anovip1 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [SIZE=4]Aska25 45zł. które ofiarowałaś Miłkowi + 20zł. przekazałam wczoraj karoluch. Dziękujemy bardzo :Rose: Quote
sleepingbyday Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 bosko! napatrzyc się nie mozna. wystarczy własny kąt. on nie wie, że to dt - on wie, że to jego dom. Quote
marysia55 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 na tym filmiku zachowuje sie jak szczeniorek :loveu::loveu::loveu: sorki ale ja dopiero dzisiaj wpłaciłam zadeklarowaną kwotę na Miłka jakos uciekł mi wcześniej post z numerem fundacji. mam nadzieję że Miłek mi to wybaczy :p:p:p Quote
szajbus Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wy aby jesteście pewne, że to ten sam Miłek ze schroniska? :lol::lol: Pies radosny jak skowronek na wiosnę, szczeka , biega za piłeczką jak szalony. Wiecie co? Kocham tego psa i serce mnie boli, że mam kategoryczny zakaz przyjęcia kolejnego psa do domu, bo Miłek byłby juz mój.On ma w sobie to "cos" co złapało mnie za serducho. Niestety, pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da. Próbowałam przerobić rodzinkę, ale bez skutku :placz:. Moze by i się zgodzili na trzeciego psa gdyby nie ...., no własnie. Teraz mam myslec o sobie, tylko jak? Czemu los mi spłatal takiego figla? Cieszę się, ze ta psina poszła na tymczas, że nie musi leżeć wyobcowana, wypłoszona w schronie i czekać na co??????? Na koniec????? Zasypiając miałam pzred oczami jego widok, jego smutek, jego rozpacz. Łzy same wypływałyz oczu a pomóc nie mogłam w żaden sposób. Teraz marze o jednym, o wspaniałym, bezpiecznym domku dla Miłka, dziekując cioteczce za to, że go wyrwała z tego piekła, bo wszystko na to wskazuje, że ta psina sobie ewidentnie tam nie radziła. On by odszedł i to już niedługo, gdyby nie nadeszła pomoc. Quote
Lionees Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tak bardzo zaangażowałam sie w pomoc wirtualną Miłeczkowi,ponieważ jego widok w schronie był niemal identyczny jak widok mojego adoptowanego w sierpniu Pryszczyka.Mój niuniek ma ponad 13lat i przez prawie 8 lat był w schronie.Jego zdjęcia ze schroniska tak bardzo przypominały mi zdjęcia Miłeczka.Ten sam tępy wzrok,zrezygnowanie z walki o życie...Moje słońce przeszło taką samą metamorfozę jak Miłeczek,boszsze jak te psy potrafią kochać:loveu: Dziewczynki sorki za offik:oops:,ale podnieście chociaż tego staruszka:-(,niech dostanie swoją szansę tak jak Miłek... http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucone-staruszkowe-psie-serduszko-zbieramy-na-dt-ostroda-129112/ Quote
kikou Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a na której stronie jest rozliczenie wpływów i wydatków na psiunia....bo jakoś mi umknęło.... Quote
karoluch Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 na pierwszej stronie jest chyba spis deklarowanych wpłat, ile wpłynęło to już dziewczyny z fundacji muszą napisać, bo do nich idzie kasa. wydatki to 70zł (35zł badanie krwi i moczu; 35zł suplement na stawy), dziewczyny z fundacji dostaną na to fakturę. Jutro będę kupowała Miłkowi lespevet na nerki. dostaje poza tym lek na serce, pentaerythritol, a na wątrobę heparegen, ale to wszystko miałam w domu, nie trzeba było kupować. i to koniec wydatkow poki co. Quote
ciapuś Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Marysia 55 pieniądze już doszły dziękujemy:Rose: Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dziewczyny a ogłoszenia to on ma jakieś,bo bez tego ani rusz Quote
anovip1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Miłek to psiak który ma niesamowitą wolę życia. Prosimy o wspaniały domek dla niego. Quote
Lionees Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A Zelda ma wątek? No i co z ogłoszeniami Miłeczka,ma jakieś,bo na dogo to raczej domku nie znajdzie...milion ogłoszeń mu potrzeba Quote
Niewiasta_21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Trzeba kliknąć na zdięcie Zeldy i otwiera się wątek. Asia zrobiła to w taki magiczny sposób :-) Quote
Aska25 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To sie zwie 'podlinkowana fotka' :cool3: Quote
rita60 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Niezwykły piesek czeka na niezwykły domek........ Quote
Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Halo,halo...co z ogłoszeniami Miłeczka,ma jakieś?:roll: Quote
karoluch Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dopiero wrociłam do domu. na dniach będę robić mu ogłoszenia, wcześniej miał allegro, ale chciałąbym je uaktualnić i dodać nowe zdjęcia. idziemy z Miłkiem na spacer :) Quote
Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 karoluch napisał(a):dopiero wrociłam do domu. na dniach będę robić mu ogłoszenia, wcześniej miał allegro, ale chciałąbym je uaktualnić i dodać nowe zdjęcia. idziemy z Miłkiem na spacer :) Kochana dziewczyna:loveu: Quote
Lionees Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Miłeczek w dt,a na wątku cisza... Pamiętajmy,że to tylko dt,trzeba chłopakowi znaleźć ds! Quote
rita60 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Renata5 napisał(a):Miłeczek w dt,a na wątku cisza... Pamiętajmy,że to tylko dt,trzeba chłopakowi znaleźć ds! Domki obudzcie sie,ten niezwykły pies czeka........ Co słychac u slodziaka ? Quote
rita60 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Puk,puk gdzie sa cioteczki:shake:Miłek potrzebuje domku na stałe,tylko dzieki dziewczynie o wielkim serduszku ma DT:roll: Quote
ciapuś Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Poproszę o ładny tekst dla Miłka bo zostało mi 6 dni wyróżnionego allegro to mogę podmienić Quote
marysia55 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ciapuś napisał(a):Poproszę o ładny tekst dla Miłka bo zostało mi 6 dni wyróżnionego allegro to mogę podmienić a jaki ma teraz??? czy mogę prosić o link do allegro bo jeśli nawet gdzieś był na wątku to mi uciekł :oops: Quote
Recommended Posts