Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dodatkowo wrzuciłam Miłka z mojego konta jeszcze raz na Allegro i adopcje.org, ale żadnego odzewu póki co nie było. Miłcio jest zachwycony, że napadało tyle śniegu, uwielbia przebijać się przez największe zaspy i kopać w śniegu :)

Posted

[quote name='marysia55']wróciła właśnie z 1 postu i chyba jednak mam :cool3::cool3: ale czyściłam sobie skrzynkę i nie mogę znaleźć nr konta:diabloti: baaaardzo proszę o pw :eviltong:

ja się dalej przypominam .... potem wyjdę na zołzę , która nie dotrzymuje słowa :eviltong::eviltong:

Posted

Dane do przelewu

[FONT=Arial]Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"

Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
[/FONT]

[FONT=Arial]ul. Chłędowskiego 1/8
[/FONT]

[FONT=Arial]Łódź 93-239[/FONT]

z góry dziękujemy

Posted

[quote name='marysia55']Szajbus usuń sobie któryś banerek z sygnatury , wychodzą ci poza dozwoloną linię. Za chwilę usuną ci całą sygnaturę :eviltong:

A to niby czemu maja mi usunąć? Cos się zmieniło w regulaminie?
Banerak ma ok 467/99 pikseli a nie 500/100 jakie są wymagane w regulaminie.To, ze okno reklamy specjalnej ( po ostatnich pracach na dogo) zwęża forum to juz nie moja wina.

Posted

szajbus napisał(a):
A to niby czemu maja mi usunąć? Cos się zmieniło w regulaminie?
Banerak ma ok 467/99 pikseli a nie 500/100 jakie są wymagane w regulaminie.To, ze okno reklamy specjalnej ( po ostatnich pracach na dogo) zwęża forum to juz nie moja wina.

nie wiem czy cos sie zmieniło w regulaminie ?? nawet nie mam czasu czytać :evil_lol: ja tylko tak z dobrego serca :eviltong: mnie ostatnio tak zrobili, najpierw napisałi że zdjęcie czasowo niedostępne a potem wyrzucili mi całą sygnaturę :cool3::cool3: musiałam wszystko wprowadzać od początku :diabloti:

Posted

Miłek pozdrawia wszystkich podczytujących wątek :) Miłek z każdym dniem staje się coraz większą przylepą, uwielbia się bawić, ganiać zabawki; a jak je wszystkie pogubi, świetnie potrafi sobie sam zorganizować rozrywkę - ostatnio np. bardzo spodobało mu się przewracanie suszarki z praniem :evil_lol: ale miał radochę... :) ostrzegam: Miłek nie nadaje się do adopcji dla osób, które próbują rzucić palenie ;) - kilka dni temu na spacerze Miłek złapał trop i, ku swojej wielkiej uciesze, znalazł w śniegu nową paczkę papierosów. teraz smacznie śpi i zbiera siły do popołudniowego spacerku.

Posted

z tego co wiem czytając ten wątek to Miłek nie ma żadnych nałogów. Jego jedynym nałogiem jest człowiek :evil_lol::evil_lol: i w tym nałogu trzeba mu pomóc bez względu na to co ciotki myślą o nałogach:p:p:p