Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na tym filmiku zachowuje sie jak szczeniorek :loveu::loveu::loveu:
sorki ale ja dopiero dzisiaj wpłaciłam zadeklarowaną kwotę na Miłka
jakos uciekł mi wcześniej post z numerem fundacji.
mam nadzieję że Miłek mi to wybaczy :p:p:p

Posted

Wy aby jesteście pewne, że to ten sam Miłek ze schroniska? :lol::lol:
Pies radosny jak skowronek na wiosnę, szczeka , biega za piłeczką jak szalony.
Wiecie co? Kocham tego psa i serce mnie boli, że mam kategoryczny zakaz przyjęcia kolejnego psa do domu, bo Miłek byłby juz mój.On ma w sobie to "cos" co złapało mnie za serducho. Niestety, pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da. Próbowałam przerobić rodzinkę, ale bez skutku :placz:. Moze by i się zgodzili na trzeciego psa gdyby nie ...., no własnie.
Teraz mam myslec o sobie, tylko jak? Czemu los mi spłatal takiego figla?

Cieszę się, ze ta psina poszła na tymczas, że nie musi leżeć wyobcowana, wypłoszona w schronie i czekać na co??????? Na koniec?????
Zasypiając miałam pzred oczami jego widok, jego smutek, jego rozpacz. Łzy same wypływałyz oczu a pomóc nie mogłam w żaden sposób.
Teraz marze o jednym, o wspaniałym, bezpiecznym domku dla Miłka, dziekując cioteczce za to, że go wyrwała z tego piekła, bo wszystko na to wskazuje, że ta psina sobie ewidentnie tam nie radziła. On by odszedł i to już niedługo, gdyby nie nadeszła pomoc.

Posted

Tak bardzo zaangażowałam sie w pomoc wirtualną Miłeczkowi,ponieważ jego widok w schronie był niemal identyczny jak widok mojego adoptowanego w sierpniu Pryszczyka.Mój niuniek ma ponad 13lat i przez prawie 8 lat był w schronie.Jego zdjęcia ze schroniska tak bardzo przypominały mi zdjęcia Miłeczka.Ten sam tępy wzrok,zrezygnowanie z walki o życie...Moje słońce przeszło taką samą metamorfozę jak Miłeczek,boszsze jak te psy potrafią kochać:loveu:
Dziewczynki sorki za offik:oops:,ale podnieście chociaż tego staruszka:-(,niech dostanie swoją szansę tak jak Miłek...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucone-staruszkowe-psie-serduszko-zbieramy-na-dt-ostroda-129112/

Posted

na pierwszej stronie jest chyba spis deklarowanych wpłat, ile wpłynęło to już dziewczyny z fundacji muszą napisać, bo do nich idzie kasa. wydatki to 70zł (35zł badanie krwi i moczu; 35zł suplement na stawy), dziewczyny z fundacji dostaną na to fakturę. Jutro będę kupowała Miłkowi lespevet na nerki.
dostaje poza tym lek na serce, pentaerythritol, a na wątrobę heparegen, ale to wszystko miałam w domu, nie trzeba było kupować. i to koniec wydatkow poki co.

Posted

dopiero wrociłam do domu. na dniach będę robić mu ogłoszenia, wcześniej miał allegro, ale chciałąbym je uaktualnić i dodać nowe zdjęcia. idziemy z Miłkiem na spacer :)

Posted

karoluch napisał(a):
dopiero wrociłam do domu. na dniach będę robić mu ogłoszenia, wcześniej miał allegro, ale chciałąbym je uaktualnić i dodać nowe zdjęcia. idziemy z Miłkiem na spacer :)

Kochana dziewczyna:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Miłeczek w dt,a na wątku cisza...
Pamiętajmy,że to tylko dt,trzeba chłopakowi znaleźć ds!

Domki obudzcie sie,ten niezwykły pies czeka........
Co słychac u slodziaka ?

Posted

ciapuś napisał(a):
Poproszę o ładny tekst dla Miłka bo zostało mi 6 dni wyróżnionego allegro to mogę podmienić

a jaki ma teraz??? czy mogę prosić o link do allegro bo jeśli nawet gdzieś był na wątku to mi uciekł :oops: