi i jeszcze się chowa za donicami,gdzie Miki nie daje rady wleźć.
Jest bardzo łagodna,chociaż jak dostała michę gotowanego żarełka i rąbała je równo,to zawarczała na przechodzącego Dolarka.
Na szczęście nasze psy są łagodne i chyba sie już przyzwyczaiły do coraz to nowych lokatorów.
umaszczenie ma bardzo niecodzienne,jakby coś z dalmatyńczyka,jest mała,ale myślałam z opisu,że mniejsza.To nie jest piesek kiszonkowy, co najwyżej kieszeniowy.
Posłanko przygotowane, zobaczymy jak będzie w nocy.
Ogólnie mała nie wygląda na zestresowaną.
Bardzo proszę o odnalezienie i przesłanie mi ksiązeczki zdrowia, bo nie wiem nic o niej, ani kiedy i na co była szczepiona, odrobaczana.Ma tatuaż w uchu,jakieś litery i cyfry, nie mam pojęcia co oznaczają.
To tyle na dziś.
Bardzo dziękuję panu Wojtkowi za przewiezienie Miki do nas.

Posted

kontakt podawajcie do mnie, tel.0713482951.
Dam ją do wrocławskiej wYBORCZEJ.dZIś POSTARAM SIę USTALIć TERMIN STERYLKI.tREZBA TEż JEJ ZDJąć KAMIEń ,BO MA KOSZMARNY I ZACZYNA się stan zapalny dziąseł.
Mała wybrała sobie mojego męża i z nim spała, chodzi za nim.
Je bardzo ładnie, koopa też ładnie.Nadal bardzo intryguje ją kot i łazi za nim.
Ogólnie jest ładna,słodka ,zrównoważona i odważna.Nie ma na szczęście żadnych lęków.Wie po co żyje dziewczyna.:evil_lol:
Błagam o książeczkę zdrowia lub chociaż informacje , o które pytałam powyżej.

Posted

Pokerku - pozdrowienia dla męża :lol:
trzymam kciuki, żeby ślicznotka nie sprawiała kłopotów i przede wszystkim, żeby szybko znalazła kochającą rodzinę

Posted

Mała jest przesłodka,bardzo pogodna.Porusza się śmiało po domu.Na rękach sie przytula.Ona jest nakolankowo-łóżkowo-naręczna.Mężowi nie podoba sie imię:shake:,ale jeżeli ma je z poprzedniego domu,to nie chcę jej zmieniać.niech DS ma możliwość decyzji,bo sunia będzie miała mętlik w głowie.
Ciągle intryguje ją kot,ale on sobie radzi z tym pokojowo.

Posted

Pokerku.. nie wiem jak będzie z książeczką zdrowia.. Chyba musisz zadzwonić do P. Wandy.

Stoneczko - podaj w allegro suni Kontakt w sprawie adopcji - tel. 0713482951 oraz dopisz, że sunia przebywa w domu tymczasowym, i że szukamy jej domu stałego! :lol:

Posted

myślę,że może lepiej nie podawać miejsca pobytu, bo częsci osób wydaje się,że dowóz psa jest niemożliwy i rezygnują w przedbiegach z kontaktu.
Nie mogę się dziś dodzwonić do p.Wandy.
Na przyszły tydzień umawiam się na sterylkę i zęby.
Test na małe dzieci wypadł dobrze.:evil_lol: